Survivor 05: Thailand

Zaczęty przez podmark, Pt, 14 Kwi 2006, 12:34:34

slawek

Cytat: World IdolW związku z tym teraz ja proszę o relację z dzisiejszego odcinka. Z góry dziękuję. Zły jestem! :sciana:

Więc od razu na początku była walka o immunitet, którą trzeci raz z rzędu wygrał Brian. Tak jakos wszystko szybko się działo, tu już nagle Brian musiał zdecydować z kim będzie w finale, już zaraz wrócili poprzedni wyeliminowani jako sędziowie i każdy mógł zapytać finalistów o co chciał. Już nie pamiętam o co kto pytał. A potem było już końcowe głosowanie, które 4 do 3 wygrał Brian tym samym wygrywając piątą edycję "Survivor".
Sławek

World Idol

Dzięki za relację, ale napisz chociaż z kim był w finale. Ja się jakos bardziej postarałem kiedy Ty prosiłes o opis odcinka...

slawek

Oj przepraszam. Więc wyeliminował Jan więc finałowa dwójka to Brian i Clay
Sławek

Rosa

Cytat: World IdolDzięki za relację, ale napisz chociaż z kim był w finale. Ja się jakos bardziej postarałem kiedy Ty prosiłes o opis odcinka...
To nie ogladales dzisiejszego reunion?
W finale z Brianem był Clay.

A Brian to jeden z tych zwycięzców ktorzy w pelni zasłużyli na wygraną. Dominował fizycznie , bez niego jago plemię zdecydowanie by przegrało , a także dominował w strategii. W KAŻDYM głosowaniu wiedział co się dzieje , kontrolowal sytuację i głosował na osobe która potem odpadała.

World Idol

Zgadzam się w 100%. Szkoda tylko, że jeden z newsów w tym serwisie zdradził zwycięzcę 5. edycji już dawno temu kiedy była mowa o "Problemach z prawem Briana Jakiegos tam - zwycięzcy 5. edycji Survivor". No ale serwis to serwis i rządzi się swoimi prawami, więc tak trzymać :)

Pudelek

W jednym z poprzednich numerów Tele Tygodnia jakis czytelnik pytał się czy Dwójka wyemituje kolejną edycję "Ryzkantów". Redakcja odpisała, że TVP2 planuje najpierw powtórzyć piątą edycję i dopiero wtedy nadać szóstą edycję. A to wszystko dopiero w 2007 roku.
Pewnie podczas wakacje...

Showmag

Survivor 5 będzie można oglądać w AXN. Pierwszy odcinek 23 grudnia o 19:15.

podmark

Łeee - no nie rozumiem ich zupełnie - czemu ma służyć pomylenie kolejnosci sezonów ?? Jakos tak dziwnie: najpierw dziesiąty, a póniej dopiero piąty :/

Pudelek

Może rzeczywiscie TVP2 ma w umowie, że jako pierwsza stacja w Polsce będzie emitować sezony 5 -8.

Exile

TVP moglaby emitowac Survivor np. w piatek o 20.00 ogladalnosc bylaby lepsza niz w wakacje w poludnie :/

podmark

Cytat: ExileTVP moglaby emitowac Survivor np. w piatek o 20.00 ogladalnosc bylaby lepsza niz w wakacje w poludnie :/

W to, że byłaby większa oglądalnosć nikt nie wątpi. Pytanie tylko, czy byłaby ona na poziomie 3,5 miliona, czyli takiej, jają notują emitowane w tym czasie "Podróże z żartem" ?? Odpowied jest prosta: NIE - przecież nawet polska wersja TVN-u notowała złe wyniki. Poza tym, TVP już kiedys pokazywała "Ryzykantów" w prime time - w czwartki o 20:00 i sukcesem się to nie okazało, bo póneijsze edycje dawali w sobotnie popołudnia :)

Exile

Tyle, ze TVN nie dociera do tylu ludzi co TVP.

podmark

Masz racje - TVN ma zasięg 85 % , a TVP 2 - 99 %. Jednak uważam, że gdyby "Ryzykanci" mieli bardzo dobrą widownię w prime time, to by nadal tam był, a widocznie kiepsko sobie radzili to ich dali na popołudnia - no cóż - trzeab walczyć o każdą porę nadawania :)

Exile

Wazne zeby w ogole byli, bo na razie to tylko AXN puszcza sezony ktore byly juz na TVP2

podmark

Cytat: ExileWazne zeby w ogole byli, bo na razie to tylko AXN puszcza sezony ktore byly juz na TVP2

Co Ty pleciesz ??!!!
Zgadzam się z tym, że TVP była pierwsza jesli chodzi o pierwsze 3 sezony (a wynikało to z tego, że AXN w tej częsci Europy powstał dużo póniej). A przecież to AXN jako pierwsza stacja w tym kraju nadała "S 4", "S 9", no i teraz dzisiąte "Palau"...
A jesli rzecz się tyczy "S: Tajlandia" to widocznie tak dziwnie rozdzielone były prawa do emisji...