Sfałszowane wyniki?

Zaczęty przez Showmag, So, 06 Paź 2007, 23:28:22

Czy uważasz, że wyniki przedstawiane widzom są sfałszowane?

Tak
28 (71.8%)
Nie
6 (15.4%)
Nie wiem / Nie mam zdania
5 (12.8%)

Głosów w sumie: 19

Głosowanie skończone: Pn, 15 Paź 2007, 00:04:14

Jason

bb ring, godz. 21.08

Iza: -7,4
Lenartowicz: - 7,9
Babka: - 9,7

dziwne, ze sie zmieniło tylko przy Izce od wczoraj

godz. 21.22

Iza: -8,6
Lenartowicz: - 7,8
Babka: - 10,6

no prosze, Lenartowicz liderką, wszyscy ją kochają... żaaaal

godz. 21.30

Iza: -8,6
Lenartowicz: - 7,8
Babka: - 11

tym razem wyniki zmieniły sie tylko babce. Śmiechu warte to wszystko

godz. 22.07

Iza: -7,9
Lenartowicz: - 7,9
Babka: - 10,8

nie wierzę, ze wynik Lenartowicz sie prawie wcale nie zmienia

godz. 22.19

Iza: -7,6
Lenartowicz: - 8
Babka: - 10,4

zenuaaaaa

godz. 23.03

wyniki ostateczne

Iza: -7,3
Lenartowicz: - 8,1
Babka: - 11

chyba po raz pierwszy wyniki Lenartowicz sie zmienily sie za bardzo. Nie o ponad 7 %, nawet nie o poł procenta, bo od wczoraj zmienily sie o 0,2. pfffff

molko

bawi mnie jak porównujecie opinnie na forach BB4 o uczetnikach czy wyniki internetowych ankiet z wynikami głosowania smsowego/telefonicznego. NIE JEST TO W OGÓLE MIARODAJNE!!!

FK

... a jakie według Ciebie wyniki są MIARODAJNE..?

molko

nie możesz zmierzyć popularności opiniami na forum, bo nie każdy uzywa netu na przykład, a co do ankiet które są na showmag.info to sorry, ale nie każdy zna, pozatym ankiety sprawdzają sie wtedy gdy przebadasz odpowiednią próbę czyli widzów BB w różnych kategoriach wiekowych, wykształceniem itd. (ten ich target), pozatym ankiete internetową wypełni może z połowa uŻytkowników i to ma byc miarodajne? żeby było jasne zaznaczyłem odpowiedź "nie wiem" - bo nie wiem czy zostały sfałszowane, nie ma na to żadnego DOBREGO dowodu, oprócz szybko zmieniających się wynikach i błędów oprawy graficznej. Pewnie fałszują, ale tak naprawdę to śmieszy mnie ten tamat, bo taka jest komercja - dużo emocji, wrażeń, prosta forma dla niewymagających i prawie zawsze jest tak, że jest więcej SHOW niż REALITY, a wy się tak dziwicie.

Goku

Wczoraj w BB:Show, Maciej Rock powiedział, że "Marian wyjdzie jutro" :shock:... Chyba za wcześnie się wygadał, kogo Wielki chce się pozbyć :P.

FK

A czy Rock nie powtórzył po prostu po Zofii, że według Niej to Marian wyjdzie..?

Exile

To było tak
Zośka - chciałabym żeby Marian dziś wyszedł
Rock - Marian wyjdzie jutro
(zostały użyte inne słowa, ale sens był taki)

Jason

dokładnie to było tak:

Rock - Zosiu, chciałabys zeby kto opuscil dom
Zośka - chciałabym żeby Marian dziś wyszedł
Rock - Marian wyjdzie jutro
(w domysle ze jezeli juz wyjdzie to wyjdzie jutro, bo babka chyba myslala ze to w sobote ktos wylatuje w bb show :D)

Amek

Co do tematu dzisiaj w finale widac niezle jaja byla przewaga ok. 9%
(Jolka 5+? Lenartowicz 1/2 na minusie) i pozniej jednej spadalo drugiej roslo.. :) Dziwne bo sa ludzie ktorzy w wiekszosci wysylaja jednej na minus a drugiej na plus a dzieje sie odwrotnie, niezle jaja! Z czego mi bylo wiadomo producent cos nie lubi Jolki hmm ciekawe ciekawe (- 0,5% - + +0,5% pozniej +0,2, +0,2, a teraz 0,2 na 0,3? nie pamietam w kazdym badz razie wyniki niezle tuningowane,  :bravo:  :bravo:  szkoda slow na taka amartoszczyzne. Od poczatku na darmo zostaly wysylane smsy przez ludzi bo i tak sobie wybieraliscie kto ma wygrac w niedziele! :) Pozdrowienia negatywne w wasza strone!

Showmag

Cytat: AmekPozdrowienia negatywne w wasza strone!
Nie dziękujemy, nie ten adres.
Pozdrowienia ślij pod ateeM. My z tą prawdopodobnie lewą firmą nie mamy nic wspólnego.

Amek

Nie w wasza tylko w strone producentow.