Jarosław Jakimowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Lut 2008, 17:07:34

clubber23

przyznaję: zrobił dobre pierwsze wrażenie. z przyjemnością zerknę dzisiaj na "młode wilki"

kryki

Mi sie wydaje, ze jest bardzo sympatyczny. A zarazem nie gra

Tak trzymaj:)

clubber23

Cytat: krykiMi sie wydaje, ze jest bardzo sympatyczny. A zarazem nie gra
wczoraj wieczorem mnie totalnie rozłożył swoimi kawałami

KIKA

Bardzo podoba mi się zachowanie Jarka w tym show. Jest sympatyczny i nie udaje, nie gra pod publikę, ale zachowuje się naturalnie. Jest zorganizowany, śledzi wszystko co się w domu BB dzieje i mówi prosto z serca. Mam nadzieję, że pozostanie do końca i życzę mu żeby wygrał!

chatiflatt

Cytat: KIKAJest jedyny, który jest prawdziwy!
Nie byłbym tego taki pewien.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Piotrek

Niestety Jarek wdał sie w towarzystwo Najmana. Sorry. W tym domu wariują. Ciekawie się zapowiada... Jarek świetnie gra [ w końcu aktor ].

Goku

Mnie ten koleś irytuje :/ Rządzi się, jest fałszywy, obgaduje wszystkich i jeszcze drze się na Sashę za nic. Jeszcze na dodatek używa słowa k**** jako przecinka...

Piotrek

Mnie tak samo. Tak naprawdę to nikt nie wie jaka jest Jola w domu, ale w TV tragedia. Klawiter  ma racje - to wkretka. Jeżeli chodzi o Jakimowicza - fajny aktor [żenua]. Gra, gra jeszcze raz gra.

ziolo2

Zgadzam się z przedmówcami. Na początku Jarek wydawał mi się w porządku ale widzę ze to było moje złudne spostrzeżenie. Dwulicowy człowiek i obłudnik. Raz pociesza Jolkę a po chwili ją obgaduje. Naskakuje na Sashe? Za przewracanie oczami   :bravo: żałosny koleś... grał od początku tylko udawało mu się to maskowac. Teraz każdy się przekonał jaki jest naprawdę. Jedno mu trzeba przyznać - warsztat aktorski opanował znakomicie  :P

Dziwi mnie też że nikt praktycznie nie próbuje mu się przeciwstawić. W czasie wygłaszania swojej mowy przy stole nikt się nawet nie odezwał. Nawet Najman nie bronił Sashy. Nieźle sobie podporządkował towarzystwo...

Piotrek

Dla mnie to Jakimowicz żenujący typ, który myśli, że potrafi grać. Niech za to przewracanie nie przesadza bo mnie krew zalewa. Sasha tak samo  - dwulicowa panna. _ Najlepsza w tym wszystkim jest Angela. Dlaczego? Sami wiecie.

Jason

Sasha to dziecko, wiec mu sie nie dziwie, ze jak mu podskakuje, to sie wkurza. Bo to nie pierwszy raz Sasha sie tak zachowuje.

Jakimowicz sie do Jolki przykleil, bo wie, ze kto trzyma z Jolką ten dojdzie do finalu (patrz Adi w bb 4.1) Ale czasem nie wytrzymuje i wygląda jakby byl falszywy.

Mnie jednak zdumiewa co innego. Jakimowicza juz nikt z forumowiczów nie lubi, bo trzyma z Jolką, a kto broni Jolki ten be. Smieszni jestescie...

Piotrek

Jakimowicz gra. Jole ''lubi'' a potem ją obgaduje. Bynajmniej ja tak to odczuwam. Dzisiejszy odcinek to niezła szopka. No ale OK wielki bracie niech oglądalność maleje...

podmark

Cytat: ziolo2Naskakuje na Sashe? Za przewracanie oczami   :bravo: żałosny koleś...
Żałosny to jesteś Ty. Wziąłeś tylko wycinek z tego, co mówił i myślisz, że świecisz. Jakimowicz wyraźnie powiedział, że Sasha nic w domu nie robi. Więc skoro wszyscy najeżdżają na Jolkę za to, że nie przykłada się do prac domowych, on zwrócił uwagę, że Sasha wcale nie jest lepsza.
CytatNawet Najman nie bronił Sashy.
A nie przyszło Ci do głowy, że nikt jej nie bronił, bo wiedzieli, że Jakimowicz ma rację ? My oglądamy tylko wycinek z tego, co tam się dzieje i nie wiemy, jak tak naprawdę wyglądają relacje między nimi.

chatiflatt

Cytat: maniakTVNiech za to przewracanie nie przesadza bo mnie krew zalewa.
Tu nie chodziło o zwyczajny wytrzeszcz oczu, ale o to, że Sasha gardziła tym, co mówił w danej chwili Jakimowicz. Tak właśnie postępują osoby "ciche", które jak im się coś nie podoba to nie powiedzą tego wprost tylko skrytykują za plecami, w sypialni dziewcząt.
Cytat: JasonJakimowicza juz nikt z forumowiczów nie lubi, bo trzyma z Jolką, a kto broni Jolki ten be. Smieszni jestescie...
Cytat: a wcześniej o Monice, JasonCiagle powtarzala, ze chce wyjsc, ze wychodzi, to niech kurna wyjdzie!! A nie tylko tak gada. A potem w pokoju zwierzen mowi, ze Jolka ma zostac. pff Jakas psychiczna ta laska jest po prostu.
:]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

KIKA

Ja mimo wszystko nadal twierdzę, że Jarek Jakimowicz ma rację i jest super gość. Nie widzę również żadnego aktorstwa w jego zachowaniu, stara się wytłumaczyć sytuację i wprowadzić jakiś porządek, a co do jego zdania na temat Saszy to zgadzam się całkowicie, aż mnie dziwi, że nikt tego nie widzi o czym on dzisiaj mówił.

To prawda, że nie wiemy o wszystkim co się tam dzieje, ale zawsze mamy prawo do własnej opinii.