Sfałszowane wyniki?

Zaczęty przez Showmag, So, 06 Paź 2007, 23:28:22

Czy uważasz, że wyniki przedstawiane widzom są sfałszowane?

Tak
28 (71.8%)
Nie
6 (15.4%)
Nie wiem / Nie mam zdania
5 (12.8%)

Głosów w sumie: 19

Głosowanie skończone: Pn, 15 Paź 2007, 00:04:14

chatiflatt

Wystarczy popatrzeć, co się stało w BB Africa2 i jak sprawę zatuszowali PRODUCENCI.
I już wiecie
Cytatże producenci i tak kamuflują to co robią
bo to są najzwyklejsze [w dzisiejszych mediach] metody.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Rosa

Ale TAM ludzie mieli transisję na żywo i wyraźnie widzą kiedy producenci probują kręcić a u nas ATM ukrywa wszelkie szwindle.

Jason

a wczorajsze wyniki z BB Show wyglądają na prawdziwe:
Iza: -0.1
Kasia L : -11.2
Kasia W : -7.7
Marian: -11.6

wszyscy na minusie (co tez o czyms swiadczy) i rozgrywka miedzy Lenartowicz a dziadkiem. Tak zapewne wygladaja prawdziwe wyniki glosowania widzów. I teraz producenci zdecydują czy Kasia czy Marian wyleci. Nie wiem jaką obiorą strategię. Kasia zawsze przynosila im duzo kasy z smsów (choc w tym glosowaniu Marian tez) ale sie juz wypalila, z kolei Marian caly czas budzi kontrowersje. Nie wiem kogo wyrzuca.

didi

bueheheh no to co teraz pokazali a 5 min temu to juz jest zenujacym spektaklem...

Goku

Ale ściema z tymi wynikami :szok: Dzisiaj już naprawdę przesadzili! I jak my mamy w to uwierzyć??

Jason

w kilka minut sie zmienilo i Lenartowicz juz nie wylatuje? a taka byla przewaga glosów? to juz nie jest smieszne, maja nas za totalnych debili czy co? kto w to uwierzy, ze to sie tak zmienilo!!?? ŻAŁOSNE

Pudelek

To prawda produkcja przeszła dzisiaj samą siebie. Ale ostatecznie wszystko według planu.

FK

Wynik Kaśki L. zmienił się w przeciągu 5 minut (dokładnie) o 7,6%!! MASAKRA

Showmag

Ot, zapewne a-te-em-ki puściły złą planszę. :los:

Nawet prowadzący Klawiter się zapowietrzył  :ubaw:
Amatorstwo do potęgi. Nawet kłamać nie potrafią  :bravo:

chatiflatt

to nie było amatorstwo. to było piekne aktorstwo na scenie teatru zwanego BigBrother4.1
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Wczorajsze wyniki... :zabek: nawet gdy Jola była nominowana nie było takiej drastycznej różnicy w przeciągu kliku chwil. Przecież Kasia L miała ponad 11% na minus? i później taki skok? Widać,że Kasia L ma ogromną rzeszę fanów,którzy biorą sprawę w swoje ręce gdy ich faworytka jest naprawdę zagrożona do wyjścia. :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

FK

Toni, czasem odnoszę wrażenie, że zupełnie nie docierają do Ciebie informacje (...)
Ale to oczywiście Twoje zdanie. Wyniki były jawnie spreparowane. W "Wydarzeniach" przedstawiałam je w takiej kolejności, w jakiej podawało je TV4: w ciągu ostatnich 5-ciu minut, wynik Kaśki L. zmienił się o 7,6%. W to akurat nie uwierzę. I nie sądzę, by (poza Tonim) byli na tym Forum jeszcze ludzie, którzy uważają, że to sprawka fanów i wysyłanych przez nich sms'ów :devil:

chatiflatt

Ale Toni wysyła smsy ;P
Barbara Weston

Pudelek

Nie tylko wynik Kaśki L. się tak zmienił. Nagle i Iza zyskała w ciągu pięciu minut parę procent na +. Nie była w ogóle zagrożona więc się dziwię, że tyle osób postanowiła jeszcze na nią pod koniec zagłosować. To wbrew logice. Chyba, że widzowie głosujący myślą nielogicznie...

Toni

To jak napisałem o wynikach wcześniej to moje przemyślenia z dygresją. Fajnie gdyby tak było i nie trzeba było w to wierzyć a było to oczywiste. :zabek: Wyniki extremalnie różnią się pod koniec programu do czego się już przyzywczailiśmy. Stąd gdy Kasia L miała ponad -10% wiadomo było że po ukazaniu po raz następny wyników będzie na plusie :zabek: bądź na lekkim minusie.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!