Kto zostanie karnie nominowany?

Zaczęty przez Tom Kruz, Śr, 17 Paź 2007, 20:57:26

Czy Twoim zdaniem producenci chcieli wrobić Agatę w automatyczną nominację?

Tak
11 (55%)
Nie
3 (15%)
Nie wiem / Nie mam zdania
6 (30%)

Głosów w sumie: 13

Głosowanie skończone: Śr, 17 Paź 2007, 23:28:08

Toni

Noo mówiłem...będzie specjalny odcinek Na żywo o godz 20:00  :zabek: jakby nie można tego było przedstawić w normalnym odcinku. Z igłóy widły wielkie halo. To jets grupa ATM  :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Rosa

Ale co jest obrzydliwe?
Mamy 2 mozliwości
1- Agata za złamanie regulaminu zostanie nominowana i grupa ludzi będzie twierdziła że to manipulacja w celu uratowania Jolki
2- Agata za złamanie regulaminu nie będzie nominowana i grupa ludzi będzie twierdziła że to manipulacja bo za złamanie regulaminu powinna być karna nominacja.

Fakty sa takie że Agata i Gerard to były 2 koszmarne pomyłki castingowe. Gerarda na szczęście udało się pozbyć i dla dobra programu lepiej by było gdyby Agatka też stamtąd znikła.
Ja nie neguję tego że ona może być milą, dobrą osobą i w realu pewnie wolalbym towrzystwo jej niz Jolki ale niestety w tym programie zapewnia ona ZERO jakiejkolwiek rozrywki.

Toni

Zgadzam się z tym że Agata nic ciekawego do domu nie wnosi. Jest zbyt spokojna i harmonijna. Ale taka osoba powinna być w domu choćby nawet do łągodzenia sporów których w domu jest mnóstwo. Powinna mimo wszystko ponieść konsekwencje nawet jeśli nie jest to manipulacja i świadome posunięcie producentów. Ochrona Joli i Adriana.

chatiflatt

Cytat: RosaFakty sa takie że Agata i Gerard to były 2 koszmarne pomyłki castingowe
Zgadzam sie, pytanie tylko - jak caly ten sztab specjalistów [stanowiący to kastingowe sito] mógl się tak pomylić. Może FK się wypowie, jak już wróci - czy oni [Agata i Gerard] udawali ludzi 'ciekawych'? ;P

ja w ankiecie zaznaczylem 3. opcję - nie widzialem tej akcji z pileczką, ani też nie wiem, jakiej wysokości tak naprawdę jest ogrodzenie. Równie dobrze można postawić tezę - uczestnicy mieszkający w pokoju sekretnym, mają kontakt ze światem zewnętrznym, bo mają kontakt z realizatorami - wczoraj po nominacjach, pokazano Joannę wchodzącą przez drzwi do pokoju [wracala z PZ, gdzie rozmawiala z Wlk Bratem o wejsciu] i powiedziala po cichu "Cześć" wchodząc. Do kogo - do siebie?
Wiem że tworzę off topic, ale podaję po prostu przyklad, abyśmy nie popadali w skrajności.

[Albo mamy kolejny przyklad manipulacji]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

mseptember

Cytat: RosaMamy 2 mozliwości

Jest jeszcze trzecia możliwość. W końcu jak złamała regulamin, to powinna wylecieć ze skutkiem natychmiastowym. Automatyczna nominacja dla Mirka nie była wynikiem _złamania_ regulaminu, co WB wyraźnie zaznaczył komunikując mu swoją decyzję. Jeżeli nie wyleci, to znaczy że chodzi o Jolkę i Adriana.

chatiflatt

dokadnie. Mirek "nie zlamal" regulaminu.

EDIT
przepraszam za braki litery L z kreseczką, ale na kompie z którego teraz piszę nie ma tej literki - dlatego jast 'nie zlamal'
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Rsk

A co powiecie o ostatniej rozmowie Joli ze swoja siostra?
Inny regulamin ma Jola? Siostra przekazuje informacje i BB nie robi sobie z tego nic.

Toni

Dokładnie tak. Nie jest fair,że Wielki Brat nie traktuje wszystkich mieszkańców na równi. Jedni mają możliwość porozmawiania ze swoimi bliskimi,jak np Jola. Jeśli chodzi o Agatę to tak myślę,że po ostatnim upomnieniu Mirka który nie złamał regulaminu a naruszył go został nominowany automatycznie i ostrzeżeniu Wielkiego Brata by uważali Agata za złamanie regulaminu może być usunięta z programu...i tak wydaje mi się że będzie stąd Wydanie specjalne Na żywo. Przekonamy się o godz. 20:00

chatiflatt

kiedy Mirek rozmawiał o jolce i o jej postrzeganiu na zewnątrz, również miało być wydanie na żywo.
Barbara Weston

arturxd

chatiflatt

biedny jest ten Marco. współczuję mu, naprawdę. Przez swoją niedostatnią znajomość naszego języka został wmanipulowany w brzydką grę producentów.

nieładnie, Endemolu, nieładnie
Barbara Weston

mseptember

powinny dostać dożywotnią nominację, wtedy zaczęłyby nominować kogoś, z kim mogą wygrać, a nie Jolkę :]

joker

Wyraźnie powiedział, że nie zrozumiał o co chodziło w przedstawionym materiale, a Wielki Brat wytłumaczył mu to w taki sposób, że sam byłem w szoku! Producenci wysnuli teorię, że "aniołki charliego" rozdają karty :los:

chatiflatt

Rosa,
CytatWyraźnie powiedział, że nie zrozumiał o co chodziło w przedstawionym materiale, a Wielki Brat wytłumaczył mu to w taki sposób, że sam byłem w szoku! Producenci wysnuli teorię, że "aniołki charliego" rozdają karty :los:
joker świetnie opisał to, o co mi chodziło. niestety, to fakt
Barbara Weston

Luxis

Dla mnie Marco nie jest głupi i ma głowę na karku, jego nieznajomość języka polskiego niczego nie tłumaczy... fakt faktem on chyba źle zrozumiał (albo chciał tak zrozumieć), bo ja to zrozumiałem całkiem inaczej.