Taniec z Gwiazdami 13

Zaczęty przez Showmag, So, 20 Lis 2010, 01:55:49

Toni

:) Mnie zaskakuje jak i nie zaskakuje wysoka oglądalność. Coprawda to nie tak fantastyczne wyniki jak
np w drugiej czy trzeciej edycji ale i tak trzyma się dobrze.
Oglądalność na dobrym poziomie może być spowodowana tym, że ludzie się po prostu przyzwyczaili do TzG
albo po prostu wolą oglądać właśnie taniec niż to co w tym samym czasie emitują inne stacje.
Trzeba przyznać, że skład gwiazd w 13. edycji jest ciekawy stąd może przyciągać do oglądania mimo MBTM.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Toni

Ciekawe czy Michał Szpak zdobywając dziś tylko 13 punktów nadal pozostanie w programie. :)
Telewidzowie muszą się bardzo postarać w głosowaniu. :)

Damian

Znając życie Szpak zostanie, a wyleci Kasia Pakosińska. On kompletnie nie potrafi tańczyć, dzisiaj powinien odpaść. A Natasza to już całkowita porażka. Zamiast podtrzymywać na duchu uczestników to Ona ich pogrąża. Np. taki Szpak dostał 13 punktów a ta jeszcze komentuje, "jej co za katastrofa". Gorzej pomóc nie mogła. Kasia Skrzynecka w tym była najlepsza. Nie widzę Urbańskiej w tym programie w kolejnej edycji.

Toni

Śmieję się, że dziś widzowie muszą bardzo się wysilić dzwoniąc tudzież wysyłać smsy w sporych ilościach by
Michał Szpak pozostał w programie. :) Chyba, że dzisiejszy werdykt będzie dla mnie zaskoczeniem. :)

Damian

Mówiłem? Kasia Pakosińska właśnie odpadła z programu. Nie wiem czym kierują się głosujący, żeby zostawić Szpaka w programie. Po dzisiejszej eliminacji Kasi Pakosińskiej ochota na oglądanie kolejnych odcinków mi przeszła. Beztalencie zostało, a Kasia z 34 punktami odpadła. Paranoja!!!

Toni

Zaskoczenia związanego z Michałem Szpakiem nie było także i w tym odcinku. :)
Czy wogóle będzie zaskoczenie? Gdy odpadnie w odcinku półfinałowym nie będzie to dla mnie zaskoczenie,
gdyż od kilku tygodni stawiam na to, że wyleci dopiero wtedy.
Co do niechęci do oglądania kolejnych odcinków to spokojnie. Z dystansem do tego. Niech się dzieje co chce. :)

Damian

No tak, ale szlag człowieka może trafić widząc tak dobrze tańczącą parę, która nie może się dalej rozwinąć bo musi odpaść, a taki Szpak co tańczyć nie potrafi dalej siedzi i się lansuje. Nie wiem co On robi w tym programie.

Toni

Tak jak np nasz BB4 nakręcała Jola (ile razy była nominowana i nie odpadła) tak można powiedzieć, że Szpak nakręca TzG 13. Obojętnie nie da się także przejść obok niego.

ciriefan

Był to najsłabszy odcinek edycji, a eliminacja Pakosi to skandal. Ogólnie nikt nie zatańczył dobrze, każdy poszedł w robienie elementów show przez co wszyscy się mylili, chwiali, a Marczuk nawet się wywaliła. Na dodatek to jury jest żałosne i Piotr schodzi do poziomu Joli. Nie wiem, jak mógł dać Kacprowi dychę, skoro cały czas się chwiał i tracił równowagę. To był jeden z najgorszych tańców wieczoru. A tłumaczenie, że to była trudna choreografia, jest nie do przyjęcia. Jeśli trudne figury nie wychodzą, to niech dadzą łatwiejsze, ale niech wykonają je dobrze. Głosowania na Szpaka to juz w ogóle nie skomentuję, jego wczorajszy jive to najgorszy taniec w historii, o czym świadczą też chyba najniższe oceny w historii. No ale ludzie na niego głosują. Paso Pakosińskiej było jednym z lepszych tańców wczoraj i wyniki głosowania są żałosne. Myślałem, że odpadnie Marczuk, bo ostatnio była ostatnia u widzów, a tu nagle miała najwięcej. No i jeśli Bill odpadnie następny to ta edycja będzie największą porażką w historii.

Toni

Nie no mam nadzieję, że do takiego skandalu producenci się nie posuną żeby Billa miałoby nie być fianle.
Ba, żeby nie wygrał. Mój faworyt do otrzymania kryształowej kuli.

Damian

Moją jedyną faworytką tej edycji była Kasia Pakosińska, teraz wszystko jest mi obojętne. Oby tylko wyleciał Szpak. Nie cierpię go.

Toni

Ja tam go na swój sposób lubię ale owszem jego pozycja w TzG mimo żadnych rewelacyjnych umiejętności na parkiecie jest wkurzająca. :)

Toni

Taniec z gwiazdami nadal w czołówce najchętniej oglądanych programów podczas weekendu.
Obejrzało go 4,218 miliona widzów. Kolejny wzrost widzów. Tym razem o 100 tysięcy.

Damian

Nareszcie! Właśnie z programu odpadł Michał Szpak, niezmiernie się cieszę. Jestem wręcz uradowany. Uff, w końcu! :bravo: