Adrian homoseksualistą?

Zaczęty przez Nerox, Pn, 17 Wrz 2007, 16:13:13

Czy afera dotycząca Adriana Nadolskiego i Kamila Bulonisa była Twoim zdaniem prowokacją producentów, mającą podnieść oglądalność programu?

Tak
29 (76.3%)
Nie
6 (15.8%)
Nie wiem / nie mam zdania
3 (7.9%)

Głosów w sumie: 21

Głosowanie skończone: Śr, 19 Wrz 2007, 02:26:21

lola

Witam. dzis oglądalam program Big Brother w stacji TV4
i jestem przerażona tym co zobaczyłam z resztą nie tylko ja.
Nie wiem do kogo się z tym zgłosić ale nagonka na biednego mężczyzne i
wmawianie mu orientacji homoseksualnej na wizji oraz debata o jego
orientacji z panią z przedstawicielką Ruchu Mlodych Ligi
Polskich Rodzin oraz z panem Robertem Biedroniem z kampani przeciwko
Homofobii przeszła ludzkie granice! Zniesławili i upokożyli biednego
mężczyzne, który już wczesniej mówił, ze jest orientacji
heteroseksualnej jednak prowadzący program BB oraz reżyser
postanowili drążyć drążyć temat orgaznizując w programie na żywo
show dla wszystkich, pokazując to, że Adrian Nadolski jest gejem,  tylko
dobrze się ukrywa..
Ten mężczyzna po wyjsciu z programu napewno poniesie wielkie straty
moralne, nie rozumiem jak można potraktować w ten sposób człowieka?
człowieka, który siedzi zamknięty w domu z innymi uczestnikami i nie
ma najmniejszego pojęcia o tym jaki los gotują mu prowadzący oraz
reżyser programu. Doczepili mu łatke homoseksualnego mężczyzny,
która przez całe życie będzie się za nim ciągneła i mysle, ze
przystworzy wielu problemów z tym związanych. Jest to problem duży, zostały
naruszone zasady człowieczeństwa! ludzie są oburzeni tym co
przedstawiono we wczorajszym programie Big Brothera.

voytasss

LOLA!

super temat!

Dokładnie się z Tobą zgadzam

Nie wiem dlaczego im tak na tym zależy :/

moze chca wiecej widzow i chca potraktowac Adriana jak zwierze w klatce...

Jesli Adrian nie jest gejem to dlaczego to tak drążą? bo ma dziwne kocie ruchy? o boże ;/ a Kasia Lenartowicz jest wulgarna :/ i co? nikomu to nei przeszkadza bo mi tak... powinna sie hamowac czasami

dziw mnei ze nei mowie o gejach o innych facetach w  bb żal

Toni

Ja także się z wami zgadzam. Adrian powiedział,że jest heteroseksualny. Nie rozumie dlaczego poruszono ten temat. Rozumie,że internauci na forum widzą w nim geja i stąd dlatego może ten temat i rozmowa z dwoma przeciwstawnymi gosćmi. Posłanka LPR widzę,że wie lepiej od samego Adriana który nie uważa że jest homoseksualny. Wszyscy ludzie LPR łączcie się w swojej głupocie,tupecie i bezczelnosci.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

chatiflatt

Cytat: voytasssmoze chca wiecej widzow i chca potraktowac Adriana jak zwierze w klatce...

Jesli Adrian nie jest gejem to dlaczego to tak drążą?
no własnie odpowiedziałes sobie sam na to pytanie
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Cytat: ToniPosłanka LPR widzę,że wie lepiej od samego Adriana który nie uważa że jest homoseksualny. Wszyscy ludzie LPR łączcie się w swojej głupocie,tupecie i bezczelnosci.

Co prawda nie oglądałem tej rozmowy z wytężoną uwagą, ale nie przypominam sobie, aby posłanka LPR, czy też Biedroń mówili, że Adrian jest homo - dyskutowali ogólnie o homoseksualizmie także wyluzuj kolego. Miej raczej pretensje do producentów, że ustawili Adriana jako tło i de facto przedmiot dyskusji.  A to, że cala ta szopka była zupełnie niepotrzebna pisałem już wczoraj komentując program na gorąco. Adriana mi szkoda, bo jesli jest hetero rzeczywiscie nie będzie miał łatwo po programie, a jeżeli jednak jest homo (na forum gejowskim twierdzi tak 99 % userów, a niektórzy z nich wskazują, że zakładał profile na gejowskich portalach ''randkowych'' etc.), to częsć gejów będzie miało mu za złe ''zdradę'', czyli tego, że zaparł się swojej orientacji (również odsyłam na to forum, w jednym z wątków Aaragorn wrzucił link). Tak czy siak szkoda chłopaka i jego rodziny.

Pudelek

Cytat: Tom KruzCo prawda nie oglądałem tej rozmowy z wytężoną uwagą, ale nie przypominam sobie, aby posłanka LPR, czy też Biedroń mówili, że Adrian jest homo - dyskutowali ogólnie o homoseksualizmie

Dziwne, że ta rozmowa odbyła się akurat w tygodniu gdy Adrian jest nominowany. Ten przypadek to nie przypadek  :los: .
I tam chodzilo własnie o Adriana. Pomimo że goscie trochę uogólniali.

Temat jak najbardziej na miejscu! Sam już pisałem, że wizerunek Adriana został zdecydowanie nadszarpnięty.

molko

dla mnie łamaniem praw człowieka jest samo pytanie go jakiej jest orientacji...
co innego się domyslać się, spekulować...
osobiscie gdybym spotkał Adriana na swojej drodze nie zapytałbym się...
chora jest sytuacja w Polsce bo faktycznie koles może mieć nie za fajnie po wyjsciu, ale tylko i wyłącznie przez nas samych...

Tom Kruz

Jest oczywiste, że chodziło o Adriana bo tak wymyslili to producenci (nie LPR), ale w rozmowie wprost nie padło, ani od Biedronia, ani od Siarkowskiej, że Adrian jest gejem. Tymczasem kolega Toni twierdzi, że posłanka LPR (swoją drogą niezła laska, tylko te poglądy hehe) wie lepiej od Adriana jakiej jest on orientacji. Zaprosili ją to przyszła, aby powtarzać po raz setny to co zwykle przy takich okazjach (podobnie jak Biedroń), wątpię nawet, czy oglądała dotychczasowe odcinki BB 4.1 i wiedziała do niedzieli kto to jest Adrian.

mseptember

Brawo za temat lola. Nareszcie ktos nazwał rzecz po imieniu. Szczególnie oburzający jest fakt, że wszystko to dzieje się za plecami Adriana.

Toni

Nie no bez przesady,pytanie o orientacje seksualną nie można mówić,ze jest łamaniem praw człowieka. Pytać zawsze można i trzeba. Lepiej pytać niż osądzać wg siebie niż pytając. Internauci sądzą,że Adrian jest homoseksulany stąd chciano to rozstrzygnąć,że tak nie jest. Choć,te artykuły,że można go spotykać w jednym z klubów...posiada partnera...może orientacja seksualna Adriana tajemnica o której nie wie i chciałbym ją zachować przed mieszkańcami,(gdyż takie pytanie było zamieszczone w 2giej częsci ankiety zgłoszeniowej).Głosno myslę tylko.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Pudelek

Toni! To własnie był osąd, a nie tylko pytanie. A pytać wcale nie trzeba bo nikogo to nie powinno interesować! A całe rozstrzyganie jest bez sensu. Sam zainteresowany ustosunkował się do tego już na początku i koniec.

Nerox

Jednak nie chodzi o Izę. W tym momencie TV4 pokazując wszystkie te materiały o Adrianie przesadziło i nie dziwię się temu, że Adrian chce opuscić program. Prowokacja, czy nie , ale granica została przekroczona

Kazuki

O ja pierdziele O_O
normalnie mnie zatkało, to co zrobili producenci... normalnie brak mi słów.
teraz to już mamy w 100% BAR

Showmag

Powiem tyle: O K***A!

I zacytuję Adriana: ten program to DNO.

:vomit:

joker

Zagrafi trochę nie fair. Z jednej strony czwórka postąpiła tak jak postąpiła, ale z drugiej to Kamil jest tym złym harakterem i to jego powinnismy skarcić. To on rozpętał całą tą sytuację i chciał udzielać wywiadów w tabloichach.
Wydaje mi się, że powinni wziąć Adriana do pokoju zwierzeń i wyjasnić tą sytuację.