Adrian homoseksualistą?

Zaczęty przez Nerox, Pn, 17 Wrz 2007, 16:13:13

Czy afera dotycząca Adriana Nadolskiego i Kamila Bulonisa była Twoim zdaniem prowokacją producentów, mającą podnieść oglądalność programu?

Tak
29 (76.3%)
Nie
6 (15.8%)
Nie wiem / nie mam zdania
3 (7.9%)

Głosów w sumie: 21

Głosowanie skończone: Śr, 19 Wrz 2007, 02:26:21

chatiflatt

Cytat: Jasontak samo dziewczyny maja kontakty z innymi dziewczynami a potem zakladają rodziny, mają mężów itd. I to tak nikogo nie dziwi.
należałoby również wspomnieć, że duży procent takich małżeństw lub związków rozpada się później dlatego bo jedna ze stron nie jest zadowolona z pożycia seksualnego. Albo też trwają w nieszczęściu, ze względu na dzieci, zdradzając się wzajemnie i przyprawiając sobie rogi - kto komu dłuższe. Znam taki przypadek, wcale nie patologiczny, dyrektor dobrze prosperującej firmy. Trwa w małżeństwie bo ma 2 wspaniałych dorastających synów, a na żonę nie może już patrzeć.

Dlatego jestem zdania że skoro jestem heteroseksualny - zakładam rodzinę i ciesze się szczęsciem rodzinnym, jeśli zaś homoseksualny - nie krzywdzę siebie ni innych. Adrian wg mnie powinien się DLA SIEBIE SAMEGO, nie dla 'fanów', sprecyzować.

Przepraszam za off-topic.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

mseptember

o, to już przynajmniej wiemy skąd tyle nieszczęśliwych małżeństw i rozwodów na świecie :)

FK

Cytat: chatiflattduży procent takich małżeństw lub związków rozpada się później dlatego bo jedna ze stron nie jest zadowolona z pożycia seksualnego.
Niestety, nijak się to ma do stwierdzenia o eksperymentach łóżkowych w młodości.
Takie niezadowolenie w gremialnej części wynika z innych przyczyn.
Adrian zachował się, jak się zachował. Powiedział, co powiedział. Nie lansuje się. Nie jest wulgarny i nachalny. Nie ciśnie się za wszelką cenę do TV. Dajmy Mu już spokój (...)

chatiflatt

Do experymentów i owszem.
Jednak jeśli gej zakłada rodzinę pod wpływem nacisku lub tez dlatego, że nie toleruje siebie, wówczas po jakimś czasie pojawia się problem.

Nie ma tematu.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Po pierwsze - napisałam wyżej, żeby dać spokój Adrianowi w kontekście domniemanego gejostwa, więc nie wiem skąd tekst: Nie ma tematu.
Po drugie - słowami:
Cytat: chatiflattjeśli gej zakłada rodzinę
sklasyfikowałeś Adriana i nakleiłeś Mu etykietę.
Powiem tak: traktuj innych tak, jak sam chciałbyś być traktowany.
A teraz mów do mnie lesbijka, bo byłam w łóżku z kobietą (...)

chatiflatt

Kiedyś poprosiłaś mnie bym nie szukał 3. dna tam, gdzie go nie ma. Proszę Cię teraz o to samo. Jeśli chcesz nadal rozmawiać na ten temat, zapraszam na priv. To po pierwsze.
A po drugie, w żaden sposób nie sklasyfikowałem Adriana jako geja, nie-geja, heteryka, nie-heteryka przytoczonymi słowami.
I naprawdę nie interesuje mnie, kim on właściwie jest. 4.1 się skończyła, teraz myślę o sesji a nie o Adim :)
Barbara Weston

FK

Więc ucz się do sesji i nie komentuj trzeciego dna  :devil:
Dziwię się, że zaczynając ze mną rozmowę na GG piszesz jednocześnie: zapraszam na priv.
Chcesz rozmawiać na 3 fronty - proszę bardzo! Mam podzielną uwagę.

Wracając do Adiego - niech się bzyka z kim chce! Mnie to nie przeszkadza. I nie nazwę Go gejem, bo sam o sobie mówi: heteryk. Więc nie wnikam.

EDIT:
1111 post?? To chyba jakiś żart?? Kiedy??

gulczas

Cytat: FKAdrian zachował się, jak się zachował. Powiedział, co powiedział. Nie lansuje się. Nie jest wulgarny i nachalny. Nie ciśnie się za wszelką cenę do TV. Dajmy Mu już spokój
W zasadzie tak.Tyle że robiąc to potraktujemy Adriana ulgowo a w końcu był takim samym uczestnikiem BB jak inni.

Cytat: FKA teraz mów do mnie lesbijka, bo byłam w łóżku z kobietą (...)
To że byłaś w łóżku z kobietą nie świadczy oczywiście o tym że jesteś lesbijką.Ale jeśli zrobiłaś to z własnej woli i świadomie to może to świadczyć że jesteś bi.

Zresztą nie wiem jak to jest z seksem między kobietami.Ale coś o facetach mogę powiedzieć.Jestem 100% hetero i wiem że heteryk nie jest ciekawy jak to by było z innym facetem, nie robi tego na próbę.Co więcej sama myśl o tym że mógłby sie kochać z innym mężczyzną jest  dla niego wręcz obrzydliwa.

Dla jasności-orientacja seksualna wszystkich uczestników BB4.1 jest mi obojętna.Nikogo nigdy nie oceniałem na podstawie  preferencji seksualnych.Chociaż uważam że homoseksualizm jest sprzeczny z naturą.Ale jak to mówią każdy z własną de robi co chce. :D

Reasumując :Jeśli ktoś ma coś do ukrycia nie powinien sie pchać do rs.
Tyle ode mnie.Nikogo nie potępiam.Koniec.

Dżem

Mnie też nie obchodzi jego orientacja.Podzielam jednak zdanie gulczasa.Ja nie potrafiłbym nawet pocałować męzczyzne a co dopiero uprawiać z nim seks.
"Nie jestem gejem i nigdy nie byłem" to są słowa Adriana wiec tego sie trzymajmy. Tylko śmieszne było to jak Adrian chciał za wszelką cene pokazać że jednak nie jest homo(ślinąć sie do każdej laski,oburzając sie gdy kaśka parodiująć go dotykała marco).To było śmieszne.Zachowuje sie jak typowy gej co nie świadczy że nim jest.Jego sprawa.Tylko dalej nie rozumie zdania "spałem z meżczyzną,ale nie jestem gejem i nigdy nie byłem"...

FK

Cytat: gulczasjeśli zrobiłaś to z własnej woli i świadomie to może to świadczyć że jesteś bi.

No brawo, gulczas..! Czytając takie wypowiedzi widzę, jak łatwo manipulować ludźmi...
Mało tego - widzę, że nieźle mi to wychodzi. Cieszę się, że ktoś tak śmiało określił moją orientację po jednej wypowiedzi. Naprawdę, szacun... Ja bym się nie odważyła (...)
Sorry za OFF TOPIC, ale przeniesiono tu część rozmów.

gulczas

eFKa jeśli Cię uraziłem to sorry.Nie to było moim celem.W moim poście nie chodziło mi nawet o Ciebie lecz o Adriana.Domyślałem się że to blef z tym spaniem z kobietą.Moja odpowiedź na To:
CytatA teraz mów do mnie lesbijka, bo byłam w łóżku z kobietą (...)
była czysto teoretycznym rozważaniem mającym zdefiniować biseksualistów w ogóle.Ogólnie chodziło mi o to ze moim zdaniem Adrian jest bi.Tylko nie chciałem o tym pisać wprost.

Krótko mówiąc niepotrzebnie odebrałaś to dosłownie.

FK

No a gdyby to blef nie był..? To co? To dla Ciebie byłabym bi..?
Tak pytam... W kontekście Adriana, oczywiście.
Acha - do mnie pisz wprost. Z Super Glue nie mam nic wspólnego, nie rozkleję się.
No i nie czuję się urażona w żaden sposób. Mnie głupio nie jest wcale.

Ogitek

Najlepiej rzuca sie go***m  w nieobecnych ktorzy nie moga sie bronic. Dajcie juz spokoj temu Adrianowi .Po co grzebiecie w cudzych łozkach?  Nie macie swoich przezyc w swerze erotycznej czy jak ,ze sie tak podniecacie ?

chatiflatt

Forum jest po to, by dyskutować. Adrian wziął udział w RS. Wystawił się pod publiczny osąd. Wiedział bądź domyślał się, że ów temat będzie lub może zostać poruszony. Dlatego my jako widzowie, mieliśmy prawo o tym dyskutować. FK pisała, że ankiety do BB5 są takie same [czy też prawie takie same] jak były do 4.1. A więc Adi wypełniając ankietę mógł zaznaczyć w pytaniu "Jaką informację chciałbyś zataić przed innymi Uczestnikami i Widzami programu?" to że ma takie skłonności. Skoro rozmawiano otwarcie podczas Ringu że może być homoseksualistą - nie zrobił tego. Więc najwidoczniej ich nie posiada, bądź się ich nie wstydzi.
Jednak program się już skończył, dajmy już temu spokój.
Barbara Weston

gulczas

Cytat: FKNo a gdyby to blef nie był..? To co? To dla Ciebie byłabym bi..?
Odpowiedziałem już na to pytanie w zasadzie.Ale dobra.Jeszcze raz.Nie jestem kobietą i nie wiem do końca jak to jest z kobietami.Gdybyś jednak  zrobiła to z własnej woli , świadomie i dla przyjemności a nie np. dla jakiejś korzyści to miałbym wszelkie podstawy aby tak twierdzić.Czyż nie?

Jestem natomiast heteroseksualnym mężczyzną.I tu mogę powiedzieć na 100% że heteroseksualny mężczyzna nie pójdzie z własnej woli do łóżka z drugim facetem bo nie jest to dla niego ani podniecające ani nawet ciekawe.Jest to dla niego po prostu obrzydliwe.Oczywiście mężczyzna hetero może uprawiać seks z facetem dla jakiejś korzyści.Ale chyba nikt nie sądzi że tak było w przypadku Adriana?
Cytat: FK
Acha - do mnie pisz wprost. Z Super Glue nie mam nic wspólnego, nie rozkleję się.
Masz racje owijanie w bawełnę jest bez sensu.W dyplomacje niech się bawią dyplomaci.
Cytat: FK
No i nie czuję się urażona w żaden sposób. Mnie głupio nie jest wcale.
Cieszę się że Cię nie uraziłem.Mi też nie jest głupio.

Cytat: OgitekNajlepiej rzuca sie go***m w nieobecnych ktorzy nie moga sie bronic.
Kto rzuca gównem.Sam Adrian się przyznał że miał kontakt z facetem.Jeśli mielibyśmy nie pisać o nieobecnych to w zasadzie należałoby zlikwidować to forum i jeszcze parę innych.
Cytat: OgitekNie macie swoich przezyc w swerze erotycznej czy jak ,ze sie tak podniecacie ?
Zapewniam Cię że mnie to w ogóle nie podnieca.
CytatJednak program się już skończył, dajmy już temu spokój.
Znowu się powtórzę :D .Jestem za.Tylko dlaczego niby mamy traktować Go bardziej ulgowo niż innych?Skoro program się już skończył dajmy spokój wszystkim byłym uczestnikom.