Sfałszowane wyniki?

Zaczęty przez Showmag, So, 06 Paź 2007, 23:28:22

Czy uważasz, że wyniki przedstawiane widzom są sfałszowane?

Tak
28 (71.8%)
Nie
6 (15.4%)
Nie wiem / Nie mam zdania
5 (12.8%)

Głosów w sumie: 19

Głosowanie skończone: Pn, 15 Paź 2007, 00:04:14

FK

I to jest bardzo dobre podsumowanie:
Cytat: logandevilPodwójny system głosowań jako taki jest dobrym pomysłem, ale niestety daje większe pole manewru do manipulacji
Ściemniają, jak ta lala. Nikt już chyba nie wierzy w autentyczność wyników.
I mam nadzieję, że wysyłający sms'y zaprzestaną to robić :obrazony:

gulczas

Oficjalne wyniki głosowania telewidzów na dzień 03.10.07 .
Wyniki na minus były takie na godz. około 22.30.
Wyniki na plus godz. około 23.00.

Głos na tak daję Joli.

Luxis

Ooo jaka przewaga... chyba po raz pierwszy tak ogromna..

Pudelek

W programie na żywo oczywiście wszyscy się tak zrównali, że różnica między pierwszym a ostatnim wynosi 1%.

didi

bueheheh ale wies i nagle w 5 min jolka uratowana od wywalenia niesmawite ...

clubber23

nie wierze w fałszowanie wyników, na pewno jest to regulowane prawem i czuwa nad tym jakiś notariusz

Jason

A czytaliście bloga Jarka Mikulskiego z Baru V? Otóż skoro w Barze fałszowano wyniki, a program był od początku do końca reżyserowany no to w BB, który produkuje też ATM to dlaczego miałoby być inaczej? A zresztą nawet i jak TVN produkował to było wszystko manipulowane. Frytka i Ken za ekscesy w jacuzzi dostali po 50 tys zł.

Showmag

Cytat: JasonFrytka i Ken za ekscesy w jacuzzi dostali po 50 tys zł.
Jak wypisujesz takie rzeczy to bądź łaskaw podać źrodlo swoich rewelacji lub pisz jasno, że są to Twoje wlasne lub gdzies zaslyszane plotki/domysły.

Co do wyników procentowych w BB4.1 - naiwnym jest ten, kto w nie wierzy i śle sms-y.
Oczywiscie dowodow rowniez na to nie ma. Mozna się kierować jedynie zdrowym rozsądkiem i wyciągac wnioski z tego, co się pokazuje widzom na antenie.

Jason

no właśnie Jarek tak pisał w swojej książce/blogu. Czy sie o tym dowiedział od niej czy od znajomych czy od kogo to nie wiem. Ale w sumie to by mnie nie zdziwiło, a on nie miał powodu w tej kwestii kłamać.

Toni

Co do wyników głosowania widzów to naprawdę świadomie stwierdzam fakt,że zawsze będą one korzystne dla Joli. Że jest to mój faworyt do zgarnięcia śmieszych 100.000zł to ciesze się zę zostaje ale fakt że jest to nie fair. Wiadomo te osoby z show producenci zostawiają do momentu jak to już nie bawi a razi.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Luxis

Cytat: JasonA zresztą nawet i jak TVN produkował to było wszystko manipulowane. Frytka i Ken za ekscesy w jacuzzi dostali po 50 tys zł.
Tak to prawda, już kiedyś czytałem gdzies w gazecie, jakies kilka lat temu o tych pieniądzach dla Frytki i Kena.. czyli coś w tym musi być...
TVN prawdopodobnie, a raczej na pewno także to manipulował, tylko nikt w takich kryteriach o tym nie myslał, jest pewny

chatiflatt

Cytat: JasonJarek tak pisał w swojej książce/blogu.
A gdyby Jarek napisał że ATM kazało mu się zachowywać jak pajac, też byś w to uwierzył? [może już tak napisał, nie czytam jego blooga]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

brzezina - Jarek pisał mnóstwo rzeczy... Można poczytać. A wracając do wyników z ostatniego Ringu: ŻENADA! Szkoda, że w sobotnim Show pokazano tylko wyniki na "nie". I dziwne, że różnica jest przeogromna przez 5 dni (od środowych nominacji do niedzielnego Ringu) a w ostatnich 15-stu minutach zmienia się diametralnie. Kto w to uwierzy??!!

Toni

Fani danej osoby widząc że ulubiony mieszkaniec jest zagrożony do wyjścia łapiue za komórkę i wysyła smsy :zabek: stąd te wyniki najbardziej drastycznie się zmieniają w 2giej części Ringu. Ja oddaje głos na Jolę gdy zostaje nominowana w środę. Następnie czekam do niedzielnego Ringu 2giej części i wtedy działam jeśli jest niebezpiecznie. Jak kązdy działa tak stąd te wyniki takie przeróżniste z minuty na minutę.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

FK

Toni - z tego, co piszesz wynika, że wierzysz w autentyczność tych pseudo wyników. Według mnie, taka zniewalająca różnica pokazywana jest TYLKO po to, by naiwnych widzów naciągnąć na sms'y. I jakoś dziwnym trafem, zawsze na dużym minusie jest Jolka a w niedzielę mocno zostawia w tyle przeciwników.
Cytat: Toniczekam do niedzielnego Ringu 2giej części i wtedy działam jeśli jest niebezpiecznie
A co w takim układzie z przeciwnikami Jolki?? Nie działają..? Litości...