Top Model 3

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2011, 13:08:42

chatiflatt

Moim zdaniem, "Masterchief" to format zastępczy, który został ściągnięty w ostatniej chwili kiedy okazało się, że Procter & Gamble zrezygnował, a nowego sponsora nie udało się pozyskać. Sponsor nie zrezygnowałby ze współpracy z dnia na dzień, zwłaszcza, że potwierdza to niejako rzecznik prasowa Procter & Gamble w rozmowie z "Wirtualnymimediami".
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Phil

Nie wiem dokładnie kiedy, ale niedawno w DDTVN mówili, że jesienią na antenie pojawi się Top Model i coś opowiadali o castingach, a ogłoszenie o castingu do "MasterChefa" pojawiło się na stronie TVN chyba na kilka dni przed tą zapowiedzią.

chatiflatt

Mówić mogli wszystko, cokolwiek im prompter wyświetlił. A jaka jest prawda wie tylko otoczenie Miszczaka ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Phil

Cytat: chatiflatt w Pt, 15 Cze 2012, 20:40:37A jaka jest prawda wie tylko otoczenie Miszczaka ;)
W sumie racja. Pewnie niedługo się dowiemy co zastąpi "Top Model". Ja bym jednak stawiał, że "MasterChef" (ew. nowy program z Edytką Górniak) pojawi się za "Surowych rodziców" (2 seria wiosną 2013).

Nayma

W materiale widać nową scenografię panelu jurorskiego:
https://dziendobry.tvn.pl/video/joanna-krupa-o-przyjazni-z-doda,105,newest,73865.html

Usunięcie stołu, przy którym siedzą jurorzy uważam za minus.

PS: Czy tylko mi wydaje się, że w tym roku nie realizowano castingów jurorskich ani drugiego etapu, który w pierwszej edycji odbywał się w Jednostce Wojskowej, a w drugiej na Mazurach? Od teraz będzie wyglądać to tak jak w niektórych edycjach Amerykańskich i w Wielkiej Brytanii (pierwszy odcinek programu już z "Domu Modelek")? Jeżeli tak, uważam to również za minus, i to ogromny.

Showmag

mares51

Czy Wy też uważacie, że to głupi program, ale chcecie się pośmiać albo obejrzeć ładne zdjęcia (szkoda, że tylko czasem)?

Toni

Napewno nie głupszy niż Perfekcyjna. Top Model lubię oglądać.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Tonev

Ciekawe jak z oglądalnością?

Kardines

Obejrzałem wczorajszy odcinek i nasuwają mi się 2 pytania:
1. Po co jest 4 członków w jury, skoro nawet jesli wszyscy są na nie a Krupie sie dziewczyna podoba to i tak przechodzi? Bez sensu to jest.
2. Co ma dać przyszłej modelce zadanie typu "chodzenie po moscie linowym"? Dobrze ze chociaz nie było jakiegoś obozu wojskowego jak w poprzedniej edycji bo to jeszcze głupsze było.
Ogólnie program jakoś mi nie pasuje, może przez to że oglądam od kilku sezonów Germany's Next Topmodel i widać bardzo różnice pomiędzy budzetami i realizacją obu programów. No i o dziwo podobają mi się bardziej dziewczyny które tam biorą udział, u nas chyba znowu była akcja typu "przyszło co przyszło to coś tam musieliśmy wybrać" :P

Toni

Niemiecki Top Model a nasz to dwa światy oczywiście, że z niekorzyścią dla naszej edycji.
W poprzednich edycjach a najbardziej w pierwszej rzeczywiście była większy problem z wyborem modelek które mają przejść a potem zostać. W tej edycji "muszą" wybrać. Dziewczyny które w większości przechodzą to jest jakaś pomyłka!
Poziom w tej edycji niski.
A jak ktoś chciałby obejrzeć prawdziwszy Top Model włączajcie niemiecki kanał Pro7 w czwartki o godz. 20:15.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!