Tydzień 01 - Ty decydujesz (głosy na TAK)

Zaczęty przez Rosa, Cz, 06 Wrz 2007, 17:25:33

Kto powinien pozostać w Domu WB?

Ewelina Chrapa
5 (25%)
Katarzyna Lenartowicz
5 (25%)
Paulina Wysocka
10 (50%)

Głosów w sumie: 16

Głosowanie skończone: Nd, 09 Wrz 2007, 21:44:13

Rosa

Czyli głosy na TAK skoro mamy teraz możliwosć glosowania telefonicznego zarowno na tak jak i na nie

Luxis

Pozostać powinna Kasia Szafron, ostatnio mnie intryguje i robi sie kontrowersyjna, mimo że mnie denerwuje troche, to chce aby została i atmosfera z nią była coraz bardziej gorąca :P

Rosa

Pozostać powinna Paulina. Wydaje się calkiem normalna i szkoda by mi bylo gdyby opuscila program.

Showmag

Zdecydowanie Paulina - jako jedyna sposród nominowanych wzbudza moją sympatię.
normalna dziewczyna i wydaje się, że ma poukładane w głowie.

joker

Hym... miałem trochę większy problem niż z tym kto ma wypasć z domu. Żadna z tych osób nie wzbudziła mojej sympatii do tej pory. Na początku chciałem zagłosować na Paulinę, ale stwierdziłem, że jesli będzie dalej siedzieć w domu to będzie się tylko męczyć bo nie da się ukryć, że nie zgrała się z resztą. A zagłosowałem na Kasię L. pomijając fakt złamania regulaminu to jest jedną z barwniejszych osób.

mseptember

KL, na razie mnie jeszcze nie zraziła, zagłosowałbym na Ewelinę, ale nie sądzę, żeby była zagrożona

Showmag

W związku z karnym wyrzuceniem z programu Katarzyny Szafron, ankietę zaczynamy od nowa!

Dotychczas głosy wyglądały następująco:

Kto powinien pozostać w Domu WB?

Ewelina Chrapa

6%

6% [ 1 ]
Katarzyna Lenartowicz

33%

33% [ 5 ]
Katarzyna Szafron

26%

26% [ 4 ]
Paulina Wysocka

33%

33% [ 5 ]

Głosowań: 15
Wszystkich Głosów: 15

arturxd

Cytat: AaragornZdecydowanie Paulina - jako jedyna sposród nominowanych wzbudza moją sympatię.
normalna dziewczyna i wydaje się, że ma poukładane w głowie.
Zgadzam sie z adminem, miła, ładna i nie woła ciągle o papierosy

mseptember

tym razem KL przegięła.. korzystając z okazji zmieniam swój głos na ewelinę, która zdecydowanie pozytywnie - i nie wrzaskliwie - odróżnia się od reszty dziewczynek, które są siebie warte

Rosa

Luxis

Kurcze szkoda mi Kaski... ale jesli tak musi być, to zmieniam na Pauline, aby została.

Mau

tak jak poprzednio glosuje na pauline - nie jest halasliwą na pokaz... I strasznie przypomina mi moją znajomą :D

[ Komentarz dodany przez: Pudelek: Czw 06 Wrz, 2007 22:40 ]
Fajne masz znajome. Może się zapoznamy?  :los:
radioactive. dalej zła

Rosa

Od kiedy to komentujemy wcinając się do czyichs postów?

Podsumowując głosy na tak i na nie wychodzi na to że na razie Kasia L zdecydowanie na minusie a Ewelina i Paulina są obie na plusie.

mir123bych

Kaska wiele straciła przez swoje "fochy" po nominacjach, nikt tak nie przeżywał tak jak Ona

drago

No a ja zagłosowałem na Kasię. Pomimo faktycznie zbyt nerwowego zachowania po nominacjach, jest najbardziej naturalną dziewczyną w domu BB. Jakos tak czuję do niej sympatię :P  No i przez to, że jest bardzo ekspresyjna, może jeszcze w domu BB wiele namieszać, więc będzie ciekawiej.