Taniec z Gwiazdami 03

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2005, 01:46:28

Pudelek

Kolejne ploteczki, które zbyt wiele nowego nie wnoszą, ale można przeczytać:

Rafał Mroczek: "Kochałem Anetę"
Uczucie, które łączyło Rafała Mroczka i Anetę Piotrowską, wielu wydaje się już tylko grą. Nic dziwnego, skoro zakończyło się tuż po ogłoszeniu wyników Tańca z gwiazdami. Widzów i fanów tej pary zaskoczyły zdjęcia Rafała, wychodzącego w damskim towarzystwie z klubu ze striptizem (Mroczek w klubie ze striptizem!) oraz wyznanie Anety, która nie mogła zrozumieć, co się stało z jej ukochanym. Teraz Mroczek postanowił wyjasnić, jak to wygląda z jego strony. Jak powiedział reporterom Twojego Imperium:
W pewnym momencie między nami zaczęło tak "iskrzyć", że nie bylismy w stanie nad tym zapanować. Nie będę już tego ukrywać - bylismy ze sobą przez jakis czas i łączyło nas naprawdę gorące uczucie. [...] Ale póniej, niestety, nasze drogi zaczęły się rozchodzić. Mielismy coraz więcej pracy i coraz mniej czasu dla siebie.
Młody aktor opowiada też o Anecie:
Aneta nie jest kobietą, która mi do końca odpowiada. Potrzebuję kogos, kto będzie mnie wspierać psychicznie. Kogos, kto będzie mi w stanie pomóc w każdej sytuacji, zawsze znajdzie czas, by mnie wysłuchać, doradzić i wesprzeć. I odwrotnie. [...] Anetka jest zodiakalnym Lwem. Taka typowa Zosia samosia. Nie potrzebowała mojego wsparcia, nawet nie chciała go przyjąć. Przeszkadzało mi to.
Wyjasnia także kwestię swojej wizyty w klubie ze striptizem:
We dwóch spacerowalismy Chmielną i Nowym Swiatem. To prawda, że przystanęlismy przed klubem go-go. Nawet nie zdawałem sobie sprawy, co jest w srodku. [...] Zresztą nawet gdybym wszedł do srodka, to co z tego? Byłby to jakis wielki grzech? Wyrządziłbym tym komus krzywdę? Ja myslę, że jednak nie.
Podsumowując: Mroczek nie miał nic przeciwko czułosciom z Piotrowską na początku, ale kiedy okazało się, że nie jest ona niemrawym dziewczątkiem wymagającym opieki, tylko samodzielną kobietą, zostawił ją. Nie trzeba wielkiej spostrzegawczosci, żeby to zauważyć - Piotrowska, mimo młodego wieku, jest laureatką wielu prestiżowych nagród w konkursach tanecznych. Widać od razu, że nie jest to wymagająca wsparcia mimoza. Ponadto, tłumaczenie Mroczka o tym, jak to tylko stał przed wejsciem do klubu, trochę nie pasuje do zrobionych przez paparazzi zdjęć. Widać na nich wyranie, że Rafał wychodzi stamtąd w towarzystwie dwóch pań.
Nie ulega wątpliwosci, że Rafał Mroczek nauczył się swietnie tańczyć. Ale jesli chodzi o przekonujące kłamstwa, to przed nim jeszcze długa droga.

"Taniec z gwiazdami" powraca!
Po trzeciej edycji Tańca z gwiazdami, która każdego niedzielnego wieczora przyciągała przed telewizory po kilka milionów ludzi, niebawem w trasę ruszy objazdowa wersja progamu. Wezmą w niej udział najbardziej lubiane przez telewidzów pary: Małgorzata Foremniak i Rafał Maserak, Conrado Moreno i Magda Soszyńska, Agnieszka Rylik i Marcin Olszewski, Kasia Cichopek i Marcin Hakiel, Anna Głogowska i Piotr Gąsowski, Ola Kwasniewska i jej nowy partner Michał Skawiński i oczywiscie zwycięzcy trzeciej edycji - Rafał Mroczek i Aneta Piotrowska.
Jak donosi Super Express, Małgorzata Foremniak i Ola Kwasniewska zarobią na tych występach po 80 tysięcy złotych, podczas gdy ich partnerzy - po 40. To spore kwoty, ale nie przyjdą im łatwo - wszystkie pary musiały wrócić do intensywnych treningów i spędzają na nich wiele godzin. Objazdowy show z ich udziałem zwita w 11 miastach: Gdańsku, Bydgoszczy, Łodzi, Poznaniu, Włocławku, Opolu, Katowicach, Warszawie, Rzeszowie, Bełchatowie i Wrocławiu.
Super Express donosi, że Ola Kwasniewska zdążyła się już zaprzyjanić ze swoim nowym partnerem. Gazeta utrzymuje, że to dlatego, że Skawiński jest spokojniejszy od Maseraka i nie krzyczy na nią bez powodu. Ola uczciła w czwartek jego 26. urodziny tortem i szampanem bezalkoholowym:
Przyniosła tort, szampana i w asyscie grupy zaspiewała "Sto lat" - opowiada jedna z tancerek. Czy to tylko miły gest wobec kolegi, czy wstęp do romansu? Przypomnijmy - Ola od niedawna jest samotna!

Luxis

A po Mroczku niewidać jaki on jest... niby takie chucherko, a teraz co... :/ tylko po to by wygrać show... :/ powinni go zdyskwalifikować :P

alexander

Nie, zwycięstwo mu się należało bo tańczył swietnie. Ale nie powiem ,że gdyby nie miłosć może wygrała by Ola. Ale nie gdybajmy tutaj.

Showmag

Conrado Moreno miał bliskie spotkanie z policją
Gwiazdy programu "Taniec z gwiazdami" rozpoczęły tournee po Polsce. Wsród nich nie zabrakło Hiszpana Conrado Moreno (23 l.). Przekonalismy się, że przystojniak ma ognisty temperamet. Najpopularniejszego w Polsce Hiszpana podpatrzylismy w nocy z niedzieli na poniedziałek jak biegał po ulicach Sopotu. W towarzystwie tancerzy Rafała Maseraka (23 l.) i Anny Głogowskiej (27 l.), artystów - Piotra Gąsowskiego (42 l.), Małgorzaty Foremniak (39 l.) oraz psycholog Aleksandry Kwasniewskiej (25 l.) szukał miejsca do opijania premiery objazdowego show. Po długich namysłach i konsultacjach z miejscowymi taksiarzami gwiazdy wybrały snobistyczny klub przy głównej alei. Maserakowi tak bardzo spieszyło się na balangę, że namówił towarzystwo na wyscig przez ulicę na czerwonym swietle. Kiedy rozbawieni imprezowicze znaleli się już po drugiej stronie, okazało się, że za rogiem czekają na nich stróże prawa.

Obyło się bez mandatu
Pierwszy wylegitymowany został Conrado Moreno. Hiszpan z wrażenia zaniemówił. Po chwili zaczął się tłumaczyć, że swiatło własnie się zmieniało, że własciwie to nie zauważył pasów. W kontakcie z mundurowymi postanowił pomoć mu Maserak. Tancerz nie odmówił sobie przyjemnosci zaznaczenia, że jest "tym" facetem z "Tańca z gwiazdami". I udało się. Policjanci mandatu nie wlepili. - Obywatele przeszli na czerwonym swietle, ale nie nałożylismy na nich mandatu, bo uznalismy, że pouczenie w tym wypadku jest wystarczające - poinformował nas policjant uczestniczący w zdarzeniu.
Szczęsliwy Moreno tuż po wejsciu do knajpy postawił wszystkim kolejkę. Gwiazdy balowały przez cztery godziny.

Balanga do samego rana
Jako pierwsza opusciła klub Małgorzata Foremniak. Sama wróciła taksówką do luksusowego hotelu w Gdańsku. Aktorka zdradziła nam, że przed sobą ma zaledwie dwie godziny snu, bo o 5 rano czeka ją lot do Warszawy na sesję zdjęciową dla jednego z kobiecych magazynów. Reszta towarzystwa, w tym Conrado Moreno, jeszcze przez chwilę tańczyła w klubie, potem się z niego wyniosła. Ale nie w głowie było im spanie. Przed powrotem do Gdańska zahaczyli o stację benzynową, gdzie kupili kilka piw. Ranek powitali w kasynie hotelowym.

[SE]

Luxis

Cytat: alexanderAle nie gdybajmy tutaj.
Alexander, a od czego jest forum?? :hmm: po to jest chyba, żeby dyskutować, dzielić się spostrzeżeniami :P

kuba234567

Obie pary tańczyły swietnie poziom znów był wysoki jak w 2 edycji.

Luxis

My mamy jedną z lepszych stron Tańca z Gwiazdami na swiecie, nawet się pokuszę, i powiem, że najlepszą ;) zrobiona w Flashu, darmowe filmiki w bardzo dobrej jakosci, ogólnie fajna kolorystyka. A np. strona niemiecka - strasznie prymitywna, filmiki dopiero po zalogowaniu, ta węgierska też taka zwykła... aż dziwne, ale się ciesze ;)

joker

nie ma co - z Robinsonem było tak samo :) Trzeba przyznać że TVN przoduje w produkcji stron internetowych swoich produkcji :)

sharkan

oj tak juz nie mowiac o bardzo profesjonalnej stronie Sopot Festival

Pudelek

Kolejny artykuł  o miłosci z "Tańca z gwiazdami":

Mroczek: "Daj mi k***a spokój!"
Ogólnopolska sympatia dla Rafała Mroczka może się niedługo skończyć, jesli młody aktor nie zmieni swojego zachowania. Nie tak dawno, w dniu zdobycia nagrody w Tańcu z gwiazdami, Rafał zaszokował wszystkich, wybierając wieczór w klubie ze striptizem zamiast swiętowania zwycięstwa z tak podobno bliską jego sercu Anetą Piotrowską (Mroczek w klubie ze striptizem!).
Potwierdziło się to, co wiele osób podejrzewało - Mroczek tylko udawał zażyłosć, aby przeciągnąć na swoją stronę jak najwięcej widzów. Dzięki temu wygrał. W udzielonym jakis czas póniej wywiadzie potwierdził, że on i Piotrowska nie są już parą i zasłonił się jej rzekomymi wadami, które każdy normalny mężczyzna uznałby za ogromne zalety (Rafał Mroczek: "Kochałem Anetę"). Potem jednak ruszył objazdowy Taniec z gwiazdami i prasa donosiła o ponownym zbliżeniu się do siebie Mroczka i Piotrowskiej.
Dzisiejsze doniesienia Faktu rozwiewają wszelkie nadzieje na happy end. Stawiają też pod znakiem zapytania dobre wychowanie Mroczka. Podczas pobytu w Katowicach, Piotrowska i Mroczek pozowali przed kamerami usmiechnięci i całowali się jak zakochana para. Ale reporter tabloidu podpatrzył i podsłuchał ich rozmowę, która odbyła się, gdy Mroczek myslał, że nikt go nie obserwuje:
Aneta: Rafał, proszę Cię, uspokój się.
Rafał: To ty mi daj, k***a, spokój. Odczep się ode mnie.
Nie wygląda na to, żeby rozmawiali o kolorze sukni slubnej, prawda? Scena miała miejsce przed katowickim klubem Genesis, gdzie cała ekipa pojechała się bawić po występie. Piotrowska i Mroczek wyszli z niego po chwili i rozpoczęli tę żenującą scenę. On krzyczał, ona prosiła, płakała, a nawet... uklękła przed nim, prosząc go o przebaczenie - chociaż to on powinien klęczeć i przepraszać.
Nie mam nic do powiedzenia. To moje prywatne życie - uciął temat Mroczek, zagadnięty przez reportera.
FAKT

kuba234567

No widze, że nie jast zabardzo potulny. :) wiekszosc gwiazd nas zaskakuje

fryz22

Znajac "fakt" to nie wiem czy te informacje sa dokonca wiarygodne. Z drugiej strony jesli to wszystko prawda to niezly urwis z tego Mroczka:D
Dla wiekszosci ludzi takie zachowanie jego moze byc szokiem, zwlaszcza ze w serialu "M jak......" aktorzy co najwyzej mowia "kurcze"(wiem, bo przyznaje-ogladalem pare odcinkow). :terefere:

Dziekuje :devil:

Luxis

Dzierżąc jeszcze temat stron internetowych, to wogóle ten całe (niby) profesjonalny RTL niemiecki ma taka zwykła strone internetową, że szok, sami zobaczcie www.rtl.de I takie strony maja wszystkie ich programy :/ katastrofa, i chyba pod tym względem Polska przoduje ;)

joker

Jesli była już o tym mowa to sorry - widocznie przegapiłem.
Ola Kwasniewska zagrała główną kobiecą rolę w zagranicznym teledysku!
https://teledyski.onet.pl/10174,1440346,teledyski.html

Showmag

Taniec z Gwiazdami 3 : Rafał Mroczek porzucony
Aneta Piotrowska porzuciła Rafała Mroczka, z którym związana była od czasu "Tańca z Gwiazdami 3". "Nie jestesmy już razem. To ja zakończyłam ten związek" - mówi Aneta.

Dziewczyna miała już dosć "kłótni, szarpania się i łez". Ich związek przetrwał pół roku. Aneta zdecydowała się na rozstanie, gdyż ostatnio jej relacje z Rafałem opierały się na awanturach. Nie podobało się jej, że Rafał znika na całe noce, nie mówiąc gdzie jest. Z kolei inne ródła mówią, że Aneta była zazdrosna o Rafała, który często spędzał czas z innymi dziewczynami. "Bylismy ze sobą podczas programu. Póniej jedzilismy z tanecznym show po Polsce. Dzięki temu mielismy okazję swietnie się wzajemnie poznać i okazało się, że to nie to. Rozstalismy się w przyjacielskich stosunkach" - wyjasnia Rafał.

[pudelek.pl]