Wybory parlamentarne 2007

Zaczęty przez Showmag, Pn, 17 Wrz 2007, 11:43:58

Toni

Byleby niedzielnego programu Ring,(a dokładnie jej 1szej części 21.10) nie przemienili w politik-talkshow w sprawie wyborów :zabek: tak jak to miało miejsce z orientacją seksualna Adriana.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

FK

Toni - chyba wypowiedziałeś w złą godzinę ;) Dziś w programie omawiana będzie kwestia udziału uczestników BB 4.1 w wyborach. Usłyszymy opinie Lecha Wałęsy, Andrzeja Olbrychskiego i Jerzego Stuhra.

Showmag

atm i endemol znow swoje.
ktos wierzy, ze dzis faktycznie rozmawiano z Lechem Wałęsą?
Co to w ogole mialo byc?  :kreci:

Te Ring chyba nawet nie jest na zywo...

Pudelek

Ten głos Lecha Wałęsy rzeczywiści dziwnie brzmiał :los:. Zresztą przed 18 był On w Warszawie w programie "Studio Złote Tarasy". Szybko się uwinął z powrotem do Gdańska.

AC230

Czy tylko mi się wydaje czy niedzielna rozmowa telefoniczna prowadzącej z byłym Prezydentem była fikcją?

Według mnie to nie był głos Wałęsy tylko jakiegoś "aktorzyny", który w dodatku mówił jak Lepper!!!

Rany przecież za to powinnno podać się realizatorów do sądu za znieważenie i podszywanie!!!

Rosa

Cytat z oficjalnej stronki "Parodysta zamiast Lecha W.!!!

Dzisiejszy BB Ring uświetnił parodysta Andrzej Maroszek, który zagrał rolę byłego prezydenta! Czy był przekonujący? Oceńcie sami..."

Oni są BEZNADZIEJNI. :sciana:  :plask:

FK

Parodysta: Andrzej Maroszek.

FK

Ciekawe, czy będzie też naśladował Olbrychskiego i Stuhra...

AC230

wszystko byłoby ok gdyb nie ekran z podpisem L.Wałęsa oraz zwort "Panie Prezydencie"

mseptember

no akurat "panie prezydencie" nie jest takie straszne, ale też uważam, że wyszło nieładnie

FK

Ewidentne pariodowanie naszego byłego Prezydenta ze wszystkimi Jego niedociągnięciami typu: weszłem, myli Państwo... Kiepski żart.
mseptember - uruchom pw ;)

Lenka186

hmm walesa byl parodiowany, olbryski tez ale wydaje mi sie ze to nie sztur tylko pan z miliardu w rozumie... Janusz Weiss! nawet teksty lecialy z tego jego programu z radia... jestem przekonana na 100% ze to Janusz Weiss

Luxis

Cytat: Lenka186nawet teksty lecialy z tego jego programu z radia... jestem przekonana na 100% ze to Janusz Weiss
chyba dokładnie nie oglądałaś, bo właśnie jego też parodiował i te jego teksty z radia...
wyście z tego zrobili taką aferę, a okazało się to żartem hehe
ważne, że było chociaż śmiesznie (i przynajmniej Wałęsa ich nie pozwie, jak nasz prezydent pozwany przez bezdomnego... parodią to jest, a nie to co było w ringu)
ogólnie nie interesuje mnie to, czy pójdą czy nie na te wybory... te kilka głosów i tak nie zaważy na wygranej (jestem ciekawy czy by musieli do swoich miast, tam gdzie są zameldowani jechać głosować, bo tak chyba trzeba...)

Showmag

Politycy i wykrywacz kłamstw
Zapis badań wykonanych przy pomocy wykrywacza kłamstw (Layered Voice Analyser) na trójce znanych polityków pojawi się w programie "Big Brother 4.1".

Jolanta Senyszyn (LiD), Paweł Poncyliusz (PiS) oraz Tadeusz Ross (popularny satyryk, startujący obecnie w wyborach parlamentarnych z listy PO) poddali się badaniu na wykrywaczu kłamstw - urządzeniu Layered Voice Analyser (LVA), czyli poligrafowi głosowemu, służącemu do ujawniania objawów zmian psychofizjologicznych rozmówcy dzięki analizie jego głosu. Technologia LVA jest stale rozwijana w Izraelu od 1997 roku, oryginalnie dla potrzeb bezpieczeństwa. Rozwiązania oparte na tej technologii są stosowane w wielu państwach na świecie przez służby bezpieczeństwa, dla ochrony lotnisk i granic, w kryminalistyce, przez firmy ubezpieczeniowe i banki.

Endemol posiada wyłączność na stosowanie tej technologii w programach rozrywkowych na całym świecie. Urządzenie to zostało już zastosowane podczas analizy wypowiedzi mieszkańców Domu Wielkiego Brata. Zapis badań polityków na LVA zostanie również wykorzystany w programie "Big Brother 4.1" emitowanym na antenie Czwórki.

Toni

Wykrywacz kłamstw w Big Brother to bardzo dobry pomysł. Sprawdzony bardzo przyjął się w Big Brother 7 w Niemczech (czyli w dotychczasowo ostatniej edycji). U nas tylko tak naprawdę raz podczas Big Brother-Ring były pokazywane fragmenty wypowiedzi mieszkańców poddanych temu wspaniałęmu urządzeniu  :zabek:  Liczę na to że wykrywacz kłamstw pojawi się w szybkim czasie znów w programie. Chęć zobaczenia na ile są sobą mówiąc że są sobą.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!