Adrian homoseksualistą?

Zaczęty przez Nerox, Pn, 17 Wrz 2007, 16:13:13

Czy afera dotycząca Adriana Nadolskiego i Kamila Bulonisa była Twoim zdaniem prowokacją producentów, mającą podnieść oglądalność programu?

Tak
29 (76.3%)
Nie
6 (15.8%)
Nie wiem / nie mam zdania
3 (7.9%)

Głosów w sumie: 21

Głosowanie skończone: Śr, 19 Wrz 2007, 02:26:21

Toni

Paradoks! Napisałem że jestem tolerancyjny a na końcu dodałem Precz z nimi! Może powinienem napisać że dla takich ludzi jak oni nie jestem. Nie zniosę nigdy wtrącania sie w bezczelny sposób w życie ludzkie w dodatku jeszcze obcych ludzi!
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

mseptember

Cytat: ToniAle to jest właśnie ludność wiejska,zacofana,ograniczona

Czy uważasz, że ludność "miejska" w naszym kraju jest pod tym względem dużo lepsza?

Showmag

Proszę prowadzić dyskusję NA TEMAT.

Toni

Przepraszam że rzeczywiście zeszłem z tematu na ludność która nie jest tolerancyjna. Ale chcę sprostować to co napisałem wcześniej. Ludzie z  mniejszychj miejscowości, "mieścin" takich w której np mieszka Adrian nie są tolerancyjni a tym bardziej jeśli chodzi o orientację seksualną. Co do ludzi z "większych,wielkich miast" nie twierdze,że wszyscy są cacy tolerancyjni,ALE NAPEWNO U TYCH LUDZI WIĘKSZA TOLERANCJA. Patrzą na takie sprawy z głową na karku,że każdy jest inny,chce czegoś innego. Najważniejsze by człowiek był,robił to co uważa za słuszne dla siebie by żyć w zgodzie z sobą i być szczęśliwym. Tak więc Adrian to człowiek który twierdząc,że posiada orinetację heteroseksualną jest sobą.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

molko

A ja mam swoje zdanie na ten temat, a nawet dwa! W KAŻDYM RAZIE ZASTANAWIAM SIĘ PO JAK¡ CHOLERĘ POWSTAJ¡ TAKIE TEMATY!!! myślałem, że sprawa orientacji Adiego to zamknięty rozdział!!! Adi decyzją producentów (o ile te wasze spekulacje na temat fałszowania wyników są prawdziwe) wygra Big Brother 4.1. z Jolką i Izą i jakieś kruczki prawne w umowie z producentem uniemowżliwią mu dociekanie swoich praw odnośnie całej afery jaką rozpętali twórcy BB4.1.

A TAK W OGÓLE TO WITAM PO DŁUGIEJ PRZERWIE  :zabek:

chatiflatt

noo, długo cie nie było ;)

Tematy takie powstają dlatego, bo taki Adi idąc do RS przestaje byś persona privata a staje się persona publica. No niestety..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

a ja tez mam swoją teorię. Na wstepie zaznaczam, ze Adi moze sobie byc gejem i moze nie byc i nie bedzie z tego powodu w zaden sposob gorszy. Poniewaz stal sie osoba publiczna, biorac udzial w tym programie, i zereszta doskonale o tym wiedzial, ze tak bedzie, to logiczne jest, ze sie mowi o nim, a takze o jego orientacji.

O to mu chodzilo!!! Juz w pierwszym odcinku, na wejsciu, stwierdzil, ze 'ziarno niepewnosci zostalo zasiane'
Nastepnie zaczelo sie o nim gadac, byl nominowany kilka razy. Wygrywal. Zdobyl popularnosc i wsrod uczestnikow i widzow. Zostanie do finalu. Oplacalo mu sie.

Pod koniec programu lub w finale, przyzna sie do tego, ze jest gejem. I wygra.

To od dawna jest ustalone, jeszcze przed programem. Adi sie na to swiadomie zgodzil. To będzie ostatnie uderzenie. Ostatnia wielka afera w BB, ostatnia kontrowersja. Taka jest moja teoria.

A dlaczego tak myslę?

Zacznijmy od tego, ze to, iz Adi jest gejem uznaje za fakt. (dlaczego to napisze za chwile). Więc skoro jest gejem i jest postrzegany jako gej, w dodatku po takiej aferze jaka byla, dlaczego mialby sie osmieszac i nie przyznac? Jedynie dlatego, ze zrobi to pozniej. Podajecie argumenty, ze spoleczenstwo, ze nietolerancja, ze go na nauczyciela nie przyjma do pracy. Wszystko prawda. Ale jest już za późno. I on to wie. Nasze chore społeczeństwo już go bierze za geja. Łatkę ma przypięta. I doskonale zdaje sobie z tego sprawę.

I wreszcie, skąd teza, ze jest gejem?
Sam nim jestem. I my to widzimy i wyczuwamy. Gay dar dziala. Adi ma typowe dla gejów ruchy i sposob mowienia. Wielu gejow twierdzi, ze widzialo go na gejowskim portalu randkowym fellow. Kilku nawet twierdzi, ze z nim spalo. To akurat mniej wiarygodne, ale jednak. Jest jeszcze Kamil, podejrzana sprawa. Trzeba tez zwrocic uwage na zachowanie Adiego w programie. Startuje do kazdej dziewczyny, tak, jakby chcial sie maskowac. Przeciez gdyby byl hetero to by mial swoj typ, a nie przystawiał sie do kazdej. Ponadto powiedział kiedyc ze zdradzil przez internet. Uwierzcie mi, to typowe dla gejow. Wiem coś o tym. Kolejna sprawa, mial 15 partnerek. No sorry, ale gdyby byl hetero to to do niego w ogole nie pasuje. Taka rozwięzlosc. Następna rzecz. Chyba najważniejsza. Dziewictwo stracił na basenie z przypadkowo spotkana dziewczyna. No sorry, ale jak taki wrażliwy i uczuciowy facet, gdyby byl hetero, mógłby tak stracić dziewictwo?? Wątpię. To tez typowe dla gejów. Na basenie z byle kim i byle jak.

Jako gej potwierdzam, Adi jest 100% gejem. To nie oskarżenie, bo nie ma nic w tym złego. Szkoda jedynie, ze od razu sie nie przyznał. Ze zaprzecza. Ale wg mojej teorii prawda wyjdzie na jaw już niedługo. Chyba ze Adi ma inna strategię i będzie milczał do końca. Możliwe. Ale wtedy straci na tym jeszcze bardziej.

Showmag

Przede wszystkim proszę rozmawiać NA TEMAT, a ten temat NIE dotyczy tego, czy Adrian jest / nie jest gejem, a: czy afera dotycząca Adriana Nadolskiego i Kamila Bulonisa była prowokacją producentów, mającą podnieść oglądalność programu? :offtopic:

Jason

aha, no ale temat mowi co innego. No ale skoro tak, to TAK, byla to prowokacja, tak samo jak sam udzial Adiego w programie.

molko

no właśnie! temat daje do zrozumienia, że tutaj właśnie rozmawiamy o tym czy jest czy nie? ale w ogóle zgadzam się z Jasonem w 99%. 1% - uważam, że nie ujawni się

a topic czy była prowokacją czy nie to co możemy napisać? tak lub nie! więcej elastyczności adminie

Showmag

Cytat: molkono właśnie! temat daje do zrozumienia, że tutaj właśnie rozmawiamy o tym czy jest czy nie?

Nie. Owszem, można to tak interpretować, ale do tematu należy dodać podtytuł: "Skandaliczna prowokacja?". A nazwa tematu to tytuł spektaklu, który zaoferowali widzom producenci. Całość jest w ankiecie. Jeśli jest tu ktoś, kto potrafi zmieścić w temacie wątku treść całego zawartego w sondzie pytania, to czekam, aż się objawi.

Cytat: molkowięcej elastyczności adminie
Niedawno sam pisałeś, że tego tematu w ogole nie powinno tu być. Całkowicie się z tym zgadzam, bo moim zdaniem takie spekulacje "Adrian jest / nie jest gejem" nie powinny mieć racji bytu. I właśnie dlatego ten temat ma traktować o tym, co zrobili producenci, a nie o orientacji seksualnej Adriana.

molko

Cytat: Aaragornco zrobili producenci
no zrobili! wielki burdel!

Jason

hmmmmmmmm, zastanowilo mnie to:
https://bulonis.blog.pl/archiwum/index.php?nid=10195513
sam tytul juz. Adi ma odstające uszy. Więc czy to nie tylko zbieznosc imion (chlopak Kamila mial na imie Adrian) ale i zbieznosc wyglądu? cos mi sie zdaje, ze oni ze sobą byli...

Dżem

Miał stosunek z męzczyzną,ale nie jest gejem.(Jestem chodzącą tolrencają,ale to mnie rozśmieszyło)
Studiuje polonistyke a pieprzy bezsensu.Zauważyliście że tak naprawde z jego przemówień nic nie wynika ?

Jason

Cytat: DżemMiał stosunek z męzczyzną,ale nie jest gejem.(Jestem chodzącą tolrencają,ale to mnie rozśmieszyło)
a co w tym takiego dziwnego? ehhh, nie czaje takich ludzi. W młodosci sie czesto eksperymentuje, tak samo dziewczyny maja kontakty z innymi dziewczynami a potem zakladają rodziny, mają mężów itd. I to tak nikogo nie dziwi. A jak juz facet raz sie przespal z innym to od razu gej. ŻAŁOSNE ale taka polska mentalnosc. Swoją drogą to ten temat byl juz omawiany wieeeele razy na tym Forum. I mysle, ze najwazniejszym wnioskiem z jego omawiania byl taki, ze nikogo to nie powinno obchodzic z kim Adi spal.

A z innej beczki. Wywiad z Adim dla Tygodnika Siedleckiego:

https://tygodnik.siedlecki.pl/t3176-adrian.z.big.brothera.htm

I niedlugo Adi ma wystąpisc w Happy Hour :)