The Amazing Race 11: All-Stars

Zaczęty przez Rosa, Nd, 01 Paź 2006, 10:53:49

igiko

Jesli chodzi o pary to brakuje mi Blake&Paige TAR2 i Darek&Drew TAR3no oczywiscie takaze Colina&Cristie TAR5 ale oni nie będa ponoć z innych przyczyn. Uchenna & Joyce niewiem po co tak samo David & Mary a przez Charla & Mirna znowu bedą dziwne rzeczy sie działy
The Amazing Race fan

Pudelek

Bardzo cieszy mnie udział trzech par:
- Dustin & Kandice
- Oswalda & Danny'ego
- John Vito & Jill
To moi faworyci.

Jak najbardziej uważam, że wybór nastepujących par jest chybiony:
- Kevin & Drew (nie wiem kto o nich sobie przypomniał)
- Roba & Amber (osobiscie mam ich dosyć)
- Uchenna & Joyce (przecież i tak nie mieli szans na poprawę swojego rezultatu)
- David & Mary (byli smieszni i odnoszę się do nich pozytywnie ale tu potrzeba kogos bardziej konkurencyjnego).

Brakuje mi następujących par:
- Flo & Zacha (Flo należałaby się druga szansa  :devil: . I tak by jej nikt nie odebrał tytułu marudy programu)
-Dereka & Drew (czysta ciekawosć czy tym razem daliby radę czy znowu by odpadli przez głupi błąd)
- Kelly & Jona (para która najbardziej zasłużyła na udział z 4 edycji)
- Lindy & Karen (jako pierwsza drużyna kobieca zaszły daleko i z tego co wiem była bardzo lubiane)
- Colina & Christie (jedna z bardziej charakterystycznych par w historii programu)
- Chris & Jona (największych przegranych programu, najlepiej reprezentowaliby 6 edycję)

No ale ogólnie największy minus to brak drużyn z 4, 6 i 8 edycji.

Oficjalna strona programu:
https://cbs.com/primetime/amazing_race11/

Mau

Uchenna & Joyce - no cóż - przynajmniej bedę miala komu anty kibicować :)

i tak wygrają rsowi monopolisci :P
radioactive. dalej zła

Exile

Ciekawy jestem jak poradzi sobie Teri z Ian'em...

Mau

Cytat: ExileJestem bardzo ciekawy, ilu parom zepsuje się samochód jadąc po naszych "drogach", oraz ilu ludzi odpowie na pytanie "do you speak english?"

- jeszcze gorzej jak zadanie bedzie brzmialo ze tylko komunikacja publiczną  :szok:
- co do języka - przynjamniej moje pokolenie (nazwijmy to młodzi dorosli) mówi na minimum komunikatywnym poziomie. Gorzej z np paniami w informacji (vide - punkt pierwszy  :devil: )
- a Ianem i Terri (on na starosć IMHO wyprzystojniał - przynjamniej tak w tych zle ocietych zajawkach wygladał) - to sa fighterzy, doswiadczeni. Jezeli nie bedzie tylko typowo siłowych zadań - wg mnie tak szybko nie odpadną.

Ach, nie moe się doczekac :D

na razie czekam az mi sie sciagnie tar asia :P
radioactive. dalej zła

Exile

Mau, wiesz ze czesto decyduje szybkosc w dobiegnieciu do mety - w tej kwestii to "wapniacy" nie maja szans z mlodymi zespolami ;)

Mau

Przypominam, ze Ci wapniacy byli jakby nie było drudzy :P
Co wcale nie znaczy iż są moimi faworytami.
Ale pierwsi nie odpadną.

I hope.
radioactive. dalej zła

igiko

a jak pojadą taxi?? też bedzie ciekawie
The Amazing Race fan

Mau

Warszawiacy - powiedzcie   czy mafia taksówkarska na trasie lotnisko-dworzec dalej działa?

bo wtedy uczestnikom moze nie starczyć pieniędzy :P

No a jak będą mieli gdzies jechać metrem to scisk prawie jak w Indiach :D

Choć ja osobiscie uważam że najlepiej jednak dać im auta (maluchy) i niech sami znajduja drogę  :gwizd:
radioactive. dalej zła

Rosa

A jak do malucha faceta z kamerą i dwiękowca wsadzisz :)

Exile

Beda chcieli w maluchu otworzyc z tylu bagaznik a tu niespodzianka! z tylu jest silnik :D:D:D

Mau

Cytat: RosaA jak do malucha faceta z kamerą i dwiękowca wsadzisz :)

popierwsze z tego co pamietam jezdza tez we trójkach, a po drugie - kamery zainstalowane w maluchach a kamerzysta jedzie innym autem i robi ujęcia z boku :P
Nie wspoinając już o tym, ze rekorodowa ilosć osób w maluszku to 10 osób dorosłych :devil:
radioactive. dalej zła

Exile

Heh, swego czasu to ja wiozlem 11 osob, w tym 2 w bagazniku :D :D

igiko

Mau, jednak chyba kamerzysci tez jeżdzą w samochodach nawet jesli są wynajęte bo inaczej by nei robili ujęć przechodzacy z osoby z tylu na osobę z przodu zresztą tez do końca trudno powiedziec bo oni tak skrupulatnie wybierają ujecia aby nie było widać kamerzystów
Jesli chodzi o taksówki to nic zapłącą te 100$ i będzie spokój
A metrem raczej nigdziej nei pojadą bo nim jak dobrze pamietam mozna dojechac w szczere pole przy Tesco niewiem jak z tłumem bo ostatni raz 3 lata temu jechałem
The Amazing Race fan

Mau

no a 'w trójkach' to ja o kim pisałam?

para zawodników + kamera.
radioactive. dalej zła