Survivor 07: Pearl Islands, Panama

Zaczęty przez Exile, Cz, 22 Mar 2007, 07:27:05

Exile

Survivor 7 Panama Pearl Islands już od 14 kwietnia o godz. 17.00 na AXN. W następną sobotę zostaną wyemitowane dwa odcinki - pierwszy o 16.15, drugi o 17.00. Powtórki w niedziele o 9.05 i 12.45.

Zapraszam do oglądania, miejmy nadzieję, że pózniej dadzą edycję All-Stars :)

Showmag

dla przypomnienia tym, którzy nie widzieli... + nowe godziny emisji:

"Survivor 7" w AXN
Już 14 kwietnia stacja AXN rozpocznie emisję jednego z najlepszych sezonów reality show "Survivor".

Pierwszy epizod "Survivor 7: Pearl Islands, Panama" wyemitowany zostanie w sobotę, 14 kwietnia o godzinie 17:00. W kolejne soboty stacja emitować będzie dwa epizody programu - o godzinie 16:25 i 17:20.

Przypomnijmy, że do tej pory na antenie AXN było można zobaczyć 8 sezonów programu: "Survivor: Borneo", "Survivor 2: The Australian Outback", "Survivor 3: Africa", "Survivor 4: Marquesas", "Survivor 5: Thailand", "Survivor 6: The Amazon", "Survivor 9: Vanuatu, Islands of Fire" oraz "Survivor 10: Palau". Obecnie w Stanach Zjednoczonych można oglądać "Survivor 14: Fiji".

podmark

Obejrzałem pierwszy odcinek tego sezonu i muszę przyznać, że mieli najlepsze rozpoczęcie ze wszystkich edycji :). Najlepsze było to, jak kazali im grać w tym, co mają na sobie. No i przede wszystkim dobry był ten gostek brodaty, jak ukradł przeciwnikom buty i zrobił handel zamienny.

Dobór uczestników niezbyt trafiony. Od razu wiedziałem, że Drake ma większe szanse na wygrane...

black_white

Rozpoczęcie swietne i zdecydowanie najlepsze z wszystkich edycji. Te sukienki, szpilki i garnitur od Armaniego  :terefere:  . I stos eleganckich, a jakże nieprzydatnych walizek  :P .
Nicole, która "oprócz sukienki nie miała na sobie niczego" już odpadła - ciekawe, jak radziłaby sobie na wyspie.
Rupert ma refleks i sprytnie zagarnął pozostawione przez Morgan rzeczy  :bravo: .

Dziwię się tylko, że nie kupili żadnych ubrań w wiosce, zwłaszcza że zostały im pieniądze  :hmm: .

Edycja będzie ciekawa, więc zachęcam do oglądania  :) .

Exile

Cytat: black_white

Dziwię się tylko, że nie kupili żadnych ubrań w wiosce, zwłaszcza że zostały im pieniądze  :hmm: .

.

Ano dlatego, że nie umieli działać wspólnie...dobrze, że była Sandra :D

Kotelet

Ta edycje ogladalem juz na kompie i teraz sobie ja przypomina na AXN :) Bardzo ja lubie, jednak do polaczenie po nim program strasznie mnie nuzyl i denerwowal ;P Ogolnie lubie ta serie za swietny piracki klimat, chyba jeden z najlpeszych w calym survivor<obok tego z Survivor: Guatemala gdzie tez byl swietny xD>

Exile

Ja jestem po 3 odcinkach - rzeczywiscie - wspaniała edycja. Swietny pomysł z łupami w drugim obozie (Mogli to samo zrobić na Fidżi) oraz z zakopanym skarbem. Rupert mnie po prostu przeraża... Postawa Ostena mnie zawodzi... Nie mogę się już doczekać kolejnych zwrotów akcji...

Exile

Jestem po 7 odcinku - pomysł z powrotem Outcastów zupełnie mi się nie spodobał... byli wprawdzie mocno zmotywowani, ale nie zasługiwali na powrót, lepiej, aby taki powrót zrobić w All-Starsach (niestety, nie zrobiono).

Osten okropnie mnie wkurzył - bac się zwykłej kaczki? Widać, że to kupa mięsni, zero mózgu..

Kotelet

tak to jest z motywem Outcast w PI, jednym sie strasznie podoba, drudzy go nie nawidza ;) Mi tam sie podobal jako tako, zaskakiwal ;) jednak ciesze sie, ze w przyszlosci nie zostal wykorzystany ponownie ;) Osten nie byl silny, wyrobil miesnie i mysli jaki men, a ptaka sie bac... Tragedia ;P Od nastepnego odcinka sie zacznie... ;)

black_white

Osten bał się wszystkiego: pelikana, morza, dżungli... Po co zatem zgłosił się do Survivor?  :sciana: Został w samych bokserkach z własnego wyboru, a potem "cierpiał"... Niewątpliwie jednak takim zachowaniem zaznaczył swoją obecnosć w programie.

Andrew - pirat w marynarce od Armaniego  :zabek:  - pokazał siłę i wytrzymałosć w konkurencji o immunitet  :bravo: . Christa - jedyna kobieta, która musiała dwigać - też swietnie sobie poradziła, mimo że nie wytrzymała do końca  :bravo: . Lubię ją.

Edycja bardzo udana, choć akurat pomysł z powrotem Outcastów nie bardzo mi się spodobał. Zaprzecza to regułom programu, ale za to wprowdza zamieszanie  :devil:.

Rosa

Pomysł z Outcastami był denny ale o dziwo w tej edycji akurat to wypaliło i było ciekawie aż do samego końca.

Kotelet

Patent z Outcastami pojawil sie tez w Australian Celebrity Survivor i moim zdaniem tam byl nie udany, bo pojawil sie tam w... Finalowej trojce xD wprowadzono tam na dodatek dwie osoby i to po przez jakas demna konkurencja... To bylo glupie, final a tu taki demny "twist" I jeszcze
Spoiler
Ci ludzi byli razem w finale, wywalajac stara finalowa trojke ;P
[Zamknij]

Ciekawie... Moze nie do konca dla mnie ;P Zaskakujaco- tak ;P

Osoby ktore nie ogladaly calej serii nie czytac!
Spoiler
Pozniej nie bylo wcale strategi, taktyki... Patent Sandry z podsluchaniem rozmowy z dziewczynami, a potem wywaleni jednej z nich bylo wedlug mnie troche glupie ~~" W kazdym odcinku wypadala osoba ktorej bym sie nie spodziewal. Bylo to dziwne, zaraz trzymajace w napieciu ;P Po polaczeniu ta seria zaczela mnie troche wkurzac xD jednak i tak uwazam ja za jedna z lepszych z powodu klimatu ;) A finalowa dwojka... Byla nie fajna ;P Nie lubilem nikogo z finalowej 3(Jon i smierc babci _-_),  Darah byla jeszcze w miare... Przynajmiej w walce o imunitety pozniej dawala rade ;)
[Zamknij]

Exile

O tak, Christa dwigała dłużej od tego całego Ostena (brrr...) A Rupert nie powinien się tak wkurzać, to normalne że jest zagrożeniem... mimo wszystko go uwielbiam :D Powinni byli wywalić Jona... nie wiem czy i wy tak sądzicie, ale on jest po prostu nowym Robe z Amazonii...tyle, że udoskonalonym i bardziej luzaka gra....

Exile

Jestesmy po odcinkach 10 i 11

Co do odsunięcia Ruperta - wiedziałem, że w końcu muszą z nim skończyć, bo facet jest zbyt silny i to takie małe dziecko, poniekąd (wąż Balboa trzymany w worku albo jak się wkurzał na Jona, że w ogóle osmielił się na niego głosować!).

Wyzwania były słabe, znowu te pytania...

Nie wiecie dlaczego Jona nie było w All-Starsach? Z Robem C. tworzyliby swietny duet :D

Kardines

Za tydzień odcinki 12 i 13, a wie ktos kiedy finał? Patrzyłem program AXN na nastepne 2 tygodnie i nie ma  :/