Casting na uczestników

Zaczęty przez Yocco, So, 31 Maj 2008, 21:55:36

Goku

I przez ATM wyjdzie na to, że pudelek.pl miał rację pisząc, że Fort Boyard to "gówniany reality show" :/. Niech TVP lepiej wykupi francuską edycję!

chatiflatt

Yocco przesłała mi kwestionariusz, jaki dostała. Własciwie w liście zawarłem większość informacji, których wymagano w kwestionariuszu.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

joker

Cytat: chatiflatt w Cz, 12 Cze 2008, 20:59:28
rowno 10 minut po wysłaniu maila zadzwoniła do mnie bardzo miła pani i zaprosiła do Wrocławia.
Do Wrocławia?! Słuszny wybór robić kasting tylko w jednym mieście i to na drugim końcu Polski - to ja chyba podziękuję ;)
A co do Pudziana w programie to współczuję drużynie, która będzie go miała za lidera... :ha-ha:

Yocco

Cytat: chatiflatt w Cz, 12 Cze 2008, 20:59:28
A co do Pudziana w programie to współczuję drużynie, która będzie go miała za lidera... :ha-ha:
A dlaczego? Moim zdaniem Pudzian to jedna z lepszych opcji.

Musiałam coś za pierwszym razem sknocić, bo wysłałam drugi raz zgłoszenie i oddzwonili - dziękuję Chatiflattowi  :prosi: Na casting idę jutro, ale wątpię żebym przeszła, bo widzę, że nie odpowiadam profilowi jakiego poszukują.

Ichigo87

Oj chyba się mylicie, castingi napewno odbędą się również w innych miastach, np. katowice i warszawa, ja wysłałem już2 zgłoszenia ale narazie nic, więc pewnie na następnym tygodniu zadzwonia jak bedzie casting w katowicach bo mieszkam niedaleko:) tak sie pocieszam:)

podmark

Cytat: Ichigo87 w So, 14 Cze 2008, 09:13:42bo mieszkam niedaleko:)
Bzdurą jest to, że niby dzwonią tylko do osób z okolic Wrocławia. @chatiflatt jest z Warszawy, a zaprosili go do Wrocławia. Ja bym nie liczył na castingi w innych miastach :)

Yocco

Z mojej rozmowy z tą kobietą też wynikało, że tylko we Wrocławiu casting będzie. I albo zapraszali kogo popadnie, albo osoby, które nigdy niczego ryzykownego nie robiły.

Pudelek

Trzeba było tak nie ściemniać w tym kwestionariuszu! :los: :devil:

Yocco

No właśnie jak naściemniałam (to znaczy ukryłam swoje talenty i napisałam jako przeciętny człowiek)  to mnie zaprosili  :ubaw:

chatiflatt

Potwierdzam, kasting tylko w najbliższy weekend i tylko we Wrocławiu. Potem "próba wysiłkowa" [pewnie w przyszłym tygodniu] i zaraz wyjazd.
Tak zrozumiałem ja, podczas rozmowy z tą samą panią :)

Cytat: Pudelek w So, 14 Cze 2008, 11:52:23
Trzeba było tak nie ściemniać w tym kwestionariuszu! :los: :devil:
w tym cała bajka, że nie było ŻADNEGO kwestionariusza ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Yocco

Jeżeli nie będą zadowoleni z ludzi, którzy przyszli na casting dzisiaj/jutro, to będzie dodatkowy casting za tydzień, ale pewnie też we Wrocławiu. Na pytanie do komisji oceniającej czy przy kwalifikowaniu ludzi biorą pod uwagę kwestionariusz odpowiedź brzmiała, że oczywiście, ale miałam wrażenie, że była to nieszczera odpowiedź :hmm: Ogólnie szukają ludzi radosnych (a parę miesięcy temu mówili, że ludzi młodych, odważnych i wysportowanych). I z jednej strony się nie dziwię, ale z drugiej pozostaje niedosyt, że jedynym kryterium jest to jakie się zrobi wrażenie po 5 godzinach czekania na swoją kolej :) Ale komisja była ok.

Jeszcze mnie jedna rzecz zaskoczyła, mianowicie czas jaki uczestnicy spędzą w Forcie Boyard - 1 dzień!!! + dwa dni na dojazd :) i mają zamiar nakręcić z jednego dnia jeden odcinek o jednej grupie.

aeris

wiadomo..casting jest.. ale czy mi sie zdaje czy oni zapraszaja ludzi na lapu capu?

podmark

Mnie również się zdaje, że ekipa castingowa nie stosuje żadnego klucza odnośnie wyboru. Chyba losują sobie, kogo zaprosić. Tak przynajmniej tłumaczę sobie, że nie zaprosili mnie na casting, a zawsze na ekipę ATM działało doświadczenie w telewizji  :los:

chatiflatt

Dobrze Wam się wydaje.
Pisząc list słuchałem jazzu i moją ręką kierowała chyba muza poezji [jeśli takowa istnieje]. Pisałem o swoich pasjach, marzeniach, czemu się zgłaszam. Zdjęcie wybrałem z labu - więc nie widać mojej 'wysportowanej' sylwetki. Jakby wcale się nie starałem. A kilka minut po wysłaniu maila otrzymałem telefon z zaproszeniem.

Rozmawiająca ze mną kobieta stwierdziła, że nie przewidują więcej kastingów, tylko te które były tydzień temu. "Chyba, że będzie bardzo marnie z ludźmi, wtedy pomyślimy". I chyba było marnie [cokolwiek to miało znaczyć] no i pomyśleli.
Barbara Weston

podmark

Chati a Ty jednak byłeś na tym castingu ?? Jak wrażenia ??