Taniec z Gwiazdami 13

Zaczęty przez Showmag, So, 20 Lis 2010, 01:55:49

Toni

Biorąc pod uwagę, że już brak Must be the music to ostatni odcinek Tańca z gwiazdami zgromadził
4,277 miliona widzów. Coprawda to 200 tysięcy widzów więcej w porównaniu do poprzedniego odcinka
ale to żadna sensacja. Podczas emisji MBTM też bywały takie wzrosty.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Oglądalność jest świetna jak na trzynastą edycję Tańca. Myślę że 14 edycja będzie na pewno.

Toni

Spodziewałem się czegoś więcej po braku MBTM ale najwyraźniej TzG nie przejdzie już swojej drugiej młodości jeśli chodzi o oglądalność nawet nie wiem jakie gwiazdy w nim by były.
Trzymam kciuki za Billa. Wydaje mi się, że zdobędzie kryształową kulę.

Damian

Druga młodość jeśli chodzi o oglądalność? przecież ta oglądalność jest świetna, bywało gorsze edycje. Wiem też, że inne edycje miały większą, ale ta naprawdę jest dobra. To  13 edycja, a ma tak wysoką oglądalność.

Toni

Oczywiście, że jak na 13. edycję widzów jest sporo. Druga młodość byłaby gdyby widzów było tyle samo albo chociaż podobnie co w edycjach które miały największe wzięcie.
Na skład gwiazd tej edycji nie ma co narzekać. Były znacznie gorsze. Nie przypuszczałem, że dojdzie
aż do 13. edycji (jak narazie).

brotherfan

To chyba trzeci (po 1 i 9 edycji) najgorszy wynik TZG. Ja spodziewałem się wzrostu właśnie w tych granicach, gdyż MBTM i TZG są kierowane do nieco innej widowni, i np. ja po zakończeniu MBTM nie przełączyłem się na TZG...

Toni

Owszem owe programy są kierowane do nieco innej widowni jednak myślałem że po finale MBTM jednak zgromadzi spokojnie
w granicy 4,5-4,8 miliona widzów jednak tak jak podkreśliłem, iż nie ważne jak wielkie gwiazdy wezmą udział w programie
to i tak oglądalność będzie na poziomie jak od kilku edycji czyli w granicach 4 milionów.

Toni

Daje równe szanse na zwycięstwo Billowi i Kacprowi. Wydaje mi się, że jednak kryształową kulę otrzyma Kacper.
Byłbym bardzo zaskoczony gdyby ktoś z nich dziś odpadł. Męski finał? Pierwszy w historii TzG?

ciriefan

Męski finał był już 2 razy, w 1 edycji Witold Paszt i Olivier Janiak, w 5 edycji Krzysztof Tyniec i Ivan Komarenko :)

Ja się boję o Billa, przerażająca jest myśl, że Marczuk się prześlizgnie jego kosztem :P

Toni

Nie zastanawiałem się nad tym dłużej stąd pierwsza myśl była taka, że byłaby to chyba premiera. Nie jestem wielkim fanem tego programu stąd nie utkwiły mi finały w pamięci. :)
Przyćmiło mi to, że na dwanaście edycji programu zwyciężyło tylko trzech mężczyzn więc w finale raczej dwóch mężczyzn nie było jeszcze...ee Bill wydaje mi się, że będzie napewno w finale.

Damian

Jest! Weronika Marczuk odpadła. Właśnie się żegna. :D
Bilguun musi wygrać!

Toni

Sądzę, że będzie wyrównana walka. Stawiam jednak na Kacpra mimo tego, że wszystko mi jedno kto wygra.

Damian

Ja jednak bym wolał żeby Bilguun wygrał, chociaż jak wygra Kacper to też źle nie będzie. W końcu mężczyzna będzie zwycięzcą, po tylu edycjach w których wygrywały kobiety...

ciriefan

No i Marczukowa odpadła hehe :) No więc finał zapowiada się ciekawie, mamy Kacpra i Bill'a. Bill to ewidentnie największe zaskoczenie tego sezonu. Niestety pewnie wygra Kacper, zwłaszcza jeśli w jego filmikach z prób będą się znowu pojawiać pozdrowienia od zmarłej Hanki Mostowiak. Ale sama obecność Billa w finale nastraja pozytywnie :)