Agent: Gwiazdy

Zaczęty przez podmark, So, 14 Maj 2005, 19:20:34

Ice

Można, ale czy Miszczak rzeczywiście będzie się choć trochę tym przejmował...? Choć nie powiem - slad prosba mozna pozostawic.

Toni

Jestem za!
Agent to był fantastyczny program. Chętnie zobaczyłbym kolejne edycje, a nawet powtórki.
W okresie wakacyjnym TVN emitował je. Było to zaraz po emisji premierowych trzech edycji,
czyli lata 2001-2002 czyli dawnooo temu. :)
Wiadomo, że lepsze byłyby premierowe odcinki.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Phil

W 2008 roku też TVN rozważał powrót i co z tego wyszło ?
Mam nadzieję, że 4 edycja powstanie i nie będzie to edycja z udziałem gwiazdek z TVNu ;)

Kuba 942

Jak pan Miszczak już o tym mówi to jest dobrze :)
Naciski na kolejną edycję, lub chociaż powtórkę starszych edycji jest tak duża, że po prostu nie wypadałoby z tego rezygnować. 3mamy kciuki, lepsza kolejna edycja świetnie realizowanego i ciekawego Agenta w TVNie, niż niskobudżetowy Big Brother w TV4 :)

chatiflatt

Oo! Jeśli tak się stanie to na pewno zgłoszę się na casting :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Dokładnie tak jak Kuba pisze...o wiele lepiej Agent niż beznadziejne edycje BiG Brother'a TV4.
Jestem ciekaw w jakim kraju odbyłyby się kolejne edycje.
Jeśli rzeczywiście byłaby 4.edycja fajnie byłoby przed nią powtórzyć poprzednie edycje.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

podmark

Dożyliśmy czwartej edycji w TVN...
Jest tylko kilka "ale":
Ale 1: Kinga Rusin jako prowadząca
Ale 2: zamiast nieznających się uczestników wybranych w drodze castingu, celebryci. Czyli w większości towarzystwo wzajemnej adoracji, które gdzieś już się spotkało, imprezowało, pozowało na ściankach.

Realizacja w RPA.

https://tvn.pl/showbiz/kinga-rusin-prowadzaca-agenta-w-tvn,187948,0,0.html

ixa86

znowu celebryci....już mdli od ich obecności we wszelakich programach... może kiedyś wróci "moda" na anonimowych szaraków...

...ale i tak pewnie zobaczę  :los:- pierwszy odcinek z pewnością

Showmag

Pudelek

A mogłem zostać celebrytą! Chętnie bym pobawił się w tym programie.

Skoro program cały czas znajduje się w kręgu  zainteresowania TVNu i jest ochota by cały czas go urozmaicać , to może pojawi się jeszcze edycja dla zwykłych ludzi. Tylko jak Kinga Rusin wytrzyma z plebsem?!

Giełda nazwisk ruszyła. W programie weźmie udział Antoni Królikowski.

Kardines

TVN ujawniło pierwsze  nazwisk uczestników: Maciej Sieradzky, Kamila Szczawińska, Joanna Jabłczyńska, Rafał Maślak, Hubert Urbański. 4 osoby na plus, albo są znani, albo ciekawi, albo po prostu ich lubię. Maślaka nie trawię :P Ale dobrze, że jest ktoś nehatywny też, bo jak za dużo fajnych osób to bym nie wiedział komu kibicować :P

Pudelek

Dziś w Dzien Dobry TVN był materiał z lotniska. Ujawnili wszystkich uczestników:

Joanna Jabłczyńska
Ewa Halina Rich
Rafał Maślak
Antoni Królikowski
Piotr Więcławski
Maciej Sieradzki
Macademian Girl
Kamila Szczawińska
Dominika Tajner
Hubert Urbański
Michał Szpak
Monika Mrozowska