Taniec z Gwiazdami 04

Zaczęty przez alexander, Cz, 20 Kwi 2006, 15:55:37

alexander

Są 3 wersje dlaczego Olivier pojawił się na TzG4...

Co za tydzień - kręci kolejny odcinek programu
Odwiedziny - odwiedza kogos kogo zna...
Finał finałów - przygotowuje się do finału finałów...

lol

no i znamy 5 gwiazdę fakt pisze ze będzie to Joanna Liszowska i dołacza zdjęcia jak wychodzi z treningu z jej partnerem Robertem Kochanikem :)

kuba234567

Ja jednak do wiadomosci Faktu podchodze z dystansem i poczekam jeszcze na bardziej pewne wiadomosci. Choć może to jest prawda :) to fajnie by było.

lol

na pewno prawda bo dali fotke ;] :los:

podmark

Dokładnie - wczesniej można było nie wierzyć w listę "Uczestników" wg Faktu, ale teraz, jak dali fotkę , gdy wychodziła z treningów, to trzeba im uwierzyć :). A swoją drogą nawet się cieszę, że będzie Liszowska :) :love:  :wisienka:

alexander

Magdalena Wójcik
Joanna Liszowska
Przemysław Sadowski
Kaja Paschalska
Piotr Andrzejewski

Aktualna lista uczestników na dzień dzisiejszy. Natomiast Piotr Andrzejewski moglismy oglądać w serialu "Słoneczny patrol", "VIP", "Strażnik teksasu" czy "Szpital dobrej nadziei". Gdyby ktos nie wiedzial jak wygląda ten aktor oto jego fotka:

podmark

A jednak drugi Mroczek ma się pojawić... Łeee - kolejny Mroczek zwycięży... Zresztą nie weim, czemu oni ich tak promują na te gwiazdy - zagrał w jednym serialu i wielka gwiazda... Co z tego, że serial ogląda 11 milionów ludzi, jak ich dorobek aktorski jest bardzo ubogi... Kolejną gwiazdą ma być Michał Milowicz... Ech - słabe te gwiazdy w tej edycji... Zresztą uważam, tak jak Leszek Kumański z TVP - apogeum oglądalnosci "Taniec" osiągnął podczas 3 edycji i teraz będzie coraz gorzej...

Luxis

tylko nie drugi Mroczek!!!! :( fuck :/ Milowicz jeszcze ujdzie... ja pierd**e, ale nie drugi Mroczek :/
P.S.Tego Piotra Andrzejewskiego kojarze z tych seriali, ale nie wiedziałem, ze to polak ;P

alexander

2Mroczek w TZG tego już nie przeżyje, marnie widze te wyniki oglądalnosci ale 4 mln zbiorą albo 5 mln.... Jednak nie podoba mi się pomysł Mroczka mam już ich dosyć!

Luxis

ale te nazwiska są pewne? jakie ródło??

kuba234567

Mroczek tak naprawdę to żadna gwiaza , taki i jeden jak i drugi, są może gwiazdkami swojego serialu i jesli się nie myle nie mieli żadnej nawet najmniejszej roli w jakimkolwiek filmie, więc dla mnie udział Mroczka będzie po prostu katastrofą.

Showmag

Kolejne gwiazdy "Tańca z Gwiazdami 4"
Sroda, 09.08.2006, 14:31

Znamy nazwiska kolejnych gwiazd, które wystąpią w czwartej edycji "Tańca z Gwiazdami". W ubiegłym tygodniu pojawiły się informacje, że w programie pojawią się: Kaja Paschalska ("Klan"), Magdalena Wójcik ("Pieniądze to nie wszystko", "Codzienna 2 m. 3"), Przemysław Sadowski ("Samo Życie") oraz Piotr Andrzejewski ("Oficerowie"). Wiadomo już, że w zmaganiach wezmą także udział: Marcin Mroczek (drugi z bliniaków, który sławę zawdzięcza serialowi "M jak miłosć"), Michał Milowicz z warszawskiego teatru Buffo, Joanna Liszowska ("Na dobre i na złe" i "Kryminalni") oraz Maria Wiktoria Wałęsa (córka byłego prezydenta Lecha Wałęsy). Wsród tancerzy pojawią się m.in. znani z poprzednich edycji: Edyta Herbus, Kamila Drezno, Michał Skawiński i Piotr Kiszka. Pełna i oficjalna lista uczestników "Tańca z Gwiazdami 4" jeszcze nie została ujawniona.

[showmag.info]

Pudelek

Oj, zapowiada się coraz gorzej. Brakuje jakiegos zaskoczenia. Znów będziemy mieli aktorów serialowych, karierowiczów (tym razem rodem z Hollywoodu) i dzieci polityków. Znów...
Jednak wydaje mi się, że przez to tylko wygrana Mroczka jest pewna. Za to dopiero w trakcie programu pojawi się czarny koń, który niespodziewanie wejdzie do finału (tak jak Kwasniewska). Może być to ten Piotr Andrzejewski albo ktos kto jeszcze się nie ujawnił.

podmark

Oj uważam, że ta edycja będzie miała bardzo słaby poziom "gwiazdorski"... No cóż, nie ma się co dziwić - te prawdziwe celebrity boją się, by nie stać się obiektem pomówień, jak to było i jest nadal np. z Foremniaczką.
Myslałem, że producenci czyms zaskoczą, a jednak nie za bardzo :/ - córka byłego prezydenta juz była i to się powoli zaczyna robić niesmaczne  :vomit: . Ogólnie to chyba udział Renaty Beger, albo Leppera mógłby pomóc temu show... Bo cos cienko widze ten program - jakies 5 mln, a to tylko dlatego, że ludzie są już przyzwyczajeni... No, ale może "Przebojowe Polki" Jedynka nada w tym czasie i program okaże się ciekawą alternatywą do nudnych już tanecznych wygibasów.

Pudelek

Oooo. Myslę, ze dużą atrakcją byłoby gdyby w programie wziął udział jakis polityk. Skorzystałby nie tylko program ale również dany polityk.
Zamiast Wałęsówny mógłby wystąpić sam Wałęsa!  :los: