Casting na uczestników

Zaczęty przez Yocco, So, 31 Maj 2008, 21:55:36

Yocco

Gdybym sądziła, że mnie nie wezmą, to bym nie wysłała zgłoszenia. Gdybym była na ich miejscu, to osoby, które nie za bardzo chcą się dostać odrzuciłabym w pierwszej kolejności. Poza tym czemu mieliby mnie nie wziąć? Nie jestem piękna i nie mam dużych cycków*, ale mam inne atuty. Bardzo się ucieszę, jeżeli się dostanę, więc czemu mam to ukrywać... a jak mnie nie wezmą to ich strata.

*na podstawie francuskiej wersji Fort Boyard można sądzić, że to duży plus

Sorry za prywatę na forum publicznym, ale jestem podekscytowana.  :devil:

Pudelek

Cytat: chatiflatt w Cz, 12 Cze 2008, 17:49:10
7 lipca uczestnicy nowego reality show wyruszą na wyspę u wybrzeży Francji

To chyba niemożliwe?! Te castingi to chyba takie na odwal jednak będą. Strasznie mało czasu zostało na popracowanie nad teżyzną fizyczną...  :los:

Yocco

Casting we Wrocławiu odbędzie się w najbliższy weekend.

chatiflatt

Yocco, zaprosili Cię na casting? Ja własnie wysłałem list, reklamy na Dwójce jeszcze lecą.
Admin, Pudelek, Podmark, Joker - a Wy?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Yocco

Mnie nie - chyba jestem zbyt idealna  :hahaha: Ale do kumpla wczoraj wieczorem się odezwali.

chatiflatt

rowno 10 minut po wysłaniu maila zadzwoniła do mnie bardzo miła pani i zaprosiła do Wrocławia. Problem w tym, że w weekend pracuję... Zapisałem sie na niedzielę na 15 i mam nadzieję tam dotrzeć :) Ale czuje ze nic z tego, bo już we wstępnej rozmowie pani zapytała się mnie "czy te okulary nie przeszkadzają panu w pływaniu?". Odpowiedziałem, że niee, oczywiście że nie - bo co miałem powiedzieć, że bez szkieł -7 i -4 nic nie widzę, a poza tym nie potrafię pływać? :P]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Yocco

No jak? Nawet kwestionariusza jeszcze im nie wysłałeś i już Cię zaprosili?

chatiflatt

też się zdziwiłem. Ale pani powiedział mi, że to jedyne castingi jakie się odbędą, później tylko jakiś test sprawnościowy [być może - powiedziała], a na początku lipca wyjazd. Zajrzę jeszcze na pocztę, ale i tak jestem już zapisany.
Barbara Weston

Yocco

W takim razie ciekawe czym się sugerują w doborze uczestników.

chatiflatt

- Czy będzie jeszcze jakiś kasting?
- Nie przewidujemy już więcej kastingów, chyba że będzie jakoś bardzo marnie, to wtedy o tym pomyślimy. Ale staramy się wybierać osoby ciekawe pod kazdym względem.
Barbara Weston

Yocco

Hmm... mogłam napisać, że jestem homo.

chatiflatt

Hmm, chyba lepiej pozostać sobą..
Barbara Weston

podmark

O mój Boże - widać, że ATM zrobi z tego drugiego BB... Skoro bez kwestionariusza zapraszają kogoś, a do ludzi, którzy wysłali kwestionariusz nawet nie oddzwaniają. Ale to w końcu normalna rzecz dla tej firmy :)

Jeden casting to jakiś żart. Przez jeden weekend nie da się wybrać ciekawych osobowości. Ale dla ateemek to żaden problem - w końcu do BB też brali mięśniaków, którzy inteligencją nie grzeszyli. Tylko od razu muszą się zaopatrzyć w kilka zgrzewek piwa, jakby im się trafili kolejni buntowniczy uczestnicy ("ja chcę piwo")  :devil:

Może za wcześnie na jakiekolwiek prorokowanie, ale co ? - będzie kicha na 99 %  :devil:

chatiflatt

Oo przepraszam, ja po jednym Żywczyku mam już doskonały humor, niepotrzebna mi cała zgrzewka ;)
Barbara Weston

maniakTV

Jak już wcześniej wspomniałem udział gwiazd w tym programie nie podoba mi sie zupełnie, jednak tak jak wspomniał Podmark...:

Cytat
Ale tak było często na świecie - dawali gwiazdy jako kapitanów drużyn złożonych ze zwykłych uczestników.

Miałem cichą NADZIEJĘ, że ATM zorganizuje casting PORZ¡DNIE.
Jednak zrobili swoje. :sciana: Fort Boyard to wielki HIT, jednak polskie wykonanie będzie KITEM. :vomit: Czemu ostatnio za programy reality-show bierze się ATM GRUPA? :/ Będzie to wielka KLAPA i kolejny dowód na to jak ta firma potrafi zepsuć wspaniały format zaraz po Big Brotherze. :obrazony:

A może zdarzy się cud? Przepraszam, ale ja w ATM nie wierzę...
Po takich opiniach i działaniach tej firmy - począwszy od organizacji castingów, zahaczając o dobór uczestników i kończąc na ogólnej realizacji projektu - nie radzę się zgłaszać do programow reality w ich wykonaniu. Mamy ostatnio jasne dowody, że nie warto.

No i niech udzielą się też inni forumowicze, którzy mieli zamiar zgłosić się na castingi.