Taniec z Gwiazdami 03

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2005, 01:46:28

Michał

To już wiemy kto wygra RAFAŁ MROCZEK na 100%

sharkan

nie ma Tatiany Okupnik ,jestem zawiedziony... prawie same ochłapy telewizyjne :/
Przynajmniej wiem z kim pewnie Cozza bedzie tanczyc - pewnie z ta bladynka Anna Glogowska ;]

Luxis

no a ja jestem w miare zadowolony z doboru... tylko brakuje mi jakiejs piosenkarki... miała być Tatiana Okupnik lub Natalia Kukulska, ale te infosy się nie stety nie sprawdziły...
i teraz jestem pewny, że ta edycja Tańca będzie miała taką samą widownię, a może nawet wyższą... ;)
I cos mi swita, że TVN zakończy na 3 edycji w tym roku, bo we wrzesniu da Królestwo w niedziele o 20, a powróci na wiosne z nową edycją - 4 - Tańca z Gwaizdami... :)

Showmag

Ciąża w 3. edycji "Tańca z gwiazdami"?
Doszły nas niepotwierdzone pogłoski o ciąży jednej z uczestniczek 3. edycji popularnego "Tańca z gwiazdami"; rzekomo zaangażowana do programu kobieta dowiedziała się o poczęciu dziecka już po podpisaniu papierów. Nie wyjawiono nam tożsamosci, informator nie precyzuje wieku, dlatego też ten news opatrzyć należy etykietą "bardzo wątpliwe" i dopiero szukać potwierdzenia.
Nowa edycja "Tańca z gwiazdami" rusza w marcu. Podobne pogłoski zapewne wzmogą zainteresowanie programem TVN, który ma podtrzymać dobrą passę.

[Pudelek.o2.pl]

Showmag

Treningi przed "Tańcem z Gwiazdami 3"
Czwartek, 09.02.2006, 01:29

Poniedziałek w samo południe, Egurrola Dance Studio w Warszawie. Z budynku wychodzi mężczyzna z pomarańczową futrzaną czapką w ręce. To Paolo Cozza, znany widzom z programu "Europa da się lubić". Już za kilka tygodni zobaczymy go w kolejnej, trzeciej edycji "Tańca z Gwiazdami". Szarmancki Włoch zmierzy się m.in. z Anetą Kręglicką, Renatą Dancewicz i Tomaszem Stockingerem. Oficjalnie obsadę trzeciej edycji poznamy dopiero 15 lutego. Już teraz wiadomo jednak, że w programie nie zabraknie Joanny Koroniewskiej, która w poniedziałek, bladym switem zjawiła się na miejscu prób. "Perfekcjonistka w każdym calu. Na parkiecie daje z siebie wszystko!"- mówią o niej koledzy z programu. Kiedy kilka minut po godzinie 13:00 Koroniewska wychodzi ze studia z bukietem czerwonych róż, sprawia wrażenie lekko zmęczonej. Z kolei z twarzy Joanny Jabłczyńskiej, która wychodzi kilka minut póniej, nie znika promienny usmiech. "Trenuję po kilka godzin dziennie"- mówi, odgarniając z oczu niesforny kosmyk włosów. Jabłczyńska nie zgadza się na wywiad, bowiem jeden z podpunktów umowy, którą uczestnicy programu podpisali ze stacją TVN, mówi, że do czasu oficjalnego ogłoszenia uczestników programu, wszystkich obowiązuje zakaz kontaktowania się z prasą i pozowania do zdjęć. Wkrótce, po dwóch godzinach prób studio opuszcza Robert Rozmus. Podobnie Tomasz Stockinger, który przyjeżdża na próbę kilka minut po godzinie 16:00. Ostatni uczestnicy opuszczają siedzibę studia tuż przed północą. Przed nimi tygodnie morderczych treningów, których efekty ocenimy już w niedzielę, 5 marca. Jedną z największych niespodzianek programu będzie uczestnictwo Oli Kwasniewskiej. W pierwszym epizodzie córka byłego prezydenta zatańczy w sukni, którą szyje dla niej warszawski zakład krawiecki Taneczny Styl. "Ola nie ma lekkiego życia"- zdradza jedna z osób pracujących przy produkcji programu. Jak mówi, córka byłego prezydenta jest traktowana przez innych chłodno i z rezerwą. 21-letnia Ola ma jednak oparcie w swoim chłopaku Michale Jaskulskim.

[Kamil Grygorowicz, Nowy Dzień]

Pudelek

Według  Faktu z Aleksandrą Kwasniewską zatańczy Rafał Maserak.
Czyli już wiadomo, że Maserak nie zajdzie dalej niż z Foremniak w drugiej edycji (czyli nie wygra)...
Szkoda.
Chociaż może przez to Kwasniewska nie wypadnie jako pierwsza, bo z Maseraka większa gwiazda niż z niej  :los: .

Luxis

Wątpie, jak dobrze zatańczy i sie dobrze zaprezentuje, to może całkiem daleko zajsć, niejest skazana na wypad w pierwszej kolejce... mi wydaje sie bardziej prawdopodobne abypierwszy wypadł Rozmus Robert...
P.S.Przypomnijcie mi kto odpadł jako pierwszy w 1 edycji? :? bo w drugiej ten model "francuski"

podmark

Cytat: ŁukiP.S.Przypomnijcie mi kto odpadł jako pierwszy w 1 edycji? :? bo w drugiej ten model "francuski"

Jako pierwszy odpadł Robert Kudelski i Agnieszka Pomorska.

Co do Kwasniewskiej to uważam  że dojdzie co najmneij do finałowej 4 - producenci będą ją chcieli przytrzymac jak najdłużej ...

Luxis

no ale bez przesady Podmark, nieuważam żeby w TzG "szmuglowali" producenci... na bank tam nieoszukują w liczbie głosów... :/

podmark

Cytat: Łukino ale bez przesady Podmark, nieuważam żeby w TzG "szmuglowali" producenci... na bank tam nieoszukują w liczbie głosów... :/

Oj bys się zdziwił...

Bardzo mi się zachciało smiac, gdy się dowiedziałem, że partnerem Anny Głogowskiej jest Rozmus - ta dziewczyna widocznie gustuje w doswiadczonych (przez los :) ) partnerach...

Justysia17

A wie ktos moze z kim bedzie tanczyc Marcin Hakiel?

Luxis

Cytat: Justysia17A wie ktos moze z kim bedzie tanczyc Marcin Hakiel?
a będzie wogóle tańczyć w tej edycji? Bo jak wygrali Olivier i Kamila w 1 edycji to juz potem w drugiej jej niebyło, dopiero w 3-ej będzie ponownie, z nim będzie podobnie - tak ja sądzę ;)

Michał

Taniec z Gwiazdami :)
Mysle ze to dobry pomysł na 3 edycje, zwłaszcza ze druga byla lepsza od pierwszej, takze warto sprobowac gdyz z dnia na dzien (podczas programu) rosła ogladarnosc programu. Obsada wydaje sie byc ok takze nie pzoostaje nam nic innego jak czekac do 5 marca :)

Justysia17

Cytat: Łuki
Cytat: Justysia17A wie ktos moze z kim bedzie tanczyc Marcin Hakiel?
a będzie wogóle tańczyć w tej edycji? Bo jak wygrali Olivier i Kamila w 1 edycji to juz potem w drugiej jej niebyło, dopiero w 3-ej będzie ponownie, z nim będzie podobnie - tak ja sądzę ;)

tak, bedzie napewno tanczyc

podmark

Cytat: Justysia17tak, bedzie napewno tanczyc

Muszę Cię zmartwić - Marcina Hakiela nie ma wsród uczestników trzeciej edycji "Tańca z Gwiazdami".