Casting na uczestników

Zaczęty przez Showmag, So, 26 Maj 2007, 20:29:48

Pudelek

Widząc tych czubków mam nadzieję, że jak najmniej. Padnę jak się okażę, że oni wszyscy zostaną mieszkńcami domu BB.

FK

Ta cała szóstka była wczoraj we Wrocławiu na tak zwanym Finale BB (który to już Finał tej edycji..?). Nikogo ciekawego w tej grupie nie widzę. Może tylko ja. Może jestem już skrzywiona - nie wiem :los:

chatiflatt

Cytat: FKMoże jestem już skrzywiona - nie wiem
Zacytuję cytowanego juz kiedyż C.Pazurę z PSÓW: Wy wszyscy jesteście poje**ani!!

i ci nowi też ;P
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Z tej krótkiej zajawki z ich udziałem mogę jedynie wywnioskować, że zbyt elokwentni nie są. Wszystko jest dla nich zaj****iste.
Słowo "joker" - można nim zastąpić każde inne  :terefere:

FK

Czytałam na oficjalnej, że teraz MY decydujemy, który z internautów ma wejść do Domu BB. Osoba wchodząca będzie.... TAJNYM AGENTEM.

chatiflatt

ooo, to bedzie fajny twist :bravo:
tylko aby nie 'Suka 2: kontratak' :hahaha:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

mesto

czy to będzie coś w stylu Gracza Ameryki? :>

Goku

Ja mam nadzieję, że do domu wejdzie Marsik lub Monika :)... Za to Crazorka jest tragiczna... Ona tak lubi dzikie koty, że aż nosi je martwe na sobie xP... Mam też nadzieję, że nie wejdzie Outlaw, bo to by była masakra...

Tom Kruz

Cytat: GokuJa mam nadzieję, że do domu wejdzie Marsik lub Monika :)

Jeżeli to jest ta sexi blondyna to jestem za :los:

ixa86

chyba wolisz blondynki co Kruz  :los:  :P

Tom Kruz

Różnie to bywa z tymi blondynkami i brunetkami droga Ixo, ale na podstawie filmiku castingowego stwierdzam, iż w kategorii ''dziewczyny zrobione na maxa'' blondi Monika swoją urodą (zastrzegam sobie możliwość zweryfikowanie tej oceny po dokładniejszym oglądzie) deklasuje znajdujące się aktualnie w domu przedstawicielki tej kategorii, czyli ciemnowłose Jole (tj. Jolę Właściwą i Jolę Bis, które tzw. ''maski'' mają straszne). Zobaczymy czy ona wejdzie, czy jednak ktoś inny. Gdzieś można sprawdzić aktualne wyniki głosowania internautów?

FK

Póki co, nie widzę takiej opcji (sprawdzenie aktualnych wyników głosowania internautów). I chyba już nie uwierzyłabym w autentyczność podanych cyfr (...)

Showmag

Ostatni etap internetowego castingu
Trwa ostatni etap internetowego castingu na nowego mieszkańca Domu Wielkiego Brata. Kto zostanie nowym uczestnikiem widowiska?

Przypomnijmy, że 17 października zakończyło się przyjmowanie zgłoszeń od wszystkich osób, które chciałyby dołączyć do grona uczestników "Big Brother 4.1". Każdy, kto chciał zamieszkać w Domu Wielkiego Brata, musiał założyć konto na oficjalnej stronie programu, umieścić na profilu swoje własne zdjęcie oraz krótką prezentację filmową. Następnie należało wysłać e-maila na odpowiedni adres internetowy i czekać na odpowiedź. Z 400 zgłoszeń wybrano 40 kandydatów. W finałowym etapie wyłoniono pięciu użytkowników oficjalnej witryny programu. Są to: Marsik, Nooemi, Monika Synytycz, Crazorka i Outlaw. O tym, kto z nich wprowadzi się do Domu Wielkiego Brata zadecydują internauci. Wybrana osoba będzie reprezentować widzów - zostanie tajnym Agentem i będzie miała do wykonania tajną misję. Głosować można na oficjalnej stronie programu "Big Brother 4.1".