Bar 5: VIP

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:24:35

Tom Kruz

Rosa - nie wierzę w to co piszesz.
Nawet ja pamiętam, że Bartek Latawski był jednym z barowych ''żelków''(drugim był Lukasz Starosta), w którym w trakcie programu zakochał się kultowy już chyba Kamil Bulonis  :los: .

chatiflatt

maj gat - nie przypominam sobie wątku miłości Bulonisa do Latawskiego :szok:
qrde - stary jestem..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

było cos takiego było. Oczywiscie pol zartem pol serio ale bylo. No i oczywiscie nakrecili cala akcje producenci, chyba po jakiejs jednej rozmowie Bulonisa z kims ze Latawski mu sie podoba. bzdety takie. nic wielkiego

Showmag

Bulonis, Makowiecki i inni Polacy aresztowani na Białorusi
Wieczorem, 23 lipca grupa polskich artystów na czele z redaktorem naczelnym miesięcznika ZPB "Magazyn Polski" - Igorem Balcerem, została aresztowana. Władze białoruskie informują, iz głównym powodem zatrzymania była nielegalna agitacja środowisk akademickich przez Polaków. Łącznie zostało zatrzymanych 12 osób.

Więcej: https://showmag.info/?p=1395

bobaas

Dzis w Milionerach jak narzeczona jakiegoś kolesia była Agnieszka Rogulska.

gulczas

Czyżby nikt na forum nie zauważył że uczestnik BARu - 5 został aresztowany ?
Niejaki Michał P.

Cytat
Okradał sklepy i szedł na mszę. Z siekierą

Policjanci z Zabrza zatrzymali mężczyznę, który w czasie świąt obrabował sześć sklepów nocnych i stacji paliw. Jak dowiedział się nieoficjalnie portal tvn24.pl, 28-latek grał w kilku reklamach. Miał też epizod w jednym z seriali kryminalnych.
Za każdym razem przed napadem do sklepu czy stacji wchodził wysoki, dobrze zbudowany czarnoskóry mężczyzna, który kupował mało wartościowe rzeczy.
Obrabował dwa sklepy, a potem poszedł na mszę. Wciąż miał przy sobie siekierę

Chwilę potem podobnej postury zamaskowany człowiek wpadał do sklepu i terroryzował obsługę siekierą lub pistoletem. Przedmioty te potem porzucał lub zakopywał.

Z oszczędności jeździł autobusem

Na napady przyjeżdżał środkami komunikacji miejskiej. Policji powiedział później, że to z oszczędności. Przestępca jest bezrobotny, a zrabowane pieniądze chciał przeznaczyć na spłatę długu.

Śledczy zatrzymali bytomianina w niedzielę. W dniu zatrzymania mężczyzna obchodził 28 urodziny.

Wpadł po mszy

Policjanci czekali pod jego domem, aż wróci z kościoła. Jak się okazało, bezpośrednio przed przyjściem na mszę mężczyzna dokonał dwóch napadów w Bytomiu i Zabrzu.

Nadal miał przy sobie siekierę którą straszył obsługę i łup z ostatnich rabunków. Zaskoczony - dobrowolnie oddał narzędzie policjantom i nie stawiał oporu przy zatrzymaniu.

Zatrzymany posiada obywatelstwo polskie. Za sześć napadów, do których się przyznał grozi mu do 12 lat więzienia.

bas//kdj
Artykuł TVN24.pl:
Publikacja: 14:29 29.12.2008 / tvn24.pl
© TVN24

https://vip54.pl/index.php?page=tancerze&lang=pl

https://filmweb.pl/o598282/Micha%C5%82+...nka/ciekawostki

https://jarekmikulski.bloog.pl/id,1580142,t...aCJe,index.html

https://komercyjna-k***a.blog.pl/komentarze/index.php?nid=8521769

Żeby ostatni link zadziałał w miejsce kropek należy wstawić brzydki wyraz ;)

Nie pamiętam już dobrze tej edycji BARu jednak wyczytałem w pewnej gazecie że Michał P. występował tam jako
informatyk z Warszawy.W rzeczywistości podobno z trudem skończył zawodówkę a w Warszawie to może był co najwyżej przejazdem  :ubaw:

Ciekaw jestem czy każdemu uczestnikowi BAR-u producenci dorabiali  bardziej atrakcyjny życiorys czy tylko niektórym ?

https://policja.pl/portal/pol/1/34278/Napadal_w_swieta_na_stacje_paliw_i_sklepy.html

podmark

Cytat: gulczas w Nd, 18 Mar 2009, 10:54:40W rzeczywistości podobno z trudem skończył zawodówkę
To by wyjaśniało jego znikomy poziom inteligencji.

Jego zawód, którym się tak obwieszczał był już podważany przez uczestników, którzy wprost mówili, że Michał jest striptizerem. Miał ładne ciało, egzotyczną urodę, więc uczyć się nie chciał i poszedł na łatwiznę kupcząc ciałem. Dlatego dziwi mnie, że teraz jest bezrobotny, skoro nadal może zabawiać podchmielone uczestniczki wieczorów panieńskich  :devil:

CytatCiekaw jestem czy każdemu uczestnikowi BAR-u producenci dorabiali  bardziej atrakcyjny życiorys czy tylko niektórym ?
ATM słynie z oszczędności, więc może nie sprawdził dokładnie jego przeszłości, zwłaszcza, że wszedł on w trakcie trwania programu na miejsce kogoś innego. Michał może się przedstawił jako informatyk i wykorzystał swój atut (a podobno czarnoskórzy mają duuuuży atut  :wisienka:) w stosunku do jednej z pań z produkcji i to wszystko wystarczyło. Skoro zaspokoił panią/panie (a może i panów  :ubaw:) z produkcji to może uprawiałby seks przed kamerami, więc oglądalność by wzrosła :).

chatiflatt

Cytat: podmark w Nd, 18 Mar 2009, 11:24:31Skoro zaspokoił panią/panie (a może i panów  :ubaw:) z produkcji to może uprawiałby seks przed kamerami, więc oglądalność by wzrosła :).
jakies niepotrzebne teorie spiskowe siejesz Podmark :) Panie z Atmu są baaardzo miłe ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

podmark

Ależ ja tylko dostosowałem atrakcyjny wygląd Michała P. do obowiązującego standardu ATM-owskich reality, o których wcześniej pisała Zołza i admin - że wszystko załatwia się na du*ie  :los:

CytatPanie z Atmu są baaardzo miłe
Chati, ale zarówno ja, jak i Ty poznaliśmy tylko płotki w rozbudowanej strukturze pracowników tej firmy. Wątpię, by Katarzyna Wiśniewska, o której głośno zrobiło się tylko po tym, jak zjechała ją Zołza, właziła każdemu z ATMu pod biurko. Ludziom od przeprowadzania castingu tego się nie robi, bo lepiej od razu dotrzeć do producenta/kierownika produkcji/reżysera, bo po 1: to ktoś znaczący, a po 2: buźka nie sztywnieje ze zmęczenia, bo robi się raz a porządnie  :devil:

Pudelek

Cytat: gulczas w Nd, 18 Mar 2009, 10:54:40
Cytat
Okradał sklepy i szedł na mszę. Z siekierą
Za każdym razem przed napadem do sklepu czy stacji wchodził wysoki, dobrze zbudowany czarnoskóry mężczyzna, który kupował mało wartościowe rzeczy.
Obrabował dwa sklepy, a potem poszedł na mszę. Wciąż miał przy sobie siekierę

Boże! Wiedziałem, że do zbyt mądrych to on się nie zaliczał ale czy on naprawdę w cuda wierzył, że nie zostanie rozpoznany mając tak charakterystyczny wygląd?!
No i po co do kościoła poszedł (i to z siekierą jeszcze) :los:? Oddać na tacę łup chciał czy również księdza obrabować?

chatiflatt

Cytat: podmark w Nd, 18 Mar 2009, 15:46:10a po 2: buźka nie sztywnieje ze zmęczenia, bo robi się raz a porządnie  :devil:
zęby powinno się myć po każdym posiłku, a przynajmniej 2 razy dziennie, a nie raz a porządnie :D
Barbara Weston

chatiflatt

Wpis na blogu Jarka Mikulskiego
https://jarekmikulski.bloog.pl/kat,0,m,10,r,2009,index.html
CytatUWAGA:
Donoszę niniejszym, iż za kilka miesięcy będzie można kupić książkę (pełną wersję papierową) pt. "BYŁEM W BARZE!!!!".
W książce tej znajdzie się wiele nowych, niepublikowanych na tym bloogu faktów z życia obecnych tzw. gwiazd, jak i z realizacji (kulisy) programu!!!! Książka będzie drukowana na zamówienie.
Więcej informacji pojawi się na tej oto stronie za jakiś czas, ale jeśli masz jakieś pytania już teraz, to dzwoń lub pisz:

tel. 661******
email: mi****@go2.pl

Pozdrawiam
Barbara Weston

chatiflatt

Podczas wczorajszej Akcji Krzyż jeden z uczestników Baru VIP, Bartek Morawski, wdał się w potyczkę słowną z innymi uczestnikami zgromadzenia. Byłem oddalony od miejsca, w którym stał, więc nie wiem, czy był przedstawicielem "obrońców" czy "przeciwników" krzyża. Na swoim profilu fejsbukowym opowiada się za PiSem. Całą scenę nagrywała kamera Polsatu.

Oto zdjęcie wzburzonego Bartka Morawskiego.

Barbara Weston

chatiflatt

Okazało się jednak, że Morawski jest wyszczekanym obrońcą krzyża. Na tym filmiku (fragment "subiektywnej" retransmisji TV Trwam z manifestacji 9 sierpnia) od 2:30 widać, jak reporter telewizji rozmawia z młodym chłopakiem, który mówi o sytuacji pod krzyżem, że "to jest fanatyzm". To wyraźnie zdenerwowało Morawskiego, bo odwrócił się nagle i zaczął dyskutować z tym młodym człowiekiem. Do rozmowy włączyła się jakaś kobieta. Padały argumenty typu "ateizm szkodzi światu" i "szkoły założył kościół katolicki", "widać, że się pan nie modli".

Oglądajcie od 2:30
https://youtube.com/watch?v=EOAWwwR6Zbo

Sprany mózg doszczętnie. W Barze był nijaki, w reklamówkach promuje środki na zaparcia, więc odnalazł ostoję w Kościele. Hmm, byleby nie natrafił w życiu na abpa Michalika, ten to potrafi się mścić na ludziach, którzy mu się nie podobają.
Barbara Weston

Showmag

To ten bój o krzyz jeszcze trwa? :D