Adrian homoseksualistą?

Zaczęty przez Nerox, Pn, 17 Wrz 2007, 16:13:13

Czy afera dotycząca Adriana Nadolskiego i Kamila Bulonisa była Twoim zdaniem prowokacją producentów, mającą podnieść oglądalność programu?

Tak
29 (76.3%)
Nie
6 (15.8%)
Nie wiem / nie mam zdania
3 (7.9%)

Głosów w sumie: 21

Głosowanie skończone: Śr, 19 Wrz 2007, 02:26:21

Jason

rozwazania na temat tego czy jak ktos sie przespal z osobą tej samej plci to jest bi czy juz moze homo zakonczę tezą, iż w kazdym czlowieku jest pierwiastek homoseksualizmu, czyli kazdy czlowiek jest trochę bi. Pytanie tylko czy, i jesli tak to kiedy, to w sobie odkryje a jesli odkryje, to ktorą pojdzie drogą.
I z Adim tak moglo byc, ze to w sobie odkryl, sprobowal, ale tej drogi nie wybral.

kryki

Dajcie ludzie juz mu spokoj.

Jezeli jest homoseksualista to jest i nikt tego nie zmieni, a nie nalezy mu dogryzac w tej kwesti

Osobiscie nie wierze w to iz jest homoseksualista gdyz jego zachowanie nie świadczy o tym

FK

Cytat: Jasonw kazdym czlowieku jest pierwiastek homoseksualizmu, czyli kazdy czlowiek jest trochę bi. Pytanie tylko czy, i jesli tak to kiedy, to w sobie odkryje a jesli odkryje, to ktorą pojdzie drogą.
Bardzo mądre skwitowanie tematu. Oby tylko dotarło do tych, którzy nie mają o tym fioletowego pojęcia.

Zołza

Hmmmm jak ludzie lubia rozprawiac o "innosci"  innych.... Byle by sie poczuc  troche lepiej we wlasnej skorze :/ Ten pedal, ta gruba, ta jest bi....
Nie liczy sie ,ze ktos jest poprostu dobrym czlowiekiem :( smutne to.... Jason,Efka ....zeby nie wiem co zawsze ktos sie przyczepi ...macie  racje ale to niektorym niestety nie wystarczy....
Pzdr cieplo :)

FK

Zołza - dziwne są niektóre teorie na temat orientacji. Do wczoraj byłam pewna, że zdecydowanie kręcą mnie mężczyźni, ale dowiedziałam się sporo na swój temat ;)

No dobra - jest gi. A ja jestem zdeklarowaną heteryczką, chociaż dziś widziałam pięęęęęęęękną dziewczynę. Buahahaha..!

Sorki za mały off topic.

Zołza

Cytat: FKZołza - dziwne są niektóre teorie na temat orientacji. Do wczoraj byłam pewna, że zdecydowanie kręcą mnie mężczyźni, ale dowiedziałam się sporo na swój temat ;
.

Moze dalas kosza jakiemus wielbicielowi  albo odmowilas spotkania a on zadufany w sobie woli przypisac Ci bisexualizm niz przyznac sie do tego ze nie dal rady ;) :gwizd:

podmark

Cytat: krykiOsobiscie nie wierze w to iz jest homoseksualista gdyz jego zachowanie nie świadczy o tym
To właśnie jego zachowanie dało podstawy, by posądzać go o homoseksualizm. Mimo jego zapewnień ja nadal twierdzę, że to gej, który boi się powiedzieć prawdy. Te jego zalotne ruchy głową i gejowskie miny - no sorry, ale heteroseksualni faceci (nawet, jeśli są metro) to tak nie robią.

Ale faktycznie - to już nieistotne. Program się skończył. A do tej dyskusji chyba powrócimy w razie ewentualnego występu pana Nadolskiego w BB 5, kiedy na nowo zacznie zapewniać, że jest hetero i będzie nas raczył śpiewem gołębia  :devil:

molko

Ostatnio poznałem osobę, która w jakiś sposób była malutkim "epizodem" w jego życiu. Info w temacie Adrian Nadolski.

acha! wiecie? nazywał siebie Adek :D