Sfałszowane wyniki?

Zaczęty przez Showmag, So, 06 Paź 2007, 23:28:22

Czy uważasz, że wyniki przedstawiane widzom są sfałszowane?

Tak
28 (71.8%)
Nie
6 (15.4%)
Nie wiem / Nie mam zdania
5 (12.8%)

Głosów w sumie: 19

Głosowanie skończone: Pn, 15 Paź 2007, 00:04:14

Pudelek

Wyniki wyglądają wyjątkowo prawdziwie. :los:
Jeśli ode mnie by to zależało, to bym Kaśce W. nabił trochę negatywnych głosów żeby była przedostatnia i siedziała na tej kanapie do samego końca. Pewnie by się rozkleiła i na zawsze pożegnała wizerunek, który stworzyła przed wejściem.

skaty

jak dla mnie to wyniki mogłyby takie pozostac oby Kaśka L. wyszła. A sms już wysłałam na tak dla Jolki.

FK

Niczym nie zaskakuje BB Ring: totalna zmiana wyników: na prowadzeniu do wylotu Agata: -5 z haczykiem :los:

Goku

I tak na koniec znowu Agata z Kaśką L. zamienią się miejscami xP... I dlatego jestem za tym, by po wyjściu nie pokazywali Kaśce L. wyników - jeszcze się dziewczyna załamie psychicznie xDD...

FK

No właśnie obawiam się, że nie... Teraz wszystko idzie w kierunku "przyjaznym" producentom.

Tom Kruz

I znowu Jolka jest niby zagrożona. Ech........ ciągle to samo.

Goku

Jeśli Kaśka L. nie wyleci to będę na 100% pewny, że wyniki są sfałszowane... Wystarczy spojrzeć na komentarze na oficjalnej stronie i wyniki ankiet na przykład tu i na Not So Big Brother...

FK

Jasne, że nie wyleci  :gwizd:

Tom Kruz

Co Ty powiesz Goku, przecież Kaśka ma 2 razy więcej głosów na pozostanie niż Jolka, toż to szczera prawda  :ubaw: :ubaw:
Tylko jakim cudem te diabły rogate dostały 78 %. Czyżby akurat tego głosowania nie sfałszowano?  :hmm:

:zabek:

Showmag

Cytat: Tom KruzTylko jakim cudem te diabły rogate dostały 78 %.
A-Te-eM-ki naprawdę nie myślą. Publikując te wyniki dali na tacy dowód, że ich wyniki są sfałszowane :ubaw:

Goku

Cytat: Tom Kruz
Tylko jakim cudem te diabły rogate dostały 78 %. Czyżby akurat tego głosowania nie sfałszowano?  :hmm:

Chyba raczej nie ;) Miały ponad 4000 głosów przy czym pozostałe partie nie miały nawet tysiąca xP Ale to pewnie dlatego, że niektórzy wysyłali po 50 komentarzy ;)

[EDIT]

Czyli wszystko jasne - te wyniki to ściema...

A widzieliście to na oficjalnej stronie?:

"Dom wielkiego brata opuszcza Agata Gawęda!

Kaśka L. walczy nadal!"

Czyli to tak jakby napisali:

"Dom wielkiego brata opuszcza Agata! Kaśkę L. postanowiliśmy zostawić, bo dużo zarobiliśmy na SMS-ach na "NIE" na nią więc za tydzień znów ją nominujemy automatycznie jeśli nie zostanie nominowana przez mieszkańców"

mseptember

dla mnie to wygląda na kolejne wyjście "za porozumieniem stron"... w tym programie wychodzą ci co chcą wyjść... kicha

FK

Zdaję sobie sprawę, że to już nieważne, ale zwróciliście uwagę na różnicę głosów między Kaśką L. i Jolką..?
KL  -1.9%
JR  -2,1%
Oczywiście, tak głosowali widzowie...  :plask:

Showmag

Za dużo osób i zapomnieli przefałszować, żeby wyglądalo bardziej prawdziwie  :ubaw:

Pudelek

Widziałem, że przedostatnie miejsce miałą Jolka. Ale dla mnie największym szokiem było to, że w ostatecznym bilansie w najlepszej sytuacji była Kasia W.! :szok: