Survivor 09: Vanuatu

Zaczęty przez Showmag, So, 18 Gru 2004, 16:51:57

Showmag

widzę, że fani Survivor chyba nie bardzo lubią zagladac do innych tematow niz SURVIVOR... proponowalbym zmienic te okropne nawyki ;)
i zapraszam do tematu o programie Solitary - w ktorym obecnie wystepuje jeden z uczestnikow S9: https://showmag.info/forum/postlink/16154.htm#16154

omiii

wiecie co się dzieje ze sliczna Julie Berry (czy jak ona ma na nazwisko ?) nadal jest z Jeffem P

NC94

Co takiego Lulie jest z Probstem?! Myslałem, że jest tylko jego jakąs tam asystentką.

omiii

Jest z nim już  bardzo długo z tego co mi wiadomo

Korot7

Tak jakos po zakonczeniu Vanuatu zaczeli sie spotykać wiec juz dosyc długo:) O jakim uczestniku wystepujacym w solitary mowa ????

omiii

John P ten co tak szybko odpadł - ja mam dobrą pamięć to pamiętam ale tak juz przez mgłę

Korot7

J.P. to był chyba ostatni z młodych w szczepie Lopevi. Ale przed dołączniem Julie i Twile. On e go wycieły hehehe. No i koalicja starszych mężczyzn.

omiii

Ale on chyba odpadł kiedy szczepy nie były jeszcze zmieszane

NC94

No po nim jeszcze odpadł Brady, a po dołączeniu Twili i July, John K.

Korot7

tak tak sory za zamiszanie bo pomylily mi sie Johny:P

omiii

:buzz:  John P odpadł w tym samuym czasie co Mia jakos tak

wookash94

John P i Mia odpadli w tym samym odcinku bo oby dwa szczepy mialy wtedy rady szczepu.

wookash94

A co sadzicie o Elizie. Niektorzy ja uwielbiaja (jak ja) inni nienawidza. Wedlug mnie byla symbolem S9. Na pewno najbardziej zaslugiwala na 1 mln $.

omiii

Eliza dała się zauważyć, ale i szybko zapomnieć. Była dla mnie obojętna Miałem tylko 3 faworytów a raczej aż (Chad Julie i Leann )

joker

Własnie skończyłem oglądać tą edycję i zbyt dobrze jej nie oceniam, może to dlatego, że moi faworyci zbyt daleko nie dotarli, a później było już mi obojętne kto wygra. Pod względem ciekawosci podzieliłbym ten sezon na dwie częsci:
1. od początku do odejscia Chada, kiedy odcinki się dłużyły, a rozpoczynanie kolejnych przychodziło mi z trudem.
2. od odejscia Chada do końca - diametralna zmiana, każdego odcinka rządiły inne obozy, bardzo trudno było przewidzieć kto tym razem odpadnie.
Absolutnie zaskakująca F4 no i zwycięzca, który według mnie powinien odpasć w pierwszym odcinku. Bardzo podobała mi się ostatnia konkurencja, z łukami ;)
A do S16 typuję Elizę i Johna K :boks: