Milionerzy

Zaczęty przez Showmag, Wt, 11 Wrz 2007, 04:09:05

Piotrek

Cytat: PudelekW większości teleturniejów nadają odcinki nie w takiej samej kolejności jak je kręcą.

Chodziło mi o wygraną Pauliny w Milionerach !  

Tkk-Bolly pisze, że nie wygra ale najpierw muszę to zobaczyć bo nie wierzę ludziom [zwłaszcza  z  komentarzy w internecie - nie mowa konkretnie o Was], chodzi mi o inne portale...

To, że poszczególne odcinki są dobierane do emisji [nagrane na przykład miesiąc wcześniej przed emisją w TV] to wiadome i pod tym względem sprzeczać się nie będę.

Tkk_Bolly

Cytat: maniakTV
TO nie jest fakt. Faktem będzie dopiero jak obejrzymy ten odcinek... Zresztą dlaczego miałaby nie wygrać? Ma dwa kola pytaniue trudne chyba nie będzie więc... Tkk_Bolly nie wierzę Ci, wybacz...:
Faktem to już się stało, bo to się wydarzylo... Fakt zależy od punktu widzenia w tym przypadku i tak na przykład  dla mnie Huberta( :zabek: ) i Pauliny to jest już fakt .

Zresztą przekonacie się o 18.00 .
Dowiedziałem  się o wygranej Pauliny podczas gdy grała ta miła staruszka .Oczywiscie potwierdziło się , bo wygrała 250 tys, a bylem przekonany , ze wygra milion . No a tymczasem  Paulina-studentka  miała usłyszes pytanie za milion, ale nie wygrac i to nagranie mialo miejsce miesiac wczesniej.Wiec pomyslalem sobie kiedy bedzie ten odcinek... we wrzesniu? Przestałem oglądać Milionerów.Nastepnie w niedziele wieczorem zobaczylem artykul na onecie "O krok od miliona" pomyslalem , ze chodzi o starsza pania i tam nie wszedlem .A tu nagle na forum czytam ,ze to byl odcinek juz ze studentka .Poprzestawiali odcinki , wiec logiczne, ze teraz musza puscic te wczesniejsz, chociaz jak pewnie znowu padnie jakas wyskoka nagroda Milion,alboi chociaz pół , wtedy wcisną nam wczęsniej,wiec nigdy nic nie wiadomo dlatego chyba warto oglądac.

Mozecie mi wierzyc , nie musicie , zreszta tez reaguje dosyc negatywnie i z przymruzeniem oka do tego co piszą na innych forach nowi użytkownicy i o rewelacjach , którzy wchodza tylko po to aby napisac jakas bzdure i cieszą się jak im ktos uwierzy . Wiec pewnie wiekszosc pomysli,ze jestem taka osoba
Bo jak wiadomo na tym dopiero zaczynam.Ale fakt faktem mogłem to info dac jako spoiler za co przepraszam

chatiflatt

Pytania podane przez Dziennik należą do trudnych. Nie każdy interesuje się mitologią. Większość z nas miała styczność z mitami, ale pewnie bardziej 'ogólnymi'.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

SkazanyNaSmierc

Obstawiam ze wygra ! Teraz przerwa a po przerwie....

Goku

Też myślę, że wygra. Pytanie jest inne niż podawał Dziennik - co prawda też dotyczy mitologii, ale tylko w połowie. No i zastosowała inną kolejność kół ratunkowych. Nie może teraz przegrać skoro ma już praktycznie podaną na tacy prawidłową odpowiedź!

Kardines

Juz teraz widac ze zrezygnuje :/ A szkoda, bo gdyby pomyslala logicznie to by wiedziala ze wtedy szpad nie bylo :P

Showmag

Dla mnie trudność pytań i brak stresu u uczestniczki jednoznacznie wskazują, że program był ustawiony.

Mogli wziąć kogoś, kto chociaż potrafi bardziej się "wczuc". Z tej dziewczyny jest marna aktorzyna :wisienka:

Piotrek

No i nie wygrała :/ Tkk-Bolly miał rację. Teraz wiem, że ten user nie kłamie... ;)

Goku

Aaragorn - Eee tam. Węszysz podstęp tam gdzie go nie ma. Ja gdybym miał grać o Milion to pewnie robiłbym wszystko, by tylko pozornie zachować spokój, a na pewno nie byłoby po mnie widać, że jakoś bardzo się stresuję.

O jezus. Jak zobaczyłem niektóre osoby które teraz są w 10-tce to się przeraziłem. Po co starszym ludziom 1 mln zł?? Chyba na trumnę. Nie wiem czemu im wolno brać udział w tym programie, a np. mi jeszcze nie. Mi milion na pewno przydałby się bardziej niż im. A przyjdzie taka głupia baba i se wszystko na operacje plastyczne wyda i potem umrze szybciej niż powinna od nadmiaru botoksu. :plask:

Showmag

Cytat: GokuAaragorn - Eee tam. Węszysz podstęp tam gdzie go nie ma.
Nie bardzo rozumiem - jesteś producentem, ażeby móc zająć oficjalne stanowisko w tej sprawie i powiedzieć, że na pewno nie ma tu podstępu?
(To jest pytanie retoryczne, nie oczekuję odpowiedzi)

Cytat: GokuPo co starszym ludziom 1 mln zł?? Chyba na trumnę.
Świetne poczucie humoru i stanowisko godne pozazdroszczenia. Bo starszym ludziom (i ich potomkom) nic się od życia nie należy, do niczego się nie nadają i powinni od razu się do trumny zlozyc?

Trochę pomyślunku. I klasy.

Piotrek

Cytat: GokuPo co starszym ludziom 1 mln zł?? Chyba na trumnę.

Na co ? Aby kupić wnukom / dzieciom mieszkanie [i inne], albo  coś sobie sprawić - takie osoby to też ludzie i wierz mi - tacy ludzie mają plany [niezrealizowane], marzenia których właśnie przez pieniądze a raczej ich brak - nie spełnili. Nisko oceniasz takich ludzi a taką osobą będziesz...

Cytat: GokuNie wiem czemu im wolno brać udział w tym programie, a np. mi jeszcze nie.

Bo jesteś nie pełnoletni :P .  Zresztą nie wiem czy wygrałbyś jakąś porządną sumę pieniędzy. I ciekawe na co wartościowego byś wydał - ale to już nie ten temat :).

Cytat: GokuMi milion na pewno przydałby się bardziej niż im.

Skąd możesz wiedzieć na co tacy ludzie wydadzą pieniądze. Takim jak ty czyli niepełnoletnim [bo za taką osobę cię uważam] nie powinni dawać pieniędzy w takich teleturniejach bo nie wiem na co byś je wydał. Nie wiem także czy znałbyś odpowiedź na jakieś pytanie godnej sumy pieniędzy. Wątpię... Mogę zobaczyć to po twoim poście...

Cytat: GokuA przyjdzie taka głupia baba i se wszystko na operacje plastyczne wyda i potem umrze szybciej niż powinna od nadmiaru botoksu. :plask:

:ubaw: Stary pozazdrościć twojego stanowiska...

Goku, twój post jest strasznie żenujący...
Zazdrość zżera. Brak kultury i szacunku - po tym poście mogę to stwierdzić... Smutne... :/

Jednym słowem - twój post był żałosny...

podmark

Cytat: GokuNie wiem czemu im wolno brać udział w tym programie, a np. mi jeszcze nie.
Jakież to żałosne... Najlepiej to zabronić uczestniczenia dorosłym w tym programie i zrobić edycję "Milionerzy KIDS". Ale wtedy nie wygrałbyś miliona złotych, a co najwyżej milion batonów.

Jason

Cytat: GokuO jezus. Jak zobaczyłem niektóre osoby które teraz są w 10-tce to się przeraziłem. Po co starszym ludziom 1 mln zł?? Chyba na trumnę. Nie wiem czemu im wolno brać udział w tym programie, a np. mi jeszcze nie. Mi milion na pewno przydałby się bardziej niż im. A przyjdzie taka głupia baba i se wszystko na operacje plastyczne wyda i potem umrze szybciej niż powinna od nadmiaru botoksu. :plask:

cala ta wypowiedz jest maksymalnie zenująca... i faktycznie smutne to, ze dzieci teraz tak myslą... zero szacunku do starszych. Po tej twojej wypowiedzi to teraz wszystko jest jasne, to wiele o tobie wyjasnia, o twoich wypowiedziach, poglądach itd...

przykre...

A co do milionerów to pytanie za milion bylo banalne i nie moge zrozumiec absolutnie dlaczego ona nie zaryzykowala. Co to za ryzyko w ogole? no Artemida ze szpadą??? buahahahahha. Miala milion w kieszeni. Nie rozumiem jej.

Piotrek

Cytat: JasonMiala milion w kieszeni. Nie rozumiem jej.

Według mnie ten odcinek był trochę ''podreperowany''...

Joel

Żeby tylko troche... od początku było widac ze jest cos nie tak. Paulina jak dla mnie była zbyt pewna siebie. Te teksty Urbańskiego były żenujące. Od poczatku było wiadome, ze dziewczyna nie wyjdzie z milionem. Szkoda :/