The Amazing Race 11: All-Stars

Zaczęty przez Rosa, Nd, 01 Paź 2006, 10:53:49

igiko

Cytat: Maua po drugie - kamery zainstalowane w maluchach a kamerzysta jedzie innym autem i robi ujęcia z boku :P
Ten fragment zrozumiałem ze kamera w samochodzie jest bez operatora (np pod oknem położona) dlatego tak odpisałem
The Amazing Race fan

Mau

aa :)

kamera zainstalowana w maluchu to była moja druga opcja :D
radioactive. dalej zła

Showmag

Premiera "The Amazing Race 11: All-Stars" już 18 lutego
Już 18 lutego startuje emisja "The Amazing Race 11", tym razem z udziałem gwiazd znanych z poprzednich edycji.

Produkcja "The Amazing Race 11: All-Stars" rozpoczęła się w listopadzie ubiegłego roku w Miami, a na swojej drodze 11 drużyn musiało odwiedzić między innymi Ekwador, Argentynę i Zanzibar. Po ponad 5 latach produkcji widowiska, uczestnicy w końcu zawędrowali do Polski (zdjęcia w naszym kraju kręcono na początku grudnia), skąd wyruszyli w dalszą drogę - do Malezji. Finał programu rozegrał się 19 grudnia. W ciągu 28 dni finalisci pokonali 40 tysięcy mil i odwiedzili 5 kontynentów.

Dookoła swiata scigało się 11 następujących drużyn:
- Bill i Joe ("The Amazing Race")
- Kevin O'Connor i Drew Feinberg ("The Amazing Race")
- Oswald Mendez i Danny Jimenez ("The Amazing Race 2")
- John Pietanza i Jill Aquilino ("The Amazing Race 3")
- Teri i Ian Pollack ("The Amazing Race 3")
- Charla Faddoul i Mirna Hindoyan ("The Amazing Race 5")
- Uchenna i Joyce Agu (zwyciężczynie "The Amazing Race 7")
- Amber i Rob Mariano (uczestnicy "Survivor" i "The Amazing Race 7")
- Eric Sanchez i Danielle Turner ("The Amazing Race 9")
- David i Mary Conley ("The Amazing Race 10")
- Dustin Seltzer i Kandice Pelletier ("The Amazing Race 10")

Relację z wyscigu będzie można sledzić w cotygodniowych epizodach. Pierwszy odcinek "The Amazing Race 11: All-Stars" zostanie wyemitowany w niedzielę, 18 lutego na antenie stacji CBS. Zmagania All-Starsów w Polsce obejrzymy prawdopodobnie w dziewiątym epizodzie.

black_white

John Vito i Jill pierwszą parą wyeliminowaną z TAR11 All Stars  :( . W pierwszej częsci tego etapu John i Jill byli w czołówce, ale podążanie za miejscowym w kompletnie złym kierunku w Ekwadorze skazał ich na ostatnie miejsce  :( .

Kolejnosć drużyn na mecie pierwszego etapu w Cotopaxi National Park w Ekwadorze:
1. Rob i Amber  
2. Danny i Oswald  
3. Teri i Ian  
4. Eric i Danielle
5. Joe i Bill
6. Dustin i Kandice
7. Uchenna i Joyce
8. Charla i Mirna
9. David i Mary
10. Kevin i Drew
11. John Vito i Jill

Kotelet

No i zacząła się kolejna edycja Amazing Race... TAR zawsze podobny od edycji 2 do 10(moze poza 8 xD) i 11 sezon nic drametralnie nie zmieni... Poprostu to juz 11 TAR xD

Pierwszy odcinek byl taki jak zawsze ;P Zdziwilem sie ze JV i Jill odpadli(chociaz ich nie lubie...), jednak Kevin i Drew powini wypasc pierwsi. Ja rozumiem ze sa slabsi fizycznie itp. no ale oni nie maja nawet checi walki! Wlekli sie, mieli gdzies wszystko, to maja byc All Starsi? Czy ich na sile wzieto do tej edycji... Oni odpadna nastapeni xD

Romber... Niech odpadna jak najszybciej nie mam ich ochoty ogladac w kolejnym "szoł"...

Kibicuje dwom para kobiecym Charli i Mirnie(moja ulubuiona para z sezonu 5 xD) i Dustin i Kandice(ulubiona para z sezonu 10 i chyba jedna z lepszych par dla mnie ever ^^). Tylko moje kochane druzyny beda mialy spiece w odcinku drugim xD

Pudelek

Szkoda John Vito i Jill. Nie lubię tracić faworytów na samym początku.
A Kevin i Drew narobili sobie wstydu. Nawet Mała biega szybciej i się nie przewraca!  :P
Zauważyliscie, że pary z trzech pierwszych edycji się dosć mocno postarzały. No ale to już prawie lub nawet ponad pięć lat od czasu ich pierwszej przygody.
A poza tym swietnie poradzili sobie w tym odcinku Teri & Ian. No i David i Mary jak na swoje możliwosci.

Luxis

Kurcze, już nie mogę się doczekać odcinka z Polski ;) wiadomo gdzie krecili?? Tylko w Warszawie i tylko na lotnisku Okęcie?? Wogóle w nowym czy starym jeszcze Terminalu?? Pokażą nowoczesną Warszawę i wieżowce?? :)

Pudelek

Na Twoje pytanie poznamy odpowied dopiero za 2 miesiące. Nie ma innej możliwosci jak tylko czekać.

Exile

Mam nadzieje, ze pokaza Polske z jak najlepszej strony. I ze bedziemy wygladac lepiej niz Indie :P

black_white

Kevin i Drew wyeliminowani, co jakos szczególnie mnie nie zmartwiło. Pierwsze miejsce znowu zajęli Rob i Amber - na szczęscie nie wygrają Wyscigu i już wkrótce odpadną. Jestem tylko ciekawa, jak do tego dojdzie :zabek:
Mam też nadzieję, że nie wygrała ta para, która najprawdopodobniej wygrała  :?!:

igiko

Jestem po obejrzeniu pierwszych dwóch epizodów. Szkoda mi JOn Vito i Jill bo to miła para. Najbardziej wg mnie zmieniła się Teri. Szmirna i Mirna dalej chamskie czyli wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
The Amazing Race fan

Mau

one po prostu sa straszliwie hałasliwe no i wogóle nie słuchają co im ktos mówi... Nie wiem jakim w koncu mirna jest prawnikiem :O

A jak sie skarzyły ze marry z mezem ostrzegały je przed 'królowymi' ...
No i mnie troszke zniesmaczył fakt, jak to podkreslały że się obrażża niskoroslych bo KTOS (chyba ani razu nie powiedzialy imienia) podszedł do nich ze wstyd mu iz dał sie przegonic Charli...
radioactive. dalej zła

igiko

A ja takie pytanie chyab skierowane głłównie do Rosy bo on na mircu siedzi najwiecej. Ale moze inny tez mi powie cos. Co tą są te programy TAR insider. Co tam pokazują bo z mirac ciagnie mi 10kb/s a to ma 350MB kazdy odcinek. Czy mi sie zdawało czy gdzies na mircu jest parodia TAR?
The Amazing Race fan

Rosa

TAR insider maja (te nowe) po okolo 280 MB i jest tam koło 30 krótkich filmików/scenek z odcinka które nie zostały wyemitowane (jakies ciekawsze historie, wywiady na macie z Philem, co się dzieje z zawodnikami po odpadnięciu itp).
Scenki są normalnie ogólnodostepne na stronie CBS ale tylko dla amerykanów więc jedna dobra dusza je ripuje i udostępnia je nam zagraniczniakom.
Jak Mauu bedzie tak dobra to może lepiej opowiedziec co to takiego ten insider bo ma lepszy ode mnie talent krasomówczy ;)

A ta parodia to krótki skecz o TAR z programu Mad TV

Mau

:wstydnis: aż się spłoniłam

bo ja nie mam żadnego talentu tylko zwyczajna gaduła jestem...

może najpierw parodia - mad.tv.the.amazing.race.tivo.divx5-bcx.avi to jest tytuł. w międzyczasie jeszcze raz wrzuce do wrzuty i tu dam linka.

a insidery to (patrze się na insider e2): filmik z miejsca gdzie przebywają wyeliminowani, mat chat czyli rozmowy na macie , kilka filmików 'na żywo', kilka komentarzy w czasie odpooczynku. razem 25 :)
najkrótszy trwa 28 sekund najdłuzszy prawie 5 min

3 filmiki ( na razie dwa):

a tu prosze link do parodii TARu mad.tv.the.amazing.race.tivo.divx5-bcx.avi
radioactive. dalej zła