Taniec z Gwiazdami 04

Zaczęty przez alexander, Cz, 20 Kwi 2006, 15:55:37

alexander

Oj tak słabo widze 4 edycję w rankingach oglądalnosć może jednak będzie cos ciekawego i jakas fajna gwiazda! Szkoda bo myslałem ,że będą jakies fajne gwiazdy ale marnie to widzę.

pulkownik-92

A w poprzedniej edycji?? Nie było też gwiazd z górnej półki. Pschalska jest dużo bardziej znana od Jabłczyńskiej. Mroczek ok 6 mln oglądalnosci. Wałęsówna też pewnie przyciągnie troche widzów. Milowicz- zna go dużo osób. Może te 2 gwiazdy którch jeszcze nie znamy to jakies ASY tvnu??? Napewno Super Express albo Fakt jutro doniosą.

Kaja będzie tańczyć z Kiszką, Joana Liszowska z Kochankiem a Magda Wójcik z Rowińskim z III edycji.

alexander

A kto z "Na Wspólnej", jesli będzie Maciej Zakoscielny to też przyciągnie on widzów (zwłaszcza kobiety heh). A może TVN zaskoczy i w tej edycji wystąpi 12 osób ale skąd oni je zbiorą... :los:

pulkownik-92

Do listy trzeba dołączyć Rusinke i Przemka Cypriańskiego z M jak Musztarda sarepska...

Dzisiejszy Super Express
CytatPoprzedni "Taniec z gwiazdami" pobił rekordy oglądalnosci - ten najbliższy ich chyba nie przeskoczy.

Oglądając pełną listę uczestników czwartego "Tańca z gwiazdami", nietrudno o refleksję, że mamy w Polsce ograniczonę liczbę gwiazd pierwszej wielkosci.

Kaja Paschalska? Joanna Liszowska? Piotr Andrzejewski? Przemysław Cypryański? Wygląda na to, że te gwiazdy nie lsnią najjasniej. Być może któras z nich zabłysnie pełnym blaskiem (w końcu panna Kwasniewska też długo się rozkręcała), ale na razie trudno wskazać kandydatów.

Oczywiscie - pewną atrakcją będzie korespondencyjny pojedynek prezydenckich córek, czy udział drugiego z braci Mroczków, ale należy wątpić, czy to wystarczy, by dorównać emocjom z poprzedniej edycji. Wtedy finałowy pojedynek pary Kwasniewska - Maserak z duetem Piotrowska - Mroczek przyciągnął przed telewizory 7,4 mln widzów. Ten wynik będzie trudno poprawić.
Joanna Liszowska

Przed planowanym na wrzesień slubem na pewno zrzuci kilka kilogramów. I o to chodzi!
Piotr Andrzejewski

Nie został gwiazdą Hollywood. Może zostanie gwiazdą rodzimych parkietów.
Przemysław Cypryański

Młody, przystojny, mało znany. Ten program jest dla niego wielką szansą. Czy ją wykorzysta?
Kaja Paschalska

Jesli tak tańczy, jak spiewa, to nie ma co marzyć o Kryształowej Kuli.
Michał Milowicz

Umie spiewać jak Elvis Presley. Czy zatańczy jak John Travolta?
Kinga Rusin

Czy gwiazda TVN-owskich poranków będzie gwiazdą wieczornych potańcówek?
Przemek Sadowski

Przewijanie i kąpanie dziecka może zmęczyć każdego tatę. Taniec to jak wakacje.
Magdalena Wójcik

Jeden odcinek w serialu "Sukces" to za mało, by odniesć sukces w tańcu.

Mam nadzieję że jednak będzie 12 osób i te 2 zostaną przedstawione w dniu premiery. Jakies bardzo znane i lubiane. No ale cóż pomażyć każdy może... :megafon:

Pudelek

Mam nadzieje, że Super Express się myli podając te dwa nazwiska...

Kardines

Mroczek - najgorszy z możliwych wyborów. Dziwie się że ludzie są jakimis wielkimi fanami po 1 roli, poza tym ciągle sztuczny usmiech...szkoda gadać. Poza Milowiczem, za którym też nie przepadam reszta wydaje się OK, szczegółnie ciekawe co pokaże Wałesa :]

alexander

Kinga:) Ciesze się ,że ona wystąpi jest cudowną kobietą, pełną ciepła, piękną i dowcipną. Ten młodzik Przemek ma dużo fanek i zapewne znó wygra aktor/aktorka MjM

Pudelek

Cytat: Kardinesszczegółnie ciekawe co pokaże Wałesa :]

Wątpie żeby zabłysnęła. Córka byłego prezydenta po raz drugi nie przejdzie. Zwłaszcza, że nie będzie tańczyć z Maserakiem  :devil: , tylko z jakims debiutującym w programie tancerzem. No i zabraknie też uroku Oleńki  :P . (Choć w tym przypadku Maryska może też pokaże się jeszcze z dobrej strony  :zabek: ).
Jednakże obstawiam, że Wałęsówna będzie wielką przegraną.

kuba234567

Mnie niezbyt cieszy udział Mroczka, trudno się mówi no ale to jakby kolejna powtórka drugi Mroczek druga córka prezydenta tyle że w tym wypadku innego prezydenta :P no nie wiem, nie jest to jakos specjalnie ciekawe. Choć z innej strony fajnie, że wystapi Kinga Rusin i Magdalena Wójcik dlatego będe oglądał czwartą edycje TZG :)

Pudelek

Kontuzja wyeliminuje Skrzynecką?

Pierwszy odcinek czwartej serii Tańca z gwiazdami zbliża się wielkimi krokami, a Kasia Skrzynecka, jedna z dwojga prowadzących program, chodzi o kulach! Tydzień temu aktorka przeszła operację kosci sródstopia - ma w niej teraz trzy sruby!
Nie miałam żadnego wypadku, tylko od wielu lat cierpię na zwyrodnienie kosci lewej stopy - powiedziała Skrzynecka. Zdecydowałam się na najnowoczesniejszą technikę operacyjną skorygowania i naprostowania kostki srodstopia w Poznaniu. Wyszłam ze szpitala już po trzech dniach. Skąd takie zwyrodnienie? To często przytrafia się kobietom, które lubią chodzić w szpilkach - przyznała.
Do 10 wrzesnia, kiedy to w TVN obejrzymy pierwszy odcinek programu, zostały jeszcze tylko 3 tygodnie. A Skrzynecka ma nosić usztywnienie przez miesiąc. Ciekawe jak poradzi sobie na planie.

Luxis

bardzo dziwne jest dla mnie to, że Piotrowska zerwała z Mroczkiem ponoć w wielkim skandalu, a nadal trenują przed fianłem Finałów razem... Dziwne to... :/

podmark

Bohaterka "Kawalera do wzięcia" zatańczy z gwiazdami !!!

Iza Mika - jedna z najbardziej kontrowersyjnych uczestniczek reality show "Kawaler do wzięcia" powraca w wielkim stylu na wizję. Tym razem pokaże się ona, jako instruktorka tańca i partnerka Michała Milowicza. Czy i tu będzie łamać męskie serca, jak było to w programie "Kawaler do wzięcia", gdzie na prosbę tytułowego bohatera zmieniono zasady i Iza Mika mogła powrócić do gry, mimo wczesniejszej eliminacji. Przekonamy się o tym już 10 wrzesnia, bo wtedy startuje czwarta edycja hitu TVN - "Taniec z Gwiazdami".

alexander

Dokładna lista par:
Maria Wałęsa - Paweł Godek
Kaja Paschalska - Piotr Kiszka
Magdalena Wójcik - Robert Rowiński
Kinga Rusin - Stefano Terrazzino
Joanna Liszowska - Robert Kochanek
Peter Lucas - Dominika Kublik
Michał Milowicz - Izabela Mika
Marcin Mroczek - Edyta Herbus
Przemysław Sadowski - Ewa Szabatin
Przemysław Cypryański - Aneta Piotrowska

:| Dlaczego Aneta Piotrowska znowu tańczy! Przecież ona już wygrała!
Szkoda ,że brakuje Maseraka czy Głogowskiej.

Luxis

No fakt faktem, że pary nie są przebojowe za bardzo, ale mi to nie przeszkadza (poza drugim Mroczkiem i Piotrowską, co jest totalną pomyłką) program zapowiada się fajnie z fajnymi uczestnikami, więc na pewno tę edycje też będę sledził :P  i jeszcze uczestniczka Kawalera... ;d fajnie (a on już wogóle kogos znalazł do wzięcia??)

P.S.Podmark, nie zła ta notka o uczestniczce  z Kawalera, która będzie tańczyła... :D sam ją wymysliłes, czy zerżnąłes skąds :devil: ?? heh

podmark

Cytat: Łuki(a on już wogóle kogos znalazł do wzięcia??)

Z tego co ja wime, to Bartek Okowity już dawno jest po slubie - jego wybranką jest ponoć zwyciężczyni jakiegos konkursu w jakiejs gazecie (chyba Gali), która wygrała kolację z Kawalerem i tak się poznali i zakochali (przynajmneij ja znam taką wersję).

CytatPodmark, niezła ta notka o uczestniczce  z Kawalera, która będzie tańczyła... :D sam ją wymysliłes, czy zerżnąłes skąds :devil: ?? heh

Oczywiscie, że sam wymysliłem  :zabek:  Miałem nadzieję, że Admin ją zamiesci na stronie głównej serwisu (w końcu dotyczy dwóch reality), ale się pomyliłem :(