Top Model 2

Zaczęty przez Showmag, Śr, 08 Gru 2010, 09:27:03

joker

Polskie talent-search show'y doczekały się wreszcie naprawdę poruszających historii?  :?!:
Nie ukrywajmy, że w tego typu programach oprócz talentu (w przypadku modelek - wdzięku) trzeba mieć przede wszystkim tkliwą historię, którą można podzielić się przed kamerą, popłakać, poruszyć serca, przejsc wielką metamorfozę na oczach widzów i wtedy dopiero ma się jakies szanse na zwycięztwo :D
W USA chyba łatwiej o takich ludzi - osoby po ciężkich chorobach, wielkich katastrofach, których życie nie raz kopało w d*pę. Natomiast mnie zawsze bawiło kiedy w YCD pokazywali ludzi typu: chłopak, którego wielkim problemem jest to, że za dużo czasu spędza przed komputerem, osób z rozbitych rodzin już chyba nawet ciężko zliczyć no i moja faworytka, zwyciężczyni 1 edycji Top Model - Paulina, której tragedią życiową było to, że... pochodzi ze wsi :plask:

Toni

Jurorzy są zachwyceni hermafrodytą. Mi się podoba, że naprawdę w naszym kraju jest bardzo dużo ładnych dziewcząt, kobiet. 1. edycja Top Model pokazała to, że te uczestniczki mają naprawdę wielkie szanse na zrobienie kariery w modelingu za granicą.
Michalina będzie zapamiętana jako uczestniczka drugiej edycji.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Widzieliście dzisiejszy odcinek? Dziewczyny mają nową willę! coś pięknego. Jest o wiele bardziej luksusowa i wydaje mi się jakby była zbudowana specjalnie na potrzeby Top Model.

Toni

Mnie najbardziej zachwyciła Michalina. Jej odwaga, mądrość no i uroda. Fajnie, że pokazano ją w już pierwszym odcinku.

podmark

Cytat: Damian w Śr, 07 Wrz 2011, 23:20:52
Dziewczyny mają nową willę! (...) i wydaje mi się jakby była zbudowana specjalnie na potrzeby Top Model.
Wybudowanie takiej chaty kosztuje kilka ładnych milionów, za które można zrobić wszystkie, a jeśli nie, to chociaż większość odcinków jednej edycji tego programu. Willa -podobnie jak w pierwszej edycji- jest wynajęta.

Damian

Tak podejrzewałem że wynajęta, ale sprawia wrażenie jakby była specjalnie pod Top Model. Fajnie ją zrobili. :)

chatiflatt

Obejrzałem pierwszy odcinek. Pamiętam, jak jury podczas castingów zapowiadało, że drugi sezon będzie bardziej ostry i bardziej zaskakujący niż pierwszy. A tu już w pierwszym odcinku powtórka tej samej papki, czyli łzawe i płaczliwe historyjki. Z zajawek widać, że pomysły na sesje zdjęciowe też takie sobie. Miernota.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Może w drugim odcinku będzie ostrzej i zaskakująco. :) Owszem bardzo podobnie jak w poprzedniej edycji mimo zapowiedzi, że ma być m.in. zaskakująco, ale zawsze mogło być gorzej. Mnie się podobało. :)
Oby tym razem wygrała ciekawsza dziewczyna niż Paulina Papierska.

https://pudelek.pl/artykul/34937/w_top_model_upokarzaja_i_obrazaja_uczestniczki/

Toni

Niezależnie od tego jakie dziewczyny pojawią się w następnych odcinkach to dla mnie Michalina jest najlepsza.
Wygląda oszałamiająco, ma to coś.

podmark

Widać, że kolega Toni gustuje w "dziewczętach" z męską przeszłością. Najpierw Valencia z niemieckiego BB, teraz Michalina z "Top Model". Aż się boję, kto będzie następny  :devil:

Toni

Innych ciekawi np mecz Polska-Niemcy, a mnie ciekawi taka Valencia (nie widzę w tym nic złego) i wcale nie oznacza to, że gustuję w takich "dziewczętach".
Nawet gdyby Michalina nie była wcześniej Michałem także zaciekawiłaby mnie. Nie "poleciałem" tylko i wyłącznie na jej przeszłość.