Menu główne

Agent 2

Zaczęty przez kropek, Cz, 02 Cze 2005, 11:31:08

Luxis

Jesli chodzi o Agenta, to Bartek Arłukowicz jest na 3 miejscu wsród popularnosci w sondażach w wyborach na prezydenta Szczecina :)

Pudelek

Bartek Arłukowicz (zwycięzca drugiej edycji) ponownie startuje do sejmu. Tym razem z listy LiDu z miejsca 3. Poprzednio startował z listy SDPL -partii która nie weszła do sejmu.

Pudelek

No i tym razem się udało Bartkowi. (Sam się do tego przyłożyłem :los:) Przeszedł jako jeden z dwóch z tej partii w moim regionie.

chatiflatt

że tak zapytam - głosowałeś na partię i osobę czy tylko na osobę ?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Jasne, że na partię. (Akurat takie mam przekonania od zawsze. Chociaż rozumiem, że ktoś może utożsamiać się z postulatami LPRu.). W poprzednich wyborach również głosowałem na partię, w której był Arłukowicz. Jednak wybrałem innego kandydata z listy. A teraz jakoś tak wyszło, że do końca nie miałem pojęcia na której osobie skupić swój głos.

chatiflatt

jeśli chodzi o to co napisałem w szutboksie to nie, nie głosowałem na LPR. Nie zgadzam się na powrót ex-komunistów, głosowałem na prawicę. Ale również szanuję Twoje poglądy.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

Jak ktoś chce sobie powspominać czy coś, to znalazłem stronę na której są zdjęcia z 2 edycji Agenta - https://3ddk.prv.pl/agent-tvn/fotostory/ ;)

Showmag

Zwycięzca "Agenta" trafił do komisji śledczej
Bartosz Arłukowicz - lekarz, który w 2001 roku wziął udział w drugiej edycji reality show "Agent", a w roku 2005 został posłem na Sejm, teraz wejdzie w skład nowej komisji śledczej.

Więcej: https://showmag.info/2009/11/11/zwyciezca-agenta-trafil-do-komisji-sledczej/

joker

Przyjechałem, żeby wygrać
Igor Janke 09-01-2010, ostatnia aktualizacja 09-01-2010 19:50

– Chcę tworzyć lewicę, która wygrywa wybory. Ciągle słyszę, że się nie da. Ale ja zrobiłem już trochę rzeczy, które miały się nie udać – mówi Bartosz Arłukowicz
https://rp.pl/artykul/417031_Przyjechalem__zeby__wygrac.html

Baaardzo długi artykuł na temat Bartosza Arłukowicza :)

yas

Ludu, mój ludu. Nie znajdzie się tu czy gdziekolwiek indziej osoba, która posiada zgraną II serię? Nie wierzę w to, że nikt w Polsce tego nie ma ;\ Gdzież to można znaleźć... ych.

Kuba 942

Teraz to niektórzy nagrywają nawet te Tańce z Gwiazdami i inne podobne dyrdymały. Te najlepsze reality showy odbywały się jednak w czasach gdzie jak ktoś nagrywał to co najwyżej tylko na VHS-a i takich osób też raczej było mało. Bym się chętnie zamienił, te marne programy co produkują teraz na to co było wtedy. Świetną opcją byłyby chociaż powtórki, ale TV wolą powtarzać to samo co leciało w ciągu roku.
Najbardziej jednak ucieszyła mnie ostatnio wrzutka Agenta, oglądam to jak coś nowego. Mało pamiętam z I edycji (jakieś skojarzenia tylko, migawki tak naprawdę) i nawet nie pamiętam kto wygrał i kto był agentem a, że sobie zabawy nie psuje kto nim był, to naprawdę ogląda mi się rewelacyjnie :)

yas

Na DVD to pewnie tego nie wydali ;\ Z VHS niby nie ma problemu, żeby zgrać... tylko weź tu bądź mądry i znajdź osobę, która posiada to w swojej kolekcji...

yas

Gdzie jesteś, nagrana II edycjo programu Agent? :P

slawek

Wczoraj na tvn24 pokazali taki krótki reportaż o Bartku Arłukowiczu, o jego drodze, począwszy od bycia pediatrą, potem występ w Agencie aż do członka komisji. Pokazywali nawet fragmenty Agenta, aż miło było sobie przypomnieć te czasy hehe
Sławek