Naruszenie zasad produkcji programu

Zaczęty przez Showmag, Pn, 10 Wrz 2007, 21:23:06

Czy Twoim zdaniem producenci "Big Brother 4.1" naruszyli zasady produkcji programu?

Tak
31 (73.8%)
Nie
6 (14.3%)
Nie mam zdania
5 (11.9%)

Głosów w sumie: 24

Głosowanie skończone: Pn, 10 Wrz 2007, 22:53:44

Pudelek

Toni wczytaj się w ostatniego posta Aaragorna! To nie są drobne urozmaicenia, a przewrócenie wszystkich podstawowych zasad, które odróżniały reality Big Brother od na przykład Baru, do góry nogami.

FK

Cytat: PudelekToni wczytaj się w ostatniego posta Aaragorna!
Otóż to! Urozmaicenia a podstawowe zasady kreujące to reality show to dwie różne rzeczy! Cała idea tego programu została kopnięta w dooopę. Tu nie ma w ogóle pola do dyskusji na temat urozmaiceń. To jest porażka medialna.

drago

Zgadzam się w 100%. Mam nadzieję, że ta edycja okaże się jedną wielką klapą i że ewentualna następna będzie już normalną pod nazwą Big Brother 4 (bez .1 :D) i produkowana przez innych ludzi. Bo nie wydaje mi się, by cokolwiek zmieniono w tej edycji. Są za tępi, żeby zrozumieć własne błędy. Zresztą to by wymagało najpierw przyznania się do nich, a przecież wszystko jest idealnie. Żenada.

Toni

Big Brother 5 w TVN! To dopiero byłby prawdziwy Powrót Wielkiego Brata! TV4 robi z Big Brothera Bar! Różnica,przy której można powiedzieć,że to Big Brother to pokój zwierzeń, Wielki Brat, nominacje (oddanie 2 głosów,a nie przyznawanie plusów i minusów)...tak więc nie wiele tych rekwizytów,przemawiających za tym że ogląda się Big Brother. Dobrze,że chociaż jest głos Wielkiego Brata. :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

FK

Mnie zaciekawiło cos jeszcze w wypowiedzi Pani Kreatywnej a mianowicie:
Co do szczegółów castingu nie mogę udzielać informacji, ponieważ jest to częsć formatu, której nie ujawniamy szerszej publicznosci. Powyższa wypowiedź jest niewiarygodna, nikomu z uczestników castingów nie wolno rozmawiać o przebiegu castingów. Za naruszenie klauzuli poufnosci takiej osobie grożą konsekwencje prawne.
Jakie mogą grozić uczestnikom półfinałów lipcowych konsekwencje prawne, jesli nie mają podpisanych ŻADNYCH kwitów?? Umowę z Endemolem podpisywalismy w dniach 8-9 sierpnia, więc jak można pociagać mnie do odpowiedzialnosci za cos, co powiedziałam do tego dnia o castingach! BZDURA!!!! Jawne wykpienie się z odpowiedzi i basta.

Toni

Wielkiego Brata nie można zabić! (...Niech CZWÓRKA go nie zabija!...)Czwórka dałą mu nowe możliwosci,tak jak w innych krajach.

Showmag

Ktos popiera naszą akcję :)
https://bb4.tivi.pl/Portal/VideoWatch.aspx?MediaId=17927

Ciekawe, kiedy ten film zostanie zdjęty z oficjalnej :)

FK

Ale masakra! Ciekawe, czemu nikt do tej pory się nie zainteresował tym filmem..? Dla miłosników BB, to w sumie bardzo dobrze  :yeah:

M.M

Już filmik został zdjęty . Prawdy się boją TiVi pajacyki .

FK

mseptember

chyba jednak czytają to forum, może jakas mała podpowiedź co to było?

PS. Po dzisiejszym ringu stwierdziłem, że może jednak cos do tych ludzi dociera..

Toni

Nie ma tygodni,żeby nie doszło do naruszenia podstawowych zasad programu Big Brother. Nie krytykuje tego,ponieważ tak jak pisałem wczesniej,w innych krajach Big Brother to już nie ten Big Brother który był na początku,lecz Big Brother pełen kontrowersji i skandalu.

Fireman

Mozecie podac jakis przyklad na ciagle lamanie regulaminu ? No jak dla mnie to cos tu jest nie tak bo ogladam program od poczatku i gdy regulamin byl lamany wyciagano konsekwencje co do osob - uczestnikow. Chyba wszystko jest w porzadku co ? przynajmniej tak mi sie wydaje :)

chatiflatt

kontakty uczestników z rodzinami np. Ewelina, której matka wyraźnie dała do zrozumienia że ma wyjść..

poczytaj dokładniej wątek
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston