X Factor

Zaczęty przez Showmag, Pt, 24 Lis 2006, 12:11:28

Showmag

Cytat: Damyan w Pn, 09 Maj 2011, 21:26:11
chatiflatt, jesteś prostakiem, nietolerującym ludzi inaczej wyglądających, którzy nie wlepiają się w tłum szarych polaków bez żadnych wartości, takich jak ty.

Nie zdziwię się, gdybyś odpowiedział, że tak, bo faceci w twoim wieku nie myślą mózgiem tylko fiutem

Tylu tu głupich inteligentów z "miasta" Pruszków, że każdemu, kto ma problem z własnymi wartościami radzę tu zajrzeć

Nie mam zamiaru w głębszy sposób komentować nieprawdę napisaną przez szarego polaka.
Mi byłoby wstyd, gdybym był w pełni waszej narodowości.

Użytkownika Damyan po raz kolejny uprasza się o stosowanie regulaminu.
Na tym Forum obrażanie użytkowników jest niedozwolone i jeśli Twoje zachowanie nie ulegnie zmianie, będzie to skutkować kolejnym, tym razem 2-tygodniowym zawieszeniem konta.

EDIT: no i żegnamy :)

Showmag

Showmag

Toni

Słusznie Pani Zapendowska przyznała. Michał Szpak jest ewidentnie osobą która posiada talent. Skoro reszta uczestników to przeciętne osoby, w takim razie uważam że Małgorzata Szczepańska jest poniżej przeciętnej.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Showmag

chatiflatt

Szpak wyznacza nowe trendy w modzie męskiej. Jutro po pracy lecę do galerii handlowej i kupię sobie seksowne złote leginsy oraz długie czarne szpilki.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Są pewne granice w co może się ubrać mężczyzna ale jeśli chodzi o Michała jego wygląd zewnętrzny jak najbardziej mi odpowiada. Nudne jest oglądanie cały czas tego samego, a jeśli jeszcze jest to prawdziwe to już wogóle super a w przypadku Michała tak jest i to jest wspaniałe.

Toni

Wydaje mi się że każdy ogladający program X Factor jest w stanie przewidzieć w jakiej kolejności uczestnicy będą odpadać aż zostanie finałowa trójka - Michał, Ada i Gienek.
:)

Swietomir

Ogladam juz ten program bardziej z sily rozpedu.  Matsa nie dalo sie sluchac, z kazdego odcinka live bylo gorzej i gorzej. Chyba swoje apogeum mial w domu jurorskim jak spiewal miedzy innymi dla Alicji. Pozniej to juz byl zle dobrany repertuar, on sobie, muzyka sobie. Szczepanska wyla jak potepiona w kazdym live, w ostatnim odcinku jak dla mnie chamsko obrazila widza spiewajac z kartki. W tydzien sie nie da nauczyc takiej piosenki? Tym bardziej, ze to byl klasyk i wiekszosc ludzi zna ta piosenke. Jak dla mnie jedynie Ada i Loska trzyma poziom. Ta pierwsza odnajduje sie w kazdym repertuarze, a Gienek kazdy repertuar nagina pod siebie :) Szpak mnie znudzil odcinek temu, artysta jest, ale wiecej chyba czasu zajmuje mu zastanawianie sie w co sie ubrac, niz proby spiewu :P. A na koniec zostaly Dziewczyny, ktore odnajduja sie tylko w swingowo jazzowych klimatach.

Toni

Także uważam ściągawkę Małgorzaty za rzecz niedopuszczalną! To są finałowe odcinki heeeloł!!
Skoro się w nim znalazła to powinno oznaczać że da radę się ze wszystkim uporać. Jak nie to do domu i tyle.
To nie ma być program aż tak amatorski. Uczestniczce która śpiewała na kastingu piosenkę Bjork zabrano sciągę!!! a to był kasting tak więc dla mnie to rzecz która nie powinna być dopuszczalna.
To ma być fair play a nie że jurorzy przymykają oko na takie zachowanie. Maja Sablewska skrutykuje ubiór ale ściągać pozwala lecz tylko wybranym bo ściągę na kastingu to ona zarekwirowała.

Showmag

Alexandra Burke, Maciej Maleńczuk i Basia Trzetrzelewska wystąpią podczas finału "X Factor"
https://showmag.info/2011/05/18/alexandra-burke-maciej-malenczuk-i-basia-trzetrzelewska-wystapia-podczas-finalu-x-factor/

Toni

Spodziewałem się większych gwiazd. Maciek Malńczuk? Bez przesady. :) Mógłby wystąpić w Bitwie na głosy ale nie w X Factor, no ale cóż. Niech są i takie gwiazdy. :)

chatiflatt

A znasz repertuar Maleńczuka? Posłuchaj, i potem oceń.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

chatiflatt

W kolejnym sezonie zamiast Sablewskiej powinna jurorować Fiolka Najdenowicz. Jej poczucie humoru jest fenomenalne.
Barbara Weston