[USA] Big Brother 10

Zaczęty przez Showmag, Pn, 17 Mar 2008, 17:11:14

joker

10x04
Ten dziadek drażni mnie coraz bardziej! Najpierw obmacuje laski, a kilka dni później opowiada wzruszającą historię o swojej żonie :aniolek: Niedługo pewnie na wzór naszego Mariana będzie udzielał życiowych porad, jako doświadczony starzec :los: Obawiam się, że może przemknąć daleko, bo nikt nie będzie go uważał za zagrożenie, a i on sam pewnie nie będzie się wychylał :/
Mam jeszcze takie pytanie: Jeśli zwycięzca PoV kogoś ratuje, to HoH może w zamian nominować tego zwycięzcę?

Pudelek

Też mnie to zastanawiało ale teraz wydaje mi się, że nie. W szóstej edycji nominowany był James, a PoV wygrała jego dziewczyna Sarah i w pokoju zwierzeń powiedziała, że teraz wie na pewno, że jej chłopak i ona są bezpieczni...

Showmag

Osoba używająca na kimś veta sama też jest chroniona i nie może zostac nominowana

Tkk_Bolly

10x05
Świetna jest ta edycja :yeah: Jestem teraz po 10x05, a kiedy ma byc 10x06 bo na koncu odcinka powiedzieli , że jutro?
A więc co do BB to dobrym pomysłym jest aby uczestnicy mogli się umawiac na głosowania , przypomina to Survivor, ciekawa formuła programu.
Brian by doszedł daleko pewnie, ale za szybko zaczął tworzyc gupe trzymajaca wladze, dlatego musiał odejsc.A jego koledzy i koleżanki pozostały jak zabłakane owieczki i nic dziwnego, że tym razem nominowani są Steven i Dan . obojętne jest dla mnie kto odejdzie , oby dwóch nie lubię , ale lepiej chyba pożegac Dana, dobrze, że Michelle nie przyznała nikomu imunitetu.  Grupa już buntuje się przyciwko Librze, a przecież miała byc bezpieczna :hmm: ludzie troszke za czesto zmieniaja fronty/
Kibicuje April i Keeshy  chociaż same chcą się zabic :los:

Może bym wrócił do wczesniejszych edycji np do 7. ale jeszcze sie zastanawiam , narazie ogladam tą

Showmag

USA: uczestnicy "Big Brother 10" uprawiali seks bez zabezpieczenia
Dwójka uczestników dziesiątej amerykańskiej edycji "Wielkiego Brata" co najmniej dwa razy uprawiała już seks, przy czym raz para zrobiła to bez zabezpieczenia.

https://showmag.info/?p=1383

Showmag

10x06
Na szczescie pozegnalismy Stevena. Marny gracz, w dodatku mowil w taki sposob jakby obawial się wypowiadac jakiekolwiek słowa. Czlowiek bez charakteru, gadał by gadać, niewiele zrobil by zostac w programie. :disappointed:

Ogólem uczestnicy tej edycji są - wbrew zapowiedziom producentow - bardzo malo wyrazisci. Moim zdaniem skład rownie kiepski jak w przypadku bb9, tyle ze tym razem juz kompletnie nie ma komu kibicowac.

Wyniki ogladalnosci najgorsze w historii. Wcale bym sie nie zdziwil, gdyby po tej edycji BB zakonczyl w stanach swoj zywot.

Jakichś twistów w tej edycji w ogole sie doczekamy? Czy tez najwiekszym twistem jest brak twistow i fakt, ze uczestnicy nigdy wczesniej sie nie poznali?  :he?:

Pudelek

No twistem jest zamieszkanie aliena kleptomana w domu BB :los:
ep 3 -6
Na pewno konkurencje o PoV i dietę nieslopową nie rozczarowują.
Rozczarowują uczestnicy, którzy dobrze się czują jako masa. Totalny brak przewrotów i rewolucji.
Najciekawszy moment po za miodową walką o PoV to kłótnia Jerry vs Libra vs Renny. Dodać jeszcze Jessiego i może powstać zespół największych klaunów w historii BB...
Osobiście najbardziej mnie denerwuje April vel Barbie bitch. Chciałbym zobaczyć jak się będzie uwijać gdy się dowie, że na serio grozi jej wypad. Ciekawe czy wtedy Ollie stanie za nią czy postąpi jak większość.
W tej edycji są jeszcze dwie osoby które mogą jeszcze zaskoczyć: Dan i Keesha. Tylko czy się odważą zanim wylecą?

Tkk_Bolly

10x7
Brawo Keesha :prosi:  :yeah: Wreszcie ktoś rozbije tą czwórkę Jessie/Memphis/ Michelle/ Angie , bo już zaczynała się robic grozna, a nikogo z nich nie lubie. Keesha zresztą była jedyną osobą, która nie nominowała by wolnych strzelców czyli Jerriego, Renny i Dana, którzy są poza grupą. W naszej grupie zrobiły się dwie podgupy i ja kibicuje właście Librze, Keeshy, April i Olliemu  i mam nadzieje, że robiją resztę. Polubiłem Renny i Danego więc mam nadzieję, że dojdą daleko, mogliby by zając 5 i 6 miejsce. A jakie mogą byc twisty jakies przyklady , bo to pierwsza edycja BB Us którą oglądam

Showmag

USA: zmiany w porze emisji "Big Brother 10"
Stacja CBS postanowiła dokonać zmian w porze emisji dziesiątej edycji programu "Big Brother".

Więcej: https://showmag.info/?p=1402

Pudelek

Ze środy na czwartek? Wielka mi zmiana! :devil: A dla mnie to nawet jeszcze lepiej. Mając tylko jeden dzień przerwy między odcinkami (wt. i śr.) czasem wcześniej ściągnął mi się ten późniejszy odcinek albo nie miałem czasu obejrzeć tego wcześniejszego i potem uzbierał mi się cały maraton BB.
Czytałem gdzieś, że pomimo najniższej oglądalności w historii program dalej jest najchętniej oglądanym w danym czasie antenowym.

Tkk_Bolly  poczytaj sobie newsy Aaragorna dotyczące poszczególnych edycji BBusa to szybko odkryjesz jakie były twisty.

Showmag

USA: trzęsienie ziemi odczuwalne w Domu Wielkiego Brata
W dniu dzisiejszym na obszarze Los Angeles odczuwalne było trzęsienie ziemi. Wstrząsy odczuli również mieszkańcy Domu Wielkiego Brata</a>, który ulokowany jest właśnie w Kalifornii.

Więcej: https://showmag.info/?p=1419

Tkk_Bolly

Keesha nie zmieniła nominacji :yeah: Więc to już pewne, że odpada Angie.  Ciekawe kto wygra zadanie o Hoh
Niedobrze mi się robie ju jak patrzę na Jessie'ego :vomit: Ale chyba mała szansa aby wylecial w czwartek. No i Michelle i Memphis także do wypadu, no i Angie też żeby nie było tylko ona mogła by jeszcze odpasc za tą trójką

Showmag

10x08
W koncu cos ciekawego się dzialo, ale kadry w tej edycji to juz raczej nie polubię.
Dawno juz nie bylo obrzydliwych konkurencji w BB, widzę że ze wzgledu na spadajaca ogladalnosc producenci musieli znow zaczac szokowac.

Keesha podjela sie jakies chorej wendetty, tak jakby bylo w ogole za kogo walczyc... Jeszcze za to beknie. Swietna akcja z samolotem, szkoda ze nie udalo sie w odpowiedni sposob zmanipulowac Keeshy, ktora przeciez do lekkomyślących nie nalezy. :P

W czwartek zapewne pozegnamy Jessiego, w koncu to najsilniejszy zawodnik.

Tkk_Bolly

Cytat: Aaragorn w Śr, 30 Lip 2008, 18:56:20
Keesha podjela sie jakies chorej wendetty, tak jakby bylo w ogole za kogo walczyc... Jeszcze za to beknie.

Też mi się wydaje, że za to beknie. Ale przynajmniej jest ciekawie i rozbiła tą czwórkę , tak to i tak by za daleko nie doszła, a tak może jeszcze coś zdziałac. Przyanajmniej nie ulega manipulacji uczestników

Rosa

Cytat: Aaragorn w Śr, 30 Lip 2008, 18:56:20
10x08

W czwartek zapewne pozegnamy Jessiego, w koncu to najsilniejszy zawodnik.

Tylko niestety Keisha patrzy na to bardzo personalnie i w zasadzie bez powodu chce wywalić Angie. Zupełnie nie rozumiem jej postepowania. Bierze się za rozbicie sojuszu, robi sobie wrogow , po czym planuje cały czas wywalenie najsłabszego przeciwnika. Bardzo głupia gra z jej strony, może się to zemścić, jeśli oczywiście inni jej posluchaja i zagłosuja tak jak chce.
Lubiłem Dana ale wkurza mnie jego gra pt "dałem słowo i tak musze zagłosować" To naprawde dla nas widzów żadna atrakcja obserwowac takiego gracza ktory cos postanowi i juz koniec, zdania nie zmieni.