The Amazing Race 11: All-Stars

Zaczęty przez Rosa, Nd, 01 Paź 2006, 10:53:49

amazing

Cytat: RosaA czemu tak Roba nie lubicie?
Był swietny w tej grze i zwykly pech zadecydował zarówno o tym że nie wygral za pierwszym razem jak i że odpadł za drugim.
Gusta są różne :) Mnie Rob wkurzał, bo uważał się za najlepszego.

Luxis

Z tą petycją to napisałem pół żartem pół serio ;)

Matthew

Witam wszystkich. Od dluzszego czasu ogladam The Amazing Race, ale w tv, na AXN. Fajnie, ze ma powstac europejska edycja. Co do tematu, to dowiedziawszy sie, ze uczestnicy w koncu odwiedzili Polske, postanowilem zrobic wyjatek i zaczalem sciagac ten jedyny odcinek (dzieki komus za linki w tym temacie). Co prawda kojarze tylko niektore pary, bo ogladam obecnie 7 sezon z polskim lektorem w tv, ale po pierwszych 25 minutach (tyle mi sie na razie skonczylo sciagac ;p) "polskiego" epizodu nie da sie nie zauwazyc kilku powazniejszych bledow realizatorow. Jakas osoba wspomniala tutaj o zlym zaznaczeniu Warszawy na mapie i ja takze to zauwazylem...  

Warszawa na tej mapce jest zaznaczona na terenie Rumunii... Czerwona kropka to miejsce, w ktorym tak naprawde lezy Warszawa.

Drugi blad: ponizej jest Krakow, a nie Warszawa, no chyba, ze na czas wyscigu postawili makiete krakowskiego Starego Rynku w Warszawie, lol.

ach ci Amerykanie :P zobaczymy co bedzie dalej ale narazie oprocz tych dwoch wpadek odcinek jest swietny ;D im wiecej przygod tym lepiej.

edyta

Witam! Ja rozpoczęłam przygodę z TAR własnie od 11 serii, wczesniej oglądałam tylko Survivor. Przyznać muszę, że TAR bardziej mi się podoba :P
A teraz oglądam 7. serię na axn, nic nie szkodzi, że wiadomo kto wygra ;)
Cytat: MatthewDrugi blad: ponizej jest Krakow, a nie Warszawa, no chyba, ze na czas wyscigu postawili makiete krakowskiego Starego Rynku w Warszawie, lol.
No własnie!

Pudelek

Z takim skupieniem oglądalem ten epizod, a dopiero teraz zauważyłem te wpadki  :P .
A tak wogóle na jednej stronie była sonda odnosnie najciekawszego kraju, który był pokazany w tej edycji i z dumą mogę zakomunikować, że wygrała Polska.
Najbardziej zachwyceni byli chyba antyfani Charli i Mirny  :P .

Ja Roba też nie lubiłem. Przede wszystkim przez siódmą edycję, w której wykorzystywał swoją popularnosć z Survivor'a. O oszukiwaniu nie wspomnę bo nie ma zakazu w regulaminie.

Matthew

Cytat: Pikachu
A tak wogóle na jednej stronie była sonda odnosnie najciekawszego kraju, który był pokazany w tej edycji i z dumą mogę zakomunikować, że wygrała Polska.
A pamietasz moze adres tej strony?

Po obejrzeniu calego "polskiego" odcinka, obiektywnie stwierdzam, ze byl to najlepszy odcinek w TAR jaki kiedykolwiek widzialem :zabek: Tylu smiesznych i zaskakujacych sytuacji, przygod, przekretow chyba jeszcze nie bylo xD W niektorych momentach mozna sie bylo doslownie poplakac ze smiechu ;p Polska ogolnie wypadla bardziej pozytywnie niz negatywnie, mimo ze druga czesc odcinka byla krecona we... mgle xD loool Ale to stworzylo fajny klimat, taki troche mroczny ;)

Pudelek

Nie pamietam. Przeglądam tyle stron o programie... Mogło to też być jakies forum.
A tak wogóle na wikipedii jest napisane, że Kevin spodziewa sie trojaczków. To ten drugi z duetu, który dał się przescignąć przez Charlę  :los: .

Luxis

Matthew, własnie ja to napisałem, ale przypomne sie:
Cytat: ŁukiTylko nie wiem czy wiecie i czy tez zwróciliscie na to uwagę, że le oznaczyli Polskę i Warszawę na trasie AR na tych mapkach czarnych. Tzn. jak dowiedzieli sie gdzie mają lecieć (np. do Warszawy przez Frankfurt), jak prowadzący mówi co i jak, to jest pokazane na kuli ziemskiej ten kraj, a jakos widziałem to kilka razy i za każdym razem le to zrobili, jakby Warszawa była na Słowacji albo jeszcze niżej, tak samo cała Polska. Drugi przykład to jak pokazali, że z Frankfurtu do Warszawy maja leciec, to na mapce Frankfurt był pokazany dobrze, ale Warszawa juz była jeszcze niżej od Frankfurtu co jest żałosnym kłamstwem. Zwróciliscie tez na to uwagę? Jest to trochę głupie... i wkurzające...   Admin możesz zrobic capsy tych "mapek" kilku co to pokazywały???  

P>S.Swietna relacja z tego odcinka polskiego Admin  gratuluje dobrej roboty

ja też wole TAR od Survivora ;)

Pudelek

Program Amazing Race wygrał po raz kolejny nagrodę Emmy w kategorii najlepszego reality (Outstanding Reality-Competition Program). Program w swojej kategorii pokonał takie reality jak: American Idol, Dancing With the Stars, Project Runway i Top Chef.

Showmag

"The Amazing Race" z kolejną nagrodą Emmy
Piąty rok z rzędu program "The Amazing Race" zdobył nagrodę Emmy w kategorii The Best Reality Competition.

Widowisko pokonało takie reality shows jak: "American Idol", "Dancing with the Stars", "Project Runway" i "Top Chef". "Jestesmy bardzo dumni z kolejnej wygranej" - powiedział producent Bertram Van Munster.

Co ciekawe, kolejna nagroda Emmy dla "The Amazing Race" budzi coraz więcej zastrzeżeń widzów w stosunku do komisji przyznającej wyróżnienia. Żaden inny program typu reality show nigdy nie zdobył nagrody w kategorii The Best Reality Competition. Przez pięć lat - czyli od momentu, od kiedy kategoria została utworzona - co roku wyróżnienie zdobywa "Niesamowity Wyscig".

W ubiegłym roku nagrodzono nawet fatalną, rodzinną edycję "The Amazing Race". Z kolei w tym roku widowisko zdobyło Emmy pomimo spadających wyników oglądalnosci. Przypomnijmy, że na skutek mniejszego zainteresowania widowiskiem, "The Amazing Race 12" pojawi się na antenie CBS dopiero w styczniu 2008.

Pudelek

https://media.www.towson501.com/media/storage/paper1229/news/2007/09/20/News/An.Amazing.Night-2984206.shtml
Charla spodziewa się aktualnie swojego pierwszego dziecka. Mam nadzieję, że dziecka nie wda się w mamusię, jeśli chodzi o charakter oczywiście.  :devil:

Showmag

A ja nigdy nie wiem, ktora to Charla, a ktora Mirna  :los:
Z tego co pamiętam, to ta mniejsza miała męża, więc mniemam, że o nią chodzi?

Pudelek

O dziwo obie mają mężów :los:.
Ale chodzi oczywiście o tę bardziej charakterystyczną. Pamiętam jak Charla wspominała, że wygraną przeznaczy na to by zajść w ciąże. No i bez miliona zielonych się jej to udało.
Pozostaje tylko pogratulować. :P

Luxis

Nie wiecie może kiedy ta edycja będzie emitowana na AXN albo ewentualnie na Puls tv? Bardzo czekam na dobrze przetłumaczoną 11 edycje ;p z Polskim akcentem :]

Thorvald

Orientujecie się może, czy TAR 11 będzie emitowany na AXN po TAR 10 :?: