The Amazing Race 11: All-Stars

Zaczęty przez Rosa, Nd, 01 Paź 2006, 10:53:49

podmark

Ja nie rozumiem, skąd u Was ta nienawisć do Charly i Mirny. Może nie widziałem wszystkich ich akcji, ale ja uważam ten duet za doskonały :). Za każdym razem, jak je widzę to chce mi się smiać.

Czy one są naprawdę takie złe ?  :yeah:

Pudelek

BQ są najmocniejszą drużyną żeńską w historii Amazing Race.
Nie zaprzeczam, że Charla i Mirna są smieszne i ciekawe ale są też fałszywe. Oczerniały i oczerniają prawie wszystkich uczestników tej i poprzedniej edycji z ich udziałem. Wystarczy pooglądać choćby insidery lub przejrzeć ich wypowiedzi na temat sytuacji, które były pokazywane w programie. Nie możliwe jest by 90% uczestników piątej edycji znienawidziła je za nic.

Kotelet

BQ to nie jest blond i nuda ~~" Przez 9 sezonow TAR nie zdarzyla sie tak dobra kobieca druzyna! Dopiero BQ pokazaly ze kobiety tez potrafia dac rade w tym programie, sa przebiegle, chca wygrac i potrafia tego dokonac! Przez lika bledow nie dostaly sie do finalu sezonu 10, jednak teraz mam nadzieje ze wygraja, bo one na to zasluguja!

Ostatni odcinek nudnawy lekko... Eric jest wkurzajacy... Zal mi Di, zamiast jej posluchac, robil po swpojemu, bo on wie lepiej! I tak wyszo tak jak chciala Di ~~" Mam nadzieje ze nie wygraja... Chacha to poprostu Chacha i tego nikt nie zmieni ;P Charla i Mirna jak to one, lubie je, jednak zaczynja lekko przesadzac w All Starach, cechy ich charakteru ktore podobaly mi sie w 5, sa tutaj zbyt przerysowane, chyba lekko sztucznie ~~

igiko

Co tu za pustki juz dzien po emisji a nikt nic nie pisze. Ja własiej obejrzalem. Odcinek ciekawy moim zdaniem mądra zagrywka Latynosów z Yieldem. Ale to co zrobili na Deatour to katastrofa. Zapowiada się ciekawy następny odcinek.
The Amazing Race fan

black_white

Niestety, moje obawy o los Oswalda i Danny'ego są chyba uzasadnione. Obawiam się, że powtórzy się sytuacja z drugiej edycji i skończą Wyscig na czwartym miejscu, a zamiast nich w finale znajdą się Eric i Danielle :( . Obym się myliła...

Pudelek

Ten odcinek dla mnie był zaskakujący; cała ta historia z Yield'em no i efekt końcowy. Podobało mi się robienie makaronu przez dziewczyny  :P .

Luxis

Na jakim kanale wy to oglądacie? :D chyba w necie :P
Obejrzałem wkońcu ten odcinek z Polski, i muszę powiedzieć, że faktycznie całkiem mi sie podobał, tylko nie moge uwierzyć w kierowców taksówek, że tacy są (najgorsze z tymi 100 dolcami było :/ ) i że na ulicy po angielsku nikt nic nie potrafi :/ zawsze myslałem, że sporo osób umie ;) ale odcinek fajny :)

Exile

black_white

:nie!:  Oswald i Danny  :bye:
Wielka szkoda  :( .  Przesympatyczna drużyna.

Oby moje dlasze przeczucia się nie sprawdziły...
Jeżeli nie wygrają Dustin i Kandice to  :sciana:

Jak typujecie? Mnie się, niestety, wydaje, że wygrają Eric i Danielle. Już bym wolała Charlę i Mirnę w roli zwyciężczyń niż Erica, który mnie najbardziej drażnił w tej edycji...

Na wygraną zdecydowanie zasłużyły Beauty Queens - są swietne. Ale pamiętając historię Kris i Jona...
Obawiam się, że dziewczyny zajmą drugie miejsce...

To pierwsza edycja TAR, w której w finale jest tylko jeden mężczyzna (i to w dodatku Eric   :plask: )  . Brawo, Panie  :bravo: . Byłoby szkoda, gdyby nie wygrała damska drużyna...

Etap na Guam bardzo fajny i oryginalny  :bravo: .

Kotelet

Odcinek bardzo fajny, ciekawy motyw wojskowy w nim byl ;) BQ musza wygrac! Sa para w tej serii ktora zajela najwiecej pierwszych miejsc, sa najlepsza druzyna kobieca w histori i one musza wygrac! Di zasluzenie by wygrala, jest moim zdaniem fajna i symatyczna, jednak Eric.. Szkoda slow... Nie znosze go! Boje sie, ze oni moga wygrac, bo tak naprawde w finalowym etapie liczy sie szczescie(taksowkarz itp) Charla i Mirna napewno nie wygraja, sa zbyt slabe, jednak ciekawie je sie oglada ;)

Mau

jak nalezało sie spodziewac moi ulubiency ;( buuuuu

ale BQ pokazuja co potrafią :). Natomiast JAGORZEJ jakby wygrały szmirny... Zreszta - BQ MUSZA wygrac! :)

A odcinke rzeczywiscie ciekawy, ciekawe konkurencje...
tylko nie wiem, jak ta zrzutka przezyla pakowanie przez dziewczyny,,,
radioactive. dalej zła

igiko

Odcinek bardzo ciekawy z motywem wojskowym. Danielle poprostu mistrzostwo GPS'a to samo Szmirna. Danny był naprawde w tym GPS szybko doszedl ale potem krzaków nieodróżniał. Mam nadzieje, że wygrają BQ bo naprawde były mocne i załużyły. "I love to help people" By Szmirny
The Amazing Race fan

Showmag

Eh, szkoda mi Oswalda i Danny'ego... :(
Eric i Danielle znalezli się w finale niezasluzenie... BQ mojej sympatii nie zdobyly, wiec mam nadzieję, że wygrają... Szmirny ;)
...pierwszy raz trzymam kciuki za czarne charaktery! :devil:

A i w końcu opisałem cały odcinek TAR11, zrealizowany w Polsce. Opis+zdjęcia można zobaczyć tu:
https://showmag.info/?p=421
i tu: https://showmag.info/forum/viewtopic.php?p=14447#14447

Kotelet

Charla jak dziwila siez ze jej GPS nie dziala, a potem wojskowy zeby nie dotkac ekranu<czy czegos tam xD>... To robi dalej, a ten jej powtarza i po raz kolejny... Mysalem ze padne xD A z ta pomoca Szarli i Mirny, wziely ten detour bo kochaja pomagac ludzia, Charla zrobila roadblock, bo ona kocha pomagac ludzia... Przesadzily xD Jezeli one by wygraly byloby duze zaskoczenie ;) Mam andzieje ze wygra para kobieca, nie wazne ktora ;P

igiko

Finał za tydzien jednogodzinny? Nie ma podwójnego? Jeszcze mam pytanie bo myslałem Ze Danny i Ozzi są przyjaciółmi trochę specyficznymi ale nie homo..., a Admin w relacji z odcinka tak napisał. Więc jak to jest?
The Amazing Race fan