The Amazing Race 18: Unfinished Business

Zaczęty przez Showmag, Cz, 16 Wrz 2010, 01:25:28

Meeg

Wreszcie! Myślałam, że się nie doczekam.. Od razu będzie się przyjemniej oglądać :)

Showmag

The Amazing Race 18 sezonem All-Stars
https://showmag.info/2010/11/22/the-amazing-race-18-sezonem-all-stars/

* * *

Oglądam bieżącą edycję, męcząc się przy niej niemiłosiernie i myśląc sobie: "Jeszcze tylko 4 odcinki tej parszywej pikselozy". Czekalem na 18 edycję, bo już tylko HD moglo mnie na nowo przekonac do tego programu. A oni ogłosili all-starsów i dowalili taką kadrę (Margie i Luke?! Kowboje!?), że mnie na 3 miesiące przed startem odechciało się to oglądać :|

Meeg

OMG.
Dobra, wchodzę na forum, widzę The Amazing Race 18: All Stars i krzyczę: świetnie, będzie dobry sezon! Wchodzę w link i aha... Nie mogę uwierzyć, że NAJWIĘCEJ par jest z NAJSŁABSZEJ edycji ever jaką była 14! Kisha & Jen?! Margie & Luke?! Mel & Mike?! STEVE & LINDA?! Chociaż jest też kilka par, z których BARDZO się cieszę, tak jak Ron & Christina, Kowboje, którzy powinni byli wygrać 16 :D, Amanda & Kris, Kynt & Vyxsin, Flight Time & Big Easy chociaż i tak uważam, że skład jest beznadziejny i czyżby szykowała się kolejna słaba edycja?

Phil

Czyli jednak Steve & Linda wystąpią ? Czytałem różne informacje o tej edycji i raz są wymieniani, a raz nie. Nie rozumiem decyzji producentów. Dlaczego drugą szansę dostali np. Mel i Mike, a nie Toni i Dallas ? Za dużo drużyn z 14 edycji. Jak dla mnie to z tej edycji mogli wystąpić tylko Jaime z Carą i Amanda z Krisem.

Rosa

I to niby mają byc allstarsi?
To się niczym nie bedzie rózniło o ostatnich edycji. Połowy par WCALE juz nie pamietam. Czy naprawde nie było już nikogo z poprzednich edycji kto chciałby wystąpić (Colin I Christy?).

A  co do tego HD to owszem moze byc fajnie ale mam wielkie obawy ze zobaczymy duzo konkurencji bardzo stacjonarnych, gdzie będa się starali maksymalnie zagęścic pary w jednym miejscu. Pewnie podobnie jak W Survivor skończą sie kompletnie konkurencje wodne.

Pudelek

Dobór par rzeczywiście beznadziejny!!!
Czemu tyle par z najnudniejszych sezonów?!

Kibicuję parom:
-Kynt i Vyxsin (The Amazing Race 12)
- Amanda i Kris (The Amazing Race 14)

Rozumiem też wybór:
- Ron i Christina (The Amazing Race 12)
- Kisha i Jen (The Amazing Race 14)
- Jaime i Cara (The Amazing Race 14)
- Margie i Luke (The Amazing Race 14)
- Jet i Cord (The Amazing Race 16)

Ale dlaczego:
- Mel i Mike (The Amazing Race 14) - nudy i słabizny
- Steve i Linda (The Amazing Race 14) SKANDAL. Może daliby jeszcze  Andrew i Dana!
- Flight Time i Big Easy (The Amazing Race 15) - nuda, głupota i siła tylko fizyczna
- Zev i Justin (The Amazing Race 15)
- Gary i Mallory (The Amazing Race 17)

Czemu nie:
- Azaria i Hendekea (The Amazing Race 12) - sympatyczni
- Ken i Tina (The Amazing Race 13) - mocni
-  Toni i Dallas (The Amazing Race 13) - chyba każdy pamięta tę drużynę matka-syn, która zgubili dokumenty!
- Sam i Dan (The Amazing Race 15) - mocni
- Brian i Ericka (The Amazing Race 15)
- Maria i Tiffany (The Amazing Race 15) - miały to coś
- Steve i Allie (The Amazing Race 16) - lepsze para ojciec-córka niż ta wybrana z edycji 17
- Carol i Brandy (The Amazing Race 16) - lesbijki były zdecydowane

Phil

Pudelek, uważam podobnie jak ty. Jeżeli dawać już komuś możliwość powrotu to na pewno powinni się tam znaleźć:
Azaria i Hendekea (s.12)
Nathan i Jennifer (s.12) - mieli pecha, 2 razy przegrali etap o setne sekundy
Ken i Tina (s.13) - silna drużyna
Terence i Sarah (s.13) - kto oglądał to wie w jaki sposób odpadli
Christy i Jodi (s.14) - według mnie silniejsza drużyna niż Jaime i Cara i Kisha i Jen
Maria i Tiffany (s.15) -  dobrze sobie radziły (do czasu)
Steve i Allie (s.16)- jedyna z nielicznych drużyn, którym kibicowałem w tej edycji
Carol i Brendy (s.16) - nie lubiłem ich, ale pewnie z nimi byłoby ciekawie
Katie i Rachel (s.17)
Zadziwiło mnie, że producenci nie wzięli do tej edycji Jeff'a i Jordan, a zaszokował wybór Steve'a i Lindy.

Showmag

Update: Steve'a i Lindy (TAR14) nie bedzie w programie.

Phil

Cytat: Leon Zawodowiec w Wt, 23 Lis 2010, 16:39:25
Update: Steve'a i Lindy (TAR14) jednak nie bedzie w programie.

Całe szczęście ;)

Rosa

Uff, bałem się że nazwą to jednak allstarsami:). Na szczęście wykazali troche rozsądku w nazewnictwie tego sezonu.

Phil

I tak nie rozumiem dlaczego w "Niedokończonych Sprawach" zobaczymy FT & BE. W swojej edycji nie popełnili błędu, a jedynie wykazali się głupotą...  :ubaw: Na pewno na to miejsce bardziej zasługiwali Toni & Dallas czy Nathan & Jennifer.