Bar 5: VIP

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:24:35

Showmag

Ewelina i Bartek znów za barem
Niedziela, 16 stycznia 2005, godzina 00:05

Ewelina Ciura w grudniu wygrała polsatowski program "Bar", a teraz jest rozchwytywana przez kluby z całej Polski. Była już w Łodzi i Kłodzku, czekają na nią w Rybniku, Olkuszu, Gnienie. "Pojawiam się tam, rozdaję autografy i dostaję za to pieniądze"- mówi 20-letnia dziewczyna. Jej popularnosć chce wykorzystać także sosnowiecki klub Imperium, który postanowił zatrudnić zarówno Ewelinę, jak i drugiego finalistę programu, Bartosza Latawskiego. Oboje w soboty i niedziele będą za barem serwować gosciom koktajle. W miniony weekend Ewelina zadebiutowała jako "twarz klubu" i od razu wywołała sporą sensację. Klienci robili sobie z nią zdjęcia, prosili autografy. "Chcemy rozkręcić niedziele, brakowało nam tylko znanych nazwisk"- przyznaje Wojciech Walczak, szef Imperium. Nie wyklucza, że z czasem zaprosi też innych uczestników programu. Jeszcze trzy tygodnie temu Ewelina deklarowała, że chce wynająć mieszkanie we Wrocławiu. Na razie jednak zmieniła plany. Teraz szuka mieszkania w Katowicach, żeby mieć bliżej do pracy i... nowego chłopaka. Tydzień temu pojechała też do Wrocławia, gdzie za 130 tysięcy złotych sprzedała główną nagrodę programu, którą było warte prawie dwa razy więcej porsche. Jego włascicielka nie chciała czekać na lepszą ofertę. "Auto traci na wartosci z dnia na dzień, a ja muszę jeszcze zapłacić za nie 25 tysięcy podatku"- mówi Ciura.

[Wioleta Niziołek, Metro]

xxx

ble ble ble admin znowu spamuje .....

A ja mam prawdziwego newsa .... więc uwaga, siadajcie wygodnie... wiec od dzisiaj możecie się pochwalić ( tak tak WY możecie sie chwalić macie moje pozwolenie ) tym, że znacie człowieka który widział na żywo BAR !!!!!! Tak tak autografy i słowa uznania beda potem....  :prosi:

klemek

i jak wygląda BAR na żywo? Pewnie wszystko tandetnie wyreżysreowane i pod publiczke. Polecam przeczytanie wywiadu z Agatą Torzewską w jednym z numerów "Glamour". Tam ona mówi o wszelkich naciąganiach barowych

Luxis

bar był po prostu pod publike robiony... to co tam się działo naprawde , to wiedza tylko uczestnicy...
P.S.Niemoge sie BB4 doczekać (jak wogóle bedzie, juz miał być w zeszłym roku... ;/ ), bo tam było wszystko OK, prawie bez przekrętów, zresztą wszystko co robi TVN jest lepsze i bardziej profesjonalne od tego co robi POLSAT

Mateusz Sobecki

Jesienią w Polsacie ma się pojawić nowy reality show! Ciekawe co wymyslą... (BAR 6) :-)

Showmag

ogłaszam wszem i wobec, że NIE będzie kontynuacji BARu

Mau

a jednak szkoda - mimo ze ostatnią edycje to juz MOCNO fragmentarycznei oglądałam...
radioactive. dalej zła

supperraff

Baru może nie bedzie , ale nowy RS ma być. Ciekawe tylko co to bedzie. A bar był spoko. No i ta Ewelinka całkiem fajna laska :D

bobaas

Szoda ze nie bedzie juz Baru. mam nadziej ze wymysla cos fajniejszego

DeeDee

Oprócz pierwszego Baru obejrzałam wszystkie... Sredni program, czasami wręcz nudny. Ze wszystkich edycji najbardziej mi zapadła Magda chyba z czwartego Baru. Nie wiem czemu, może dlatego że przypomina troche mnie ?  :hmm:

limak86

Jeżeli chodzi o BAR, to na początku trochę dziwnie się czułem jak wszyscy mówili, że to ostatnia edycja tego programu. Ale ostatnio uczestnicy piątej edycji nagrali pożegnalną piosenkę (nawet Jarek zaprezentował swoje 'umiejętnosci' wokalne  :szok: ) - i to było już potwierdzenie tego faktu. Ale kto wie - może w przyszłosci... BB też miało już nie być, nawet rozbudowali dom w Sękocinie, a jednak cos w trawie piszczy, że może się odrodzi... A jeżeli chodzi o Polsat, to była mowa o powrocie Dwóch Swiatów. Trochę prosty i prymitywny reality show, ale wyszedł im całkiem niele (oczywiscie stał się bardziej znany po przejęciu programu przez Ibisza). No i atrakcją było też to, że można było oglądać poczynania uczestników na żywo, na kanałach Polsatu (Komedia i Bajka). Jejq, jak ten czas szybko leci...  :bye:

/ps/

Przydała by się nowa edycja, jak dla mnie to fajny program.

Pudelek

Formuła programu "Bar" była niezła. Pierwsze trzy edycje nawet ciekawe (Chociaż pierwszą rzadko oglądałem bo był jeszcze Big Brother). Ale dwie ostatnie pokazały żenująco niski poziom programu i uczestników: szukanie sztucznych sensacji i bohaterów. No i ta sprawa Witka z 5edycji -paskudna rzecz. Pokazane zostało do czego zdolni są realizatorzy. Poza tym wyniki głosowania telewidzów bardzo często wydawały się co najmniej dziwne. A może to telewidzowie i ich gusta były nietypowe...

podmark

Było za dużo "Baru " pod rząd.  Ludziom się znudził, a teraz Lis, który jest dyrektorem programowym Polsatu już się nie zgadza na kolejną edycję.

Luxis

nie, że sie niezgadza tylko poprostu, by bardzo mało ludzi to oglądało nową edycję...
a mi się z Baru najbardziej podobało to, że przyjeżdzały do Baru swiatowe gwiazdy, i to tak często jak na Polskę, a teraz to ni ma zbytnio, tylko duże koncerty, a mi chodzi głównie o takie telewizyjne