Sfałszowane wyniki?

Zaczęty przez Showmag, So, 06 Paź 2007, 23:28:22

Czy uważasz, że wyniki przedstawiane widzom są sfałszowane?

Tak
28 (71.8%)
Nie
6 (15.4%)
Nie wiem / Nie mam zdania
5 (12.8%)

Głosów w sumie: 19

Głosowanie skończone: Pn, 15 Paź 2007, 00:04:14

Toni

No najwidoczniej do akcji wkraczają głównie fani Joli stąd te wyniki zmieniają się tak drastycznie na jej korzyść  :zabek: Wierzę w to że to zasługa widzów,fanów danej osoby. Choć czytając o tych wszystkich manipulacjach,ustawieniach producentów jest to "czerwona płachta" dla widzów by sięgnęły po telefon komórkowy a tak naprawdę nie musieliby. :zabek: Ale ja się czuję fajnie jak wyślę smsmy na Jole (bo tylko na nią wysyłam je) i te wyniki się tak błyskawicznie zmieniają i zostaje w domu. To zasługa wszystkich tych którzy biorą czynny udział w głosowaniu.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

logandevil

Toni jestes chyba jednym z nielicznych ktory wierzy w te wyniki ,jak Cie nie przekonuja argumenty osob ktore byly w takich programach i pozniej to opisaly to tym bardziej nie przekonaja Cie osoby ktore pisza na tym forum,oraz osoby ktore byly na castingach i widzialy sporo ale nie moga mowic na ten temat ,ta wskazowka juz Ci powinna dac do myslenia.....

Toni

Za każdym razem tzn po zkaończonym głosowaniu zawsze mówię sobie że następnym razem zrobię eksperyment polegający na tym że będę się przyglądał tym wynikom tylko i nie będę brał w nim czynnego udziału. Ale przecież wiadomo że moje np 4 smsy nie zawojują aż tak że mógłbym powiedzieć oo to moja zasługa że dana osoba została. :zabek:  Podczas głosowania od dziś będę się przypatrywał tylko. :zabek:

mseptember

Cytat: Tonimówię sobie że następnym razem zrobię eksperyment polegający na tym że będę się przyglądał tym wynikom tylko i nie będę brał w nim czynnego udziału.

A polecam. Ja tak robię, i wyniki są zawsze takie, jakich się spodziewam [pomimo zupełnie innych na początku ringu] :D.

FK

... i pewnie kilka grosików w portfelu więcej  :zabek:
Nie wysłałam i nie wyślę ani jednego sms'a - nawet w Finale. Wystarczyły mi te wszystkie zakręcone wyniki. I marne kombinacje. Nie będę finansowo wspierać tych, którzy wciskają mi ciemnotę  :nie!:

Toni

Oke experyment będzie z mojej strony także,ale w Finale jeśli znajdzie sie w nim Jola,to jak na fana wierzącego w wyniki głosowania wyślę smsy na zieloną linię :zabek:

Pudelek

W finale czerwonej linii już raczej nie będzie :P.
A tak wogóle to ja wierzę w wyniki ostateczne. Ale zupełnie nie wierzę w te cząstkowe. Oni chyba podliczają w danej chwili tylko te SMSy, które wyrównują sytuację lub są niekorzystne dla faworytów. A potem na końcu zliczają całą resztę.

Luxis

Cytat: FKI jakoś dziwnym trafem, zawsze na dużym minusie jest Jolka a w niedzielę mocno zostawia w tyle przeciwników.

A co w takim układzie z przeciwnikami Jolki?? Nie działają..? Litości...

Nie zawsze Jolka jest na dużym minusie, chyba coś Ci sie pomyliło, ostatnio to ona miała największą przewagę na korzyść w wynikach pokazywanych w BBS, więc przynajmniej dla mnie nie jest to dziwne...
Co do fanów Jolki, to są różne sytuacje,, zresztą fanów jest mniej więcej tyle samo co anty fanów, dlatego wyniki sa bardzo zbliżone np. tylko 0,5 procenta na minusie...
Dla Ciebie na pewno także jest wielka manipulacja w TzG z tym , że zostaje tak długo Bryndal, co jest też niedorzeczne bo niepotrafi za dobrze tańczyć, a ludzie głosują, no chyba, że wg. Ciebie producencji manipulują także  :kreci:

Toni

O no proszę no to Bryndal w "TzG" to tak jak Jola w naszym BB

FK

Cytat: LuxisDla Ciebie na pewno także jest wielka manipulacja w TzG z tym , że zostaje tak długo Bryndal, co jest też niedorzeczne bo niepotrafi za dobrze tańczyć, a ludzie głosują, no chyba, że wg. Ciebie producencji manipulują także  

Nie wiem, jak TzG ma się do BB - w tamtym temacie się nie wypowiadam, ale zapewne przeoczyłeś, jak kilka innych moich pytań do Ciebie :kreci:
Cytat: LuxisFK napisał/a:
I jakoś dziwnym trafem, zawsze na dużym minusie jest Jolka a w niedzielę mocno zostawia w tyle przeciwników.

A co w takim układzie z przeciwnikami Jolki?? Nie działają..? Litości...

Nie zawsze Jolka jest na dużym minusie
Czytaj ze zrozumieniem, proszę. Jolka jest na dużym minusie od środy do niedzieli!!! A jakoś w Ringu diametralnie wyniki się zmieniają. Ewidentnie wyniki są MEGA naciągane podobnie, jak ostatnia nominacja Jolki  :terefere:

Toni

Normalnie patrząc na wyniki diametralnie zmieniające się w niedzielę można odbierać,że fani Joli wysyłają smsy stąd końcowe wyniki różnią po raz kolejny znacząco od tych pokazywanych może nie na początku programu bo wtedy zawsze Jola jest na prowadzeniu. Dopiero na najwiekszym minusie jest gdy pokazywane są wyniki po raz 2gi czy 3ci a w 2giej części Ringu nie wysuwa się coprawda na prowadzenie całkowite w głosach plus ale jest bezpieczna.

chatiflatt

CytatJolka jest na dużym minusie od środy do niedzieli!!!
tak bylo w wynikach podawanych w BB Show w ubieglą sobotę na przyklad
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

No dokładnie, chatiflatt - o tym właśnie pisałam. Zazwyczaj pokazują Jolkę z największą ilością minusów tylko po to, by naiwni widzowie Ją "ratowali" sms'ami z opresji. Żenada.

Toni

Stąd jej automatyczna nominacja :zabek: bo tak możliwe że nie byłaby nominowana i o wiele mniej za smsy by było :zabek: a tak automatyczna nominacja :zabek:  Ale coprawda kara uzasadniona więc też nie można doszukiwać się i uważać że jest automatycznie nominowana bo wobec jej osoby jest najwięcej głosujacych.

Don

Tytuł wątki sugeruje odpowiedż. To mało obiektywne ... ale rozumiem, że forum obiektywne być nie musi.
Wydaje mi się jednak, że fałszerstwo jest jednak mało prawdopodobne. Nawet gdyby ATM czy Endemol próbował to robić - ryzyko wpadki, a tym samym totalna kompromitacja, byłoby zbyt duże. Że już nie wspomnę, że byłoby to przestępstwo i osobom dokonującym fałszerstwa groziłaby odpowiedzialność karna ! Siedzieliby tam idioci, którzy chcieliby takie ryzyko ponieść ????