Taniec z Gwiazdami 13

Zaczęty przez Showmag, So, 20 Lis 2010, 01:55:49

Toni

Oczywiście, że Katarzyna Skrzynecka wydaje się lepsza gdyż patrzymy na nią pod kątem prowadzenia
jedenastu edycji. Nie pamiętamy jak radziła sobie w drugiej edycji.
Co do wczorajszego wyniku mnie także zaskoczyło to, że Marta Krupa odpadła, stawiałem na Jagnę.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

ciriefan

A ja jestem zadowolony po 2 odcinkach. Panie były super, o wiele lepsze od panów :) I w obu odcinkach odpadły 2 osoby, które chciałem, aby odpadły. Zarówno Zbigniew Urbański jak i Marta Krupa nie są znani szerszej publiczności, a to ma być Taniec z Gwiazdami. Jego jeszcze przełknąłbym, ma własny program w TV, ale kim ona jest poza siostrą Dżoany to nie wiem, nawet nie ma swojej strony na Wikipedii i niby piosenkarka, a nie słyszałem ani jednej jej piosenki. Moim ulubieńcem jest Bill - akcja z włosami dla Gąsa genialna, uśmiałem się strasznie :) Z pan to Ania Wendzikowska po tej super rumbie no i Pakosińska za poczucie humoru. Cieszę się, że Jagna ani Ola nie odpadły. Ola jest bardzo sympatyczna, gra w popularnym serialu, a Jagna to przecież tytułowany sportowiec, bardziej zasłużyły na miano gwiazdy niż Marta ;)

Toni

Drugi odcinek 13. edycji Tańca z gwiazdami zanotował spadek widzów o 158 tysięcy.
W ten sposób obejrzało go 4,153 miliona widzów. To i tak moim zdaniem bardzo dobrze.
Jeśli chodzi o top 20 programów, które były najchętniej oglądane podczas weekendu zajął on drugie miejsce.
Wyprzedził go serial "Na dobre i na złe".

Damian

No i jest bardzo dobrze. Wiadome było że oglądalność nieco spadnie. Ludzie oglądali pierwszy odcinek, żeby zobaczyć te nowości, jak wygląda jury po zmianach i jak poradzi sobie Natasza.

Toni

Nie tylko z tego powodu. Składowe na to, to nadal TVP1, oraz teraz jeszcze dodatkowo Tylko muzyka.

Damian

Program opuścił wczoraj Kazimierz Mazur. W sumie było mi to obojętne. Najważniejsze że Kasia Pakosińska została. :D

ciriefan

No ja miałem nadzieję, że odpadnie Szpak albo Marczuk, a tymczasem mieli 1 i 2 miejsce w głosach. Co jest dosyć zaskakujące, bo Pakosińska i Zielińska były w drugiej połowie stawki w głosach. Ja tam Szpaka nie mogę znieść, on nawet nie wydał żadnej płyty ani nawet żadnego singla, więc skąd ci fani? A Weronika po tej całej aferze to też nie wiem. Z dwójki zagrożonych dobrze, że odpadł Kazik, bo nie rokował na przyszłość. A po takim świetnym jivie Staszek nie powinien być nawet zagrożony. Bardzo nie podoba mi się rozkład głosów i coś czuję, że dobre pary takie jak Ania Wendzikowska czy Dariusz Kordek szybko odpadną na pierwszym tańcu, na którym im się noga powinie :/ Urbańska nawet się już nie myliła i nie było tego drażniącego chichotu, ale nadal sztuczna. Nie byłem fanem Skrzyneckiej, ale najbarsziej docenia się coś, gdy to się straci, nie pomyślałbym, że będę tęsknić za Kasią. A Józefowicz to dno totalne. Te jego idiotyczne oceny i bezsensowne kłótnie z jury, na niczym się nie zna a uczy profesjonalistów, jak mają oceniać. Piotr miał minę, jakby chciał mu dać w zęby. A Jola jest super, bo jest zabawna, a trochę śmiechu i ciepła w jury jest potrzebne ;)

Damian

Nie wiem po co te zmiany. Urbańska jest strasznie sztuczna, dalej co jakiś czas śmieje się tym swoim głosem. Wystarczy że Ktoś coś powie z tyłu a Ona już w ten chichot. Kasia Skrzynecka powinny być w tym programie nadal.

Toni

Przypuszczałem, że Mazur może odpaść. Dla mnie także zaskakujące było to, że Zielińska i Pakosińska dosyć
w tyle były oraz zaskoczenie że Szpak z przodu.
Kolejny odcinek to kolejny spadek widzów. Obejrzało go 3,98 miliona widzów jedak po "Na dobre i na złe"
jest nadal najbardziej chętnie oglądanym programem podczas weekendu.

Showmag

"The Voice" kontra "Mam Talent! 4", "Tylko Muzyka 2" kontra "Taniec z Gwiazdami 13": który program ogląda najwięcej widzów?
https://showmag.info/2011/09/20/the-voice-kontra-mam-talent-4-tylko-muzyka-2-kontra-taniec-z-gwiazdami-13-ktory-program-oglada-najwiecej-widzow/

Toni

Pudelek podaje, że Józefowicz odchodzi z Tańca z gwiazdami. :)
https://pudelek.pl/artykul/35225/jozefowicz_odchodzi_z_tanca_z_gwiazdami/
Ostrzej ocenia niż np Czarna Mamba ale mi odpowiada, że w jury zasiada ktoś kto się zna na tym czego dotyczy program. I tak to blef zapewne. Szkoda, że Pani Fraszyńska nie daje już 10-tek.
Trzeba przyznać, że jest to zupełnie inny, ciekawszy TzG. :)

podmark

Cytat: Toni w Cz, 22 Wrz 2011, 14:03:48
Ostrzej ocenia niż np Czarna Mamba ale mi odpowiada, że w jury zasiada ktoś kto się zna na tym czego dotyczy program.
Toni - co Ty pieprzysz ?! Józefowicz w ostatnim odcinku udowodnił, że nie ma pojęcia o tańcu towarzyskim, a właśnie tego dotyczy TzG. Przyznając 10 punktów Szpakowi, podczas gdy Pavlović i Galiński tylko 1, oraz wykłócaniem się z Pavlović, pokazał, że jest gorszy niż Wodecki !

Toni

Nic nie pieprzę. Tylko jeden przykład, że dał więcej punktów niż Mamba i Galiński? (i to ma oznaczać, że się nie zna na tańcu towarzyskim? Wiadomo, że większą wiedzę na ten temat ma Pavlović i Galiński no ale chyba od Wodeckiego zna się o wiele bardziej). Nie wiem, może oglądałem inny TzG. Ostrzejszy - nie raz dał mniej punktów od pozostałych i skrytykował.