Milionerzy

Zaczęty przez Showmag, Wt, 11 Wrz 2007, 04:09:05

podmark

Klakson był specjalnie :). Teraz przez cały tydzień reklamować będą sobotni odcinek ("Czy Paulina wygra milion złotych ? - oglądaj w sobotę w TVN"). Gdyby przy ostatnich dwóch pytaniach Hubert nie spowalniał i specjalnie nie zagadywał, to spokojnie zdążyliby zadać pytanie za milion.

Niemniej jednak uważam, że poziom pytań nie jest zbyt trudny i sam znałem odpowiedzi na prawie wszystkie (tylko o piłkarzu nie wiedziałem, ale od czego są koła ? :) ).

ixa86

No właśnie - pytania miała banalne... do 40 tysięcy to każdy chyba znał odpowiedzi na wszystkie pytania a dalej tez mega trudne nie były...a  TAKIE pytanie za pół miliona to juz przegięcie. Ma poprostu szczęscie - te pytania to loteria czasem za 500 zł jest takie pytanie, że się człowiek zastanawia jak się nazywa  :los: ciekawe jakie pytanie jej zaserwują za milion :devil:

robinson

Ja myśle że gościówa ma milion w kieszeni. Niech teraz wieźmie pierw 50:50 , później publiczność i wygra !! Albo znając jej inteligencje, wygra milion bez kół ratunkowych !  :yeah:

podmark

Cytat: robinsonznając jej inteligencje, wygra milion bez kół ratunkowych
Inteligencję ? A w którym momencie ona się nią wykazała ? Przy tak banalnych pytaniach nawet nie trzeba się szczególnie wysilać...

SkazanyNaSmierc

Cytat: robinsonNiech teraz wieźmie pierw 50:50
Moim zdaniem popelnilaby katastrofalny blad.Jesli rzeczywiscie nie bedzie znala odp. na pytanie niech wezmie najpierw publicznosc ktora bedzie miala wybierac miedzy 4 odp. a pozniej pol na pol.Zostana dwie i ta ktora bedzie miala wiecej to jest nadzieja ze jest poprawna.Takie moje przemyslenia :P .Wchodzi jeszcze opcja ze pol na pol bedzie pechowe i da odp. najbardziej zblizone do typow publicznosci.Wtedy lipa :/

chatiflatt

CytatNo właśnie - pytania miała banalne...
A już myślałem, że tylko ja tak uważam.

Pytania przy każdej kwocie dzielą się na banalne, proste, trudne i arcytrudne. Prawdopodobieństwo tego, że za każdym razem zawodnik trafi na pytanie banalne, a co więcej, na które będzie znać odpowiedź [wczorajszy zawodnik i 'trójlistna koniczyna PSLu'], jest niewielkie. Myslę, że pytania są dobierane 'wiekowo' - co znaczy, że taką drugą Panią Elżbietę nie zapytają o to samo, o co zapytaja taką drugą Pania Paulinę.. Co moim zdaniem nie jest sprawiedliwe. Dzisiaj znałem odpowiedzi na wszystkie pytania oprócz tego Koko czy Kiki, a wczoraj tylko na niektóre [podczas gry pani Eli].
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

SkazanyNaSmierc

Cytat: chatiflattKoko czy Kiki
Kaki :P
Dla mnie najwazniejsze jest to ze mamy realna szanse na pierwszego polskiego milionera.No najwyzszy czas. . .

Piotrek

Gra Pauliny była niezła ale miała proste pytania. Nie znałem odpowiedzi na tego Kaki czy coś takiego. Mam nadzieję, że zgarnie milion  pierwszy raz w Polskiej edycji programu   :terefere:  :).

ixa86

Na pytanie piłkarskie akurat pierwszą moja myślą było, że to Kaka - gdzieś się obiło o uszy :gwizd: hehe to jest śmieszne, że tutaj znam odpowiedź za poł miliona :szok:  a chwię wczęśniej nie znałam odpowiedzi na pytanie za 500 zł o tego chrobotka reniferowego czy cos takiego :los:

chatiflatt

A ja chrobotka miałem w dłoniach, na pierwszym roku na botanice :P
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tkk_Bolly

Moja znajoma byla na tym nagraniu

Paulina wezmie gwarantowane 500.000.Ale to nagranie bylo niedawno, jakis miesiac temu, wiec pozamieniali kolejnosc czyzby czy moze leca na biezaco :hmm:

SkazanyNaSmierc

Cytat: Tkk_BollyPaulina wezmie gwarantowane 500.000.
Od kad pol miliona jest gwarantowane ? :D
Cytat: Tkk_BollyMoja znajoma byla na tym nagraniu
Zobacze to uwierze,jesli to prawda to gratuluje znajomej dotrzymania warunków kontraktu.

Tkk_Bolly

Heh , nie gwarantowane , tylko poprostu zrezygnuje z gry i wezmie pół miliona.
Swoja drogą to na publiczności płacą 50 zł za ok 6-7 godzin w studiu i łatwo się tam dostać .A wcześniej myślałem ,że trzeba zapłacic aby wejsc.Ciekawe jak to jest w show'ach i naszym BB

Jason

dzieki za zepsucie zabawy i emocji :(

chatiflatt

takie rzeczy wpisuje się w
Spoiler
[Zamknij]
Barbara Weston