The Amazing Race 11: All-Stars

Zaczęty przez Rosa, Nd, 01 Paź 2006, 10:53:49

Rosa

No cóż, dzisiaj się okaże. Jesli D & K wystąpią w Early show i finish line tzn że nie moga być w allstarsach. Tak czy inaczej za kilka godzin bedzie wiadomo.;

No i wiadomo, Early show było nagrane wczesniej a to znaczy że za 2,3 miesiące znowu obejrzymy panienki w akcji  :bravo:  :bravo:

Pudelek

Tak Dustin i Kandice napewno znalazły sie w edycji All stars i zapewne swietnie sobie radzą :P .
Według różnych ródeł pewny jest udział:
Joe and Bill (TAR1)
Oswald and Danny (TAR2)
John Vito and Jill (TAR3)
Tian and Jaree (TAR4)
Charla and Mirna (TAR5)
Uchenna and Joyce (TAR6)
Rob and Amber (TAR7)
Eric and Danielle (TAR9)
Dustin and Kandice (TAR10)
David and Mary (TAR10)
Nie ma pewnosci jeszcze co do dwóch par. Bardzo prawdopodobne, że są to:
Kevin and Drew (TAR1)
Teri and Ian (TAR3)
Kris and Jon (TAR6)

Aktualnie w wyscigu podobno pozostaje już tylko pięć drużyn. Jesli ktos jest zainteresowany które cztery pary jeszcze walczą, odsyłam do zdjęć poniżej  :devil:  :los: :
https://i117.photobucket.com/albums/o75/madame_helga/1-06.jpg
https://i117.photobucket.com/albums/o75/madame_helga/2-01.jpg (Zastanawia mnie tylko w tym przypadku data  :los: )
https://i117.photobucket.com/albums/o75/madame_helga/3-001.jpg
https://i117.photobucket.com/albums/o75/madame_helga/4-003.jpg
Dla mnie jest szokiem para z pierwszego zdjęcia. Nigdy bym nie pomyslał, że zajdą tak daleko!

Showmag

All-Starsi odwiedzili Polskę
Po 10 edycjach "The Amazing Race", uczestnicy programu prawdopodobnie w końcu odwiedzili Polskę.

W chwili obecnej dobiega końca produkcja jedenastej edycji "The Amazing Race", w której wzięło udział kilkanascie drużyn, uczestniczących w poprzednich sezonach programu. Ponieważ zawodnicy znani są szerszemu gronu widzów, w internecie znaleć można spora spoilerów dotyczących nie tylko składu zespołów, ale także lokacji, jakie zawodnicy musieli odwiedzić.

Wiadomo, że produkcja "The Amazing Race 11: All-Stars" rozpoczęła się w Miami, a na swojej drodze drużyny musiały odwiedzić między innymi Ekwador, Argentynę i Zanzibar. Nieoficjalne ródła mówią, że po ponad 5 latach produkcji widowiska, uczestnicy w końcu zawędrowali do Polski (zdjęcia w naszym kraju kręcono w połowie ubiegłego tygodnia), skąd wyruszyli w dalszą drogę - do Malezji.

Do tej pory, podczas dziesięciu edycji "Niesamowitego Wyscigu", zawodnicy pojawili się w Polsce zaledwie przelotem. Miało to miejsce w "The Amazing Race 10", gdzie trzy drużyny zdecydowały się polecieć na Ukrainę przez Warszawę... i w rezultacie "zyskały" na tym pół godziny opónienia. Tym razem pobyt uczestników w naszym kraju ma być znacznie dłuższy. Zmagania All-Starsów w Polsce obejrzymy prawdopodobnie w dziewiątym epizodzie "The Amazing Race 11: All-Stars". Reality show emitowany będzie od lutego w amerykańskiej stacji telewizyjnej CBS.

igiko

Noo extra..wkoncu i to w dosc dalszym etapie
The Amazing Race fan

Pudelek

Też o tym czytałem i bardzo bardzo sie cieszę :yeah: . Podobno Polska była metą 8 etapu. Z wyliczeń, które znalazłem na jakims forum wynika, ze uczestnicy byli w Polsce 7/8 - 9/10 grudnia. Do Polski trafiło podobno 6 drużyn, no i niestety jedna para u Nas została wyeliminowana...

igiko

Cytat: Pikachubyli w Polsce 7/8 - 9/10 grudnia
Noo czyli na snieg nie trafili. Ciekawe czy Wawa czy jakiejs inne miejsca..szkoda ze spoilerow z Polski niema
The Amazing Race fan

Pudelek

Jak mieli pojechać gdzies po za Warszawę to serdecznie współczuję. Pewnie się pogubili korzystając z naszych drogowskazów.
A ja własnie usiłuje się podpytać czy moja siostra pracująca przy odprawach na Okęciu widziała jakis uczestników. Ta Charla (lub Mirna) jest tak charakterystyczna, że jak moja siostra pracowała tego dnia to pewnie ją zapamietała  :P .

igiko

No wogle takich uczestników latwo zapamietac..przeciez normalnie nie lata kilkunastu gosci z kamerami i ogromnymi mikrofonami za nimi
The Amazing Race fan

podmark

No nie przesadzaj Igiko - nie kilkunastu, a dwóch operatorów kamer... Nie jestem nawet pewien, czy tyczkarze (ci z mikrofonami na wysięgniku) są na całej trasie, czy tylko w danym kraju, np. podczas wykonywania zadań.

igiko

na każda pare przypada chyba operator + podrozuje dzwiekowiec takie cos na wikipedii pisało...ale jak widac w programie sa tez rozni ogolni operatorzy bo pokazuja z wielu ujęć...i  jednak tych druzyn kilka ląduje...zresztą to niecodzienny widok jak biegnie para ludzi a przed nią kamerzysta
The Amazing Race fan

Pudelek

Jutro zostanie ujawniona pełna i oficjalna lista uczestników tej edycji.
A sam program pojawi się już 18 lutego.

igiko

czyli "polski" odcinek 8 albo 15 kwietnia najprawdopodobniej
The Amazing Race fan

Rosa

No i mamy juz pełną liste uczestników
https://usatoday.com/life/television/news/2007-01-15-amazing-race_x.htm
Dziwi brak uczestników z 4 i 6 edycji oraz występ tak straszliwie nudnej pary jak Uchenna i Joyce oraz tak beznadziejnie marnej pary jak Dawid&Mary.

Kibicować natomiast będę parom Rob/Amber, Dustin/Kandice, Teri/Ian

Exile

Jestem bardzo ciekawy, ilu parom zepsuje się samochód jadąc po naszych "drogach", oraz ilu ludzi odpowie na pytanie "do you speak english?"

Exile

Jestem bardzo ciekawy, ilu parom zepsuje się samochód jadąc po naszych "drogach", oraz ilu ludzi odpowie na pytanie "do you speak english?"