[USA] Big Brother 08

Zaczęty przez Showmag, Nd, 01 Lip 2007, 01:57:51

neleh

Uwielbiam: Jen, Jesicca Lubie Jameka, Amber Nie lubie Zach, Dustin Nie nawidze Eric, Daniele, Dick(!!!!!!!). Na samym starcie programu byłem pewien że program wygra Kail, niestety przeliczyłem się. Teraz stawiam na Zacha Swerdzewskiego to taki czarny koń tej edycji.

Mau

pusta Amber i nijaki Zach :) A Jameka uwazam ze nie najgorzej sobei radzi  - pamietam jak na poczatku martwila sie , ze po raz pierwszy na dobrą sprawę bedzie żyła w nie-czarnej społecznosci ...
radioactive. dalej zła

Showmag

co do Amber i Jamiki to tylko czekać, jak przebiją postacie z BB6 w rankingu na najbardziej znienawidzonych uczestników :ice:

ładnie się one dobrały - pasują jak ulał do wizerunku Polskiej Rodziny Radia Maryja :bravo:

Mau

Amber kumam - jest klamliwa podla rozryczana i glupia po prostu...

A jameka? co macie konkretnie rpzeciwko niej?
Że jest?
Mnei ona ani ziębi ani grzeje więc chcialabym innych uslyszec :)

PS Adminie - ankieta tez mi sie nie wyswietla ;(. NIE LUBIE firefoxa!
radioactive. dalej zła

joker

Mau - to nie wina firefoxa, bo u mnie ankieta normalnie chodzi;)
Ja zakończyłem oglądanie BBUS na pierwszym odcinku, bo nie za bardzo mi się spodobał, ale trochę teraz żałuję bo chciałbym zobaczyć jak się zachowują te Amber i Jameka :D

Showmag

Jameka przejawia głupotę i dziwne pojęcie wiary.
Mieszanie Boga do głupiego programu jakim jest Big Brother?

W doskonaly sposob sparodiowal jej podejscie Dick.
Szkoda, ze Jameka nie jest w stanie tego zrozumiec.

No i ta wielka chrzescijanka jest najlepszą przyjaciółką Amber - a chyba wiadomo, jakie Amber ma poglądy i jakiej rozgłosni słuchałaby, gdyby mieszkała w Polsce.
Tworzą razem cudowny zespoł promujący wiarę wraz z hipokryzją i antysemityzmem.

Rosa

Ja Jameki nie lubię bo jest nudna i jest to tzw floater. Siedzi spokojnie w kąciku, nie wychyla sie i potem dochodzi do finalu. To taki David z naszego drugiego BB.
No i nie bardzo podoba mi się to eksponowanie swojej wiary. Sam jestem wierzący ale nie w ten sposób żeby za wylosowanie kulki odpowiedzialnoscią obarczać Boga.

Mau

cicha to raczej nie jest, co chwila kłotnia z dickiem lub danielle :) cichy to jest dustin raczej.

Amber ze antysemitka ale radia by słuchala popalajac trawkę??

co do kulki i reki Boga - mialam kiedys kontakt z hameykaninami i mieli podobna mentalnosc - ktorej my nie zrozumiemy. Wlassnie ze reka Boga mna kieruje. I tez podobnie mantry powtarzali :)
radioactive. dalej zła

Rosa

Sezon na razie rozwija się znakomicie  :bravo:
Sposród osob które lubiłem odpadła jedynie Kail, za to w grze wciąż pozostaje parę ciekawych osobowosci co do ktorych nie miałbym żadnych zastrzeżeń jesliby wygrały.
Dwie osoby które mają spore szanse na finałową dwójke to Daniele która ma potężną tarczę w postaci Dicka (takie dodatkowe życie które może okazac się nieocenione w przyszłosci) i Jessica która pozostaje w cieniu Erica.

Showmag

Cytat: MauAmber ze antysemitka ale radia by słuchala popalajac trawkę??
to by nie była żadna nowosć. znam osoby, które po odwyku przerzuciły się na pewnego rodzaju fanatyzm religijny... więc z Amber wszystko jest mozliwe :)

a mowiac o ostatnich odcinkach - są swietne! wyautowanie Dustin-Pionka było przecudne. sezon jest naprawdę dobry, cieszy mnie że moi ulubiency spiknęli się i mam nadzieję ze ich sojusz przetrwa (Jessica, Eric, Daniele, Dick). Nawet Jessica rozwinęła trochę skrzydła :D

:bravo:

Mau

a ja przyłapuję się na tym, że z niecierpliwoscią wyczekuję kolejnych tekstów Amber i zastanawiam się, czy ona nie ma jakis polskich korzeni bo nasz naród też ma tendencje czasem do upatrywania siebie jako mesjasza i wybranca przez Boga. A  w ogóle gdyby ktos nie wiedział: ona martwiła się o JAmekę bo jak zwykle ona nie mysli o sobie tylk oo innych bo ona jest taka dobra :)

Co do odcinka (jestem na 21) - myslę, ze Danielle popełniła błąd i inny skład powinnien być na 'gorących krzesłach'.

No i nareszcie pokazali trochę gry Zacha bo na razie kreowali go na półgłowka, a on dużo obserwuje i po swojemu dziala. Choć najlepiej mu wychodzi przeszkadzanie tete-a-tete Jesseric ;)

W dalszym ciągu jestem za Erykiem, i bardzo żałuję, ze to jemu przypadła niewdzięczna rola gracza Ameryki. Uważam, że przy 'eviction' on powinien miec decydujący głos.
I tu mam pytanie - bo jakos mi umknęło jezeli ta kwestia juz sie pojawiła - czy on dostaje jakąs forse za rolę kreta?
radioactive. dalej zła

Rosa

No jasne że dostaje.
Za każde wykonane 5 zadań dostaje 10000$ i na razie zarobił już 20000$

joker

Oglądałem dzisiaj na youtube jakąs scenę jak Amber strasznie zjechała tego Ericka. O co im tak poszło?

Showmag

oj to dluga historia :) poszło o "tajemnicze głosy" podczas eliminacji, ktore nalezaly do jednej osoby, ciagle wylamujacej się z grupy (glosy gracza ameryki). i po akcji z samolotem podejrzenia padly na Erica - wszyscy chcieli go wyeliminowac, ale Amber mu ufala i przyrzekła na zycie swojej corki, ze nie odda na niego głosu. Jednak Dick, chcac zyskac glos Amber, zdradził jej, ze Eric omawiając kilka dni wczesniej dalszą strategię powiedzial, ze jezeli Amber zacznie się stawiać - to on ma na nią haka: wie, co zrobiła swojemu chłopakowi (powiedziała mu, ze jest w ciazy, a nie byla - a potem nie odzywali się do siebie przez kilka miesiecy), a po ujawnieniu tych informacji cała wierząca rodzinka Domu BB odwrocilaby się od niej... Amber nie spodobało się, że Eric kombinował za jej plecami (sama powierzyła mu sekret o sobie), wsciekła się i kolejnego dnia rozpętała się burza...

mam nadzieje, ze w miare jasno to opisalem ;o

pif_paf

Żeby takie akcje były w 4.1 :D Byłoby gorąco ;D