Taniec z Gwiazdami 03

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2005, 01:46:28

Pudelek

"Zamykam ten rozdział mojego życia"

Po wyznaniach Anety Piotrowskiej dotyczących jej związku z Rafałem Mroczkiem oraz powodach rozstania (zobacz: Piotrowska rzuciła Mroczka), przyszedł czas na wersję Rafała. Jak donosi Twoje Imperium, aktor nie czuje się winny rozpadowi związku i zaprzecza jakoby prowadził rozwiązłe życie i zdradzał Anetę.
Rozstalismy się z Anetą kilka dni temu. Nie bardzo umiem wyjasnić dlaczego... Chyba jednak nie pasowalismy do siebie. Kiedy byłem z Anetką, inne kobiety dla mnie nie istniały. Darzyłem ją gorącym uczuciem. Mielismy wspólne plany na przyszłosć. I jesli ona teraz oczernia mnie w prasie, jest mi przykro - wyznaje Rafał.
Jego przyjaciel - Paweł Biały potwierdza, że Mroczek był wierny Anecie i całkowicie jej oddany:
Patrzyłem na ich związek z boku. Dla Rafała liczyła się tylko Aneta. Wszystko inne zaniedbywał. Ona zawróciła mu w głowie by skorzystać na jego popularnosci.
Aktor znany z serialu M jak Miłosć nie daje temu wiary i wciąż jest przekonany, że ten związek był szczery:
Pragnę wierzyć, że wszystkie piękne chwile, które przeżyłem z Anetą były tak czyste i szczere z jej strony, jak z mojej.
Przyjaciel Rafała uważa jednak, że tancerka cynicznie go wykorzystała:
Kiedy startowała w "Tańcu z gwiazdami", była zagubioną dziewczynką, która po długim pobycie za granicą wróciła do Polski. W Warszawie miała tylko Rafała i jego rodzinę. A teraz, kiedy wyrobiła sobie nazwisko, oni nie są jej już potrzebni.
To ostre i przykre słowa. Trudno jednoznacznie osądzić czy rzeczywiscie tak było i czy tylko postępowanie Anety było wyrachowane. W końcu Rafał także zyskał na popularnosci dzięki udziałowi w programie, a kto wie czy jego związek z Anetą nie zjednał mu widowni na tyle, że zdecydowała się głosować na przyznanie im głównej nagrody.
Mroczek nie chce jednak rozpamiętywać minionych chwil i rzuca się w wir pracy.
Rodzice wychowali mnie w przekonaniu, że najważniejsze są w życiu szczerosć i uczciwosć. Ja zamykam ten rozdział mojego życia. A Aneta? Wierzę, że usłyszymy jeszcze o niej jako o bardzo dobrej tancerce - podsumowuje.

Pudelek

Rafał Mroczek i Aneta tańczą w supermarkecie

Rafał Mroczek rozstał się już wprawdzie na dobre z Anetą Piotrowską ale cały czas występuje u jej boku. I to nie tylko w telewizji podczas Finału Finałów Tańca z gwiazdami.
Kilka dni temu znana para wystąpiła w warszawskim Centrum Handlowym Targówek. Jak widać na zdjęciach ( https://pudelek.pl/artykul/1265 ), Aneta i Rafał nadal bardzo się lubią, albo przynajmniej dobrze udają. Zaskakujące, biorąc pod uwagę ton, jakim Aneta oznajmiła koniec ich związku.
Pudelek.pl

No cóż za kasę którą zgarną dalej mogą poudawać zakochanych. Wielu widzów MjM znów się da nabrać...

marta1986

Ostatnio znalazłam zapis czatu z Maserakiem
https://z-gwiazdami-taniec.blog.onet.pl/2,ID138903245,DA2006-10-01,index.html

czytając jego odpowiedzi odnoszę wrażenie,że jest dosyć skryty,zwłaszcza jesli chodzi o kobiety.
Zresztą zauważyłam,że tancerze mają dziwny temperament seksualny;nie mają oporów przed dotykaniem się w tańcu,ale za to krępują się mówić o sprawach damsko-męskich :wstydnis: .tę cechę zauważyłam też np. u P.Kiszki i M.Olszewskiego.

Zastanawia mnie tylko,dlaczego Maser odpowiadał ustnie,a ktos inny zapisywał?
Rafał nie potrafi pisać na klawiaturze...? :sciana:

Pudelek

Kariera telewizyjna Oli Kwasniewskiej

Po wejsciu tanecznym krokiem w swiat mediów Aleksandra Kwasniewska zamierza zagoscić w nich na stałe. Już wkrótce córka byłego prezydenta poprowadzi program na antenie telewizji TVN.

Dzięki 2. miejscu w trzeciej edycji show "Taniec z gwiazdami" 25-letnia Aleksandra Kwasniewska, absolwentka psychologii, przestała być tylko córką prezydenckiej pary i stała się gwiazdą. - To paradoks. Byłam w tym programie ze względu na prezydenturę taty, ale mam wrażenie, że raz na zawsze uwolniłam się od bycia "córką". To być może nie stałoby się nigdy. To mógł zrobić tylko show-biznes. Mam cudowne poczucie, że nie muszę nikomu niczego udowadniać. Czuję się wolna wewnętrznie. Dostałam tak dużo od ludzi. Zaakceptowali mnie, Olę K. - mówiła niedługo po programie Kwasniewska w wywiadzie dla "Gali".

Wtedy też powtarzała, że na razie nie zamierza podjąć pracy w zawodzie. - Jestem w takim momencie i uważam, że trzeba to wykorzystać - zdradzała, dodając, że swoją przyszłosć chciałaby związać ze swiatem rozrywki: - Czuję się dzis silniejsza niż wtedy, gdy broniłam pracy magisterskiej. Mam poczucie, że kroczę po jakiejs scieżce, która ma swój początek i koniec. I nawet jesli show-biznes za chwilę mnie wypluje, bo często tak się dzieje, i tak mam poczucie, że to moja droga - wyznawała. - Zrozumiałam własnie, że on jest jak narkotyk. Czasem przerażają mnie mechanizmy rządzące tym swiatem, ale zdążyłam się już chyba uzależnić. Kontakt z ludmi, tak intensywny, ma dla mnie cos niezwykle magnetyzującego, nakręcającego. Ze zdziwieniem odkryłam, że nie krępuje mnie kamera. Bardzo szybko o niej zapomniałam - stwierdzała, uzasadniając swoją życiową decyzję.

Przez jakis czas myslała nad karierą... aktorską. W takiej własnie roli zadebiutowała na planie teledysku zespołu Why Not?. Media jednak wróżyły jej inną scieżkę - dziennikarską, i teraz wszystko wskazuje na to, że miały rację.

Już wkrótce Aleksandra Kwasniewska ma poprowadzić własny blok w programie "Dzień Dobry TVN". Chociaż szczegóły nie zostały jeszcze ujawnione, to wiadomo, iż głównym zadaniem początkującej dziennikarki będą rozmowy z gwiazdami. Pani psycholog postara się wydobyć z nich najbardziej skrywane sekrety, upodobania i prawdę o codziennosci. Na razie listę gosci ustalać będzie redakcja. Na antenę TVN nowy blok ma trafić na początku przyszłego roku.

Pudelek

"Nie wierzę, że jeszcze kiedys pokocham"

Są takie osoby, którym rozpamiętywanie przykrych zdarzeń sprawia pewnego rodzaju satysfakcję - może nawet przyjemnosć. Aneta Piotrowska, jak wynika z udzielonego przez nią czasopismu Gala wywiadu, uwielbia cierpieć. Oczywiscie, cierpienie publiczne liczy się w takim wypadku podwójnie.

Tancerka podkresla, jak ciężkie było dla niej rozstanie z Rafałem Mroczkiem. Przypomnijmy - para poznała się podczas udziału w Tańcu z gwiazdami. Ich związek trwał może miesiąc dłużej niż program. Daje to jakies cztery miesiące. Zakładając oczywiscie, że stali się parą pierwszego dnia treningów. Ich romans skończył się już prawie pół roku temu, ale to nic nie szkodzi. Piotrowska nadal cierpi:

Rafał był dla mnie kims wyjątkowym. Opiekuńczym, czułym facetem. Kiedy przejdzie ten ból? Nie mam pojęcia. Czasem już nie wierzę, że jeszcze kogos znajdę. Nie wierzę, że jeszcze kiedys pokocham. Wierzę w miłosć do grobowej deski i boję się, że taka mi się już wydarzyła, więc teraz zawsze będę sama.

Jedyne wyjasnienie tak egzaltowanych słów to fakt, że Aneta odbyła w Londynie lekcje aktorstwa. Może warto byłoby, żeby jakis reżyser telenoweli obsadził ją w roli, która wymaga wygłaszania takich kwestii? Piotrowska nie bez kozery opowiada o lekcjach aktorstwa. Daje do zrozumienia, że podołałaby temu zadaniu - inaczej niż Edyta Herbus:

Tak prosto z parkietu przed kamerę? Nie podołałabym bez przygotowania. Nie kupuję tego. Trzeba oddać się czemus, żeby być dobrym.

Chociaż tekst miał chyba przedstawić Piotrowską jako silną kobietę po przejsciach, wygląda raczej na to, że tancerka nie ma nic ciekawego do powiedzenia, więc odgrzewa stary romans, a między wierszami daje prztyczka w nos koleżance po fachu.

Inna sprawa, że Edycie prawdopodobnie się on należy. Chociaż nie bądmy złosliwi - może się jeszcze wyrobi

Pudelek.pl

Celna puenta, ta zawarta w przedostatnim akapicie, oczywiscie.

Pudelek

Piotrowska kłamie

A to niespodzianka! Okazuje się, że Aneta Piotrowska może i poleciała do USA, ale kwestia jej występu w amerykańskiej edycji Tańca z gwiazdami nie jest wcale tak pewna, jak tancerka przedstawiała to w mediach.

Jak donosi Twoje Imperium, Piotrowska zabiegała o protekcję u organizatorów programu, kontaktując się ze swoim byłym partnerem, Derekiem Houghem, który tam występował. Jak na razie jednak, nie ma nawet pozwolenia na pracę, więc może się okazać, że wróci do Polski szybciej, niż planowała. Może nawet w kajdankach.

Pudelek. pl
:P

Showmag

The Best Of "Tańca z Gwiazdami"

W związku z ogromną popularnoscią show "Taniec z Gwiazdami", Universal Music Polska wspólnie z telewizją TVN postanowiły wydać dwupłytowe wydawnictwo będące podsumowaniem trzech pierwszych edycji programu.

Wydawnictwo "Taniec z Gwiazdami - The Best Of" sklada się z płyty DVD z materiałem wideo oraz płyty CD z nagraniami orkiestry Adama Sztaby wykonywanymi podczas programów. Płyta DVD zawiera najciekawsze tańce w wykonaniu najlepszych i najpopularniejszych par (m.in. Katarzyna Cichopek i Marcin Hakiel, Aneta Piotrowska i Marcin Mroczek, Małgorzata Foremniak i Rafał Maserak, Anna Gogowska i Piotr Gąsowski i wiele innych). Płyta DVD zawiera też krótkie prezentacje poszczególnych tańców, jak również ciekawostki na temat programu. Na płycie CD znajdzie się ponad 40 nagrań w wykonaniu orkiestry Adama Sztaby z nagraniami "live" z programów. Wydawnictwo jest pierwszym oficjalnym wydawnictwem DVD na rynku prezentującym fragmenty programu "Taniec z Gwiazdami".

Tracklista:

DVD
Everybody Needs Somebody to Love - VOLT
Cha-cha (prezentacja – "September" - Al McKay, Maurice White, Allee Willis)
Andrzej Nejman i Magdalena Soszyńska – SHE BANGS
Olivier Janiak i Kamila Kajak  - SMOOTH
Piotr Gąsowski i Anna Głogowska - TWIST AND SHOUT
Katarzyna Cichopek i Marcin Hakiel - RIVERS OF BABYLON
Aleksandra Kwasniewska i Rafał Maserak - AI NO CORRIDA

Walc angielski (prezentacja – "Mona Lisa" - Ray Evans, Jay Livingstone)
Marcin Mroczek i Aneta Piotrowska - SUNRISE SUNSET
Aleksandra Kwasniewska i Rafał Maserak – YESTERDAY
Joanna Jabłczyński i Piotr Kiszka - MICHELLE

Rumba (prezentacja – "I Just Cant Stop Loving You" - Michael Jackson)
Conrado Moreno i Magdalena Soszyńska -  MANANA DE CARNAVAL
Małgorzata Foremniak i Rafał Maserak - GOLDEN EYE
Katarzyna Cichopek i Marcin Hakiel - WONDERFUL LIFE
Aleksandra Kwasniewska i Rafał Maserak - NINE MILLION BICYCLES

Quickstep (prezentacja – "Sing, Sing, Sing" – Louis Prima)
Olivier Janiak i Kamila Kajak  - BILLY – A – DICK
Małgorzata Foremniak i Rafał Maserak - CHERI,CHERI LADY
Marcin Mroczek i Aneta Piotrowska – WONDERWALL
Aleksandra Kwasniewska i Rafał Maserak - PUTTIN ON THE RITZ

Jive (prezentacja – "Hit the Road Jack" – Percy Mayfield)
Andrzej Nejman i Magdalena Soszyńska – I'M STILL STANDING
Witold Paszt i Anna Głogowska - HIT THE ROAD JACK
Małgorzata Foremniak i Rafał Maserak - HAFANANA
Marcin Mroczek i Aneta Piotrowska – HELP!

Tango (prezentacja – "Jealousie (Jealousy)" – Jacob Gade)
Olivier Janiak i Kamila Kajak  - TOXIC
Witold Paszt i Anna Głogowska - MY HEART BELONGS TO DADDY
Małgorzata Foremniak i Rafał Maserak - MONEY, MONEY, MONEY
Aleksandra Kwasniewska i Rafał Maserak – THE PHANTOM OF THE OPERA

Paso doble (prezentacja – "Ole Espana" – Klaus Hallen)
Conrado Moreno i Magdalena Soszyńska - BAILA TORRERO
Agnieszka Rylik i Marcin Olszewski - BRING ME TO LIFE
Piotr Gąsowski i Anna Głogowska – LOVE THEME FROM THE GODFATHER
Małgorzata Foremniak i Rafał Maserak - THE FINAL COUNTDOWN
Marcin Mroczek i Aneta Piotrowska – SHOW MUST GO ON

Foxtrot (prezentacja – "New York, New York" - Fred Ebb, John Kander)
Katarzyna Cichopek i Marcin Hakiel - SINGIN' IN THE RAIN
Olivier Janiak i Kamila Kajak  - HAVE YOU MET MISS JONES
Agnieszka Rylik i Marcin Olszewski - MOON OVER BOURBON STREET
Robert Rozmus i Anna Głogowska - RAINDROPS KEEP FALLING ON MY HEAD
Marcin Mroczek i Aneta Piotrowska – DON'T WORRY BE HAPPY

Samba (prezentacja – "Volare" - Francesci Migliacci, Domenico Modugno)
Piotr Gąsowski i Anna Głogowska – ALL MY LOVING
Katarzyna Cichopek i Marcin Hakiel – STAYIN' ALIVE
Agnieszka Rylik i Marcin Olszewski - MOLIENDO CAFÉ
Marcin Mroczek i Aneta Piotrowska – MUJER LATINA
EYE OF THE TIGER – VOLT  (Jim Peterik, Frankie Sullivan)

Freestyle
Witold Paszt i Anna Głogowska – MONEY, MONEY (CABARET)
Małgorzata Foremniak i Rafał Maserak - FREE YOUR MIND
Katarzyna Cichopek I Marcin Hakiel – THE TIME OF MY LIFE
Marcin Mroczek i Aneta Piotrowska – CRY + BLACK OR WHITE (MICHAEL JACKSON)
Aleksandra Kwasniewska i Rafał Maserak – I WILL ALLWAYS LOVE YOU + QUEEN OF THE NIGHT (WHITNEY HOUSTON)
Katarzyna Cichopek I Marcin Hakiel – EL TANGO DE ROXANNE

Płyta CD – wszystkie nagrania w wykonaniu orkiestry pod dyrekcja Adama Sztaby
Hit The Road Jack (jive) – (Mayfield Percy)
Save Your Kisses For Me (quickstep) – (Tony Hiller, Martin Lee, Lee Sheridan)
My Heart Belongs To Daddy (tango) – (Cole Porter)
Lady Marmalade (cha-cha) – (Bob Crewe, Kenny Nolan)
When I Need You (walc angielski) – (Albert Hammond, Carole Bayer Sager)
Tico Tico (samba) – (Jose Abreu, Ervin Drake, Aloysio Oliveira)
Fields Of Gold (rumba) – (Sting)
Sweet Dreams (cha-cha) – (Annie Lennox, Dave Stewart)
El Tango De Roxanne (tango) – (Marianito Mores, Sting)
Espana Cani (pasodoble) – (Pascual Marquina)
Spiderman (quickstep) – (Robert Harris, Paul Francis Webster)
Fever (foxtrot) – (Eddie Cooley, John Davenport)
Everybody Needs Somebody (Volt) – (Solomon Burke, Bert Russell, Jerry Wexler)
Come Away With Me (walc angielski) – (Norah Jones)
You Can't Hurry Love (jive) – (Lamont Dozier, Brian Holland)
Hey Sexy Lady (tango) – (Christopher Birch, Orville Burrell, Ricardo "RikRok" Ducent, Brian Thompson, P. Morrison)
I'm Outta Love (cha-cha) – (Anastacia, Louis Biancaniello, Sam Watters)
Nine Million Bicycles (rumba) – (Mike Batt)
All My Loving (samba) – (John Lennon, Paul Mc Cartney)
You Light Up My Life (walc angielski) – (Joe Brooks)
Sparkling Diamonds (quickstep) – (Leo Robin, Jule Styne)
Raindrops Keep Falling On My Head (foxtrot) – (Burt Bacharach, Hal David)
The Phantom Of The Opera (tango) – (Mike Blatt, Charles Hart, Andrew Lloyd Webber, Richard Stilgoe)
The Time Of My Life (freestyle) – (John DeNicola, Donald Markowitz, Franke Previte)
Sex Bomb (cha-cha) – (Mustafa Guendogdu, Errol Rennalls, Mousse T.)
Cancion Del Mariachi (pasodoble) – (Cesar Rosas)
Wonderful World (walc angielski) – (Bob Thiele, George David Weiss)
Wonderwall (quickstep) – (Noel Gallagher)
New York, New York (foxtrot) – (Fred Ebb, John Kander)
Can't Buy Me Love (jive) – (John Lennon, Paul Mc Cartney)
Tanguera (tango) – (Mariano Mores)
Straighten Up And Fly Right (quickstep) – (Nat King Cole, Irving Mills)
Moon River (walc angielski) – (Henry Mancini, Johnny Mercer)
Heaven On Their Minds (pasodoble) – (Andrew Lloyd Webber, Tim Rice)
Mandy (rumba) – (Scott English, Richard Kerr)
La Cumparsita (tango) – (Pascual Contursi/Enrique Pedro Maroni/Gerardo Hernán Matos Rodriguez)
Love And Marriage (foxtrot) – (Sammy Cahn, Jimmy Van Heusen)
Outro Lugar (cha-cha) – (Steve Wonder)
With A Little Help From My Friends (walc wiedeński) – (John Lennon, Paul Mc Cartney)

[TVN]

Pudelek

Niektórych nigdy nnie znudzą takie newsy:

Przyjań Kręglickiej z tancerzem

Nie wszyscy uczestnicy Tańca z gwiazdami przestali się do siebie odzywać po zakończeniu programu. Aneta Kręglicka wciąż przyjani się ze swoim partnerem z parkietu Robertem Rowińskim. Nawet mimo tego, że ich wspołne występy skończyły się ponad rok temu.
Od czasu  występów w "Tańcu z gwiazdami" zdecydowanie utrzymujemy kontakt - mówi Aneta Faktowi. Przyjanimy się, spotykamy się jako znajomi. Czasem też wyskoczymy gdzies do klubu, ale zawsze z grupą znajomych. Rzeczywiscie Robert czasem dzwoni zapytać, czy pójdę z nim i innymi tancerzami do klubu. I idę.
Kręglicka zapewnia jednak, że jej mąż o wszystkim wie i akceptuje znajomosć z młodszym tancerzem:
Ależ Robert był u nas w domu na obiadkach! Więc mąż wie, że się przyjanimy i nie ma żadnych oporów. Jak każdy mężczyzna, ma jakies wewnętrzne przemyslenia, ale mój mąż jest naprawdę mądrym facetem.
Tabloid pisze:
Piękna Aneta i czarujący Robert widywani są razem nocami w modnych stołecznych klubach. Aż miło popatrzeć, jak szaleją w warszawskim supermodnym i lubianym przez gwiazdy [gejowskim] lokalu "Utopia". Zabawę z kolorowymi drinkami i namiętnymi tańcami kończą wówczas bladym switem.
Cóż, dojrzałe kobiety ciągnie do pełnych energii tancerzy. Taka znajomosć zawsze będzie miała półseksualny podtekst. Nie jestesmy sobie jednak w stanie wyobrazić, by Aneta była zdolna do seksu z kims niżej sytuowanym od siebie. I nie mówimy tego złosliwie, to po prostu typ kobiety, którą pociągają dojrzali mężczyni z pozycją.
Pudelek.pl

Kwasniewska zagra w filmie

Ola Kwasniewska, fot. Marek Ulatowski /MWMedia
Okazuje się, że naprawdę warto znosić mordercze treningi i wystąpić w programie "Taniec z gwiazdami". Gwiazdki, które stały się znane dzięki tanecznemu show, otrzymują propozycje realizowania się w dziedzinach, o których nie mają pojęcia, a które za to sprawią, że będzie o nich jeszcze głosniej.
Ola Kwasniewska (26 L.) ma okazję zabłysnąć nie tylko na szklanym ekranie w roli dziennikarki TVN. Pojawi się także w najnowszym filmie Jerzego Stuhra.
"W pierwszej chwili nie uwierzyłam, że to pan Jerzy, myslałam, że ktos sobie żartuje" - opowiada o pierwszej rozmowie telefonicznej z reżyserem.
"Zaproszenie od takiej osoby to prawdziwe wyróżnienie, nie było się nad czym zastanawiać" - mówi.
W "Korowodzie", bo taki tytuł nosi film, Ola ma zagrać samą siebie. "Tyle że w prawdziwym życiu, hmm... mocniej stąpam po ziemi" - wyjasnia.
Nie mysli jednak na razie poważnie o graniu w filmach. Twierdzi, że to zbyt wyczerpująca praca:
"Na planie bylismy trzy dni, a na ekranie będzie pewnie z minutę. Jak popatrzyłam na to z bliska, to tylko bardziej wzrósł mój szacunek do profesjonalnych aktorów".
Interia.pl

Pudelek

Piotrowska o sobie przypomina
Anecie Piotrowskiej 5 minut sławy tak się spodobało, że pragnie je za wszelką cenę wydłużyć.

Pamiętamy doniesienia o tym, jak zamierzała założyć swoją szkołę tańca i miała wystąpić w amerykańskim Tańcu z Gwiazdami. Potem podobno stwierdziła, że nie odpowiadają jej warunki występu i nie chce zostawiać Polski.

Teraz Anetę można zobaczyć w teledysku grupy Feel. Tancerka wystąpiła tam za darmo. Dlatego, że młodym artystom trzeba pomagać.

- Dla mnie było to ciekawe i miłe doswiadczenie - mówi Piotrowska.

Przy okazji przypomniała swiatu o sobie.

Pudelek.pl

Luxis

offtopicowo: bardzo fajna ta piosenka z Piotrowską w roli "głównej" ;) debiutującej grupy Feel

Pudelek

Zafunduję Wam jeszcze trochę tej psiej karmy:

Zakupy Anety Piotrowskiej

Ostatnio zastanawialismy się, co się dzieje z Anetą Piotrowską. Przypomnijmy - to tancerka, która wypłynęła dzięki Tańcowi z gwiazdami i romansowi z Rafałem Mroczkiem. Ostatnio przestała być pupilką telewizji, po 4. edycji przestała być z jakiegos powodu zatrudniana w Tzg. Wsparcie Rafała też straciła już dawno temu. Nic nie wyszło z występów w amerykańskiej wersji programu, ani ze szkoły tańca, którą miała otworzyć w Warszawie. Co więc robi dzis? Z tego, co się dowiadujemy, całkiem nieźle się jej powodzi. Niedawno pisalismy, że jeździ czarnym mercedesem kombi, przedwczoraj zas robiła zakupy w warszawskiej Galerii Mokotów. W sklepie z biżuterią.

Ubrana była w dziwny, jednoczęsciowy, fioletowy strój - wspomina  nasza informatorka. Na głowie miała kolorową czapkę z daszkiem (dwa kucyki, znowu ma włosy koloru blond), kolorową torebkę i równie kolorowe trampki. Na oczach miała okulary przeciwsłoneczne, jak na "gwiazdę" przystało. Strasznie przytyła, co mnie bardzo zaskoczyło.

Kupiła sobie pierscionek i kolczyki. Wydała prawie 1000 złotych. Płaciła kartą z imieniem i nazwiskiem, więc potwierdziło się, że to na pewno ona.

Sam fakt, że Aneta jest rozpoznawana, i że ktos zadał sobie tyle trudu, by zapamiętać wszystkie szczegóły jej ubioru, sprawia, że może jeszcze czuć się "gwiazdką". Ostrzegamy jednak Anetko, to ostatnie chwile, kiedy możesz jeszcze cos z tym zrobić. Niestety ze względu na piskliwy głos udział w Jak ONI spiewają raczej odpada.
Pudelek.pl

Aż dziwne, że sie nie wprosiła do kolejnej edycji "Tańca z gwiazdami". Zrzuciłaby trochę dodatkowych kilogramów i może znowu miałaby szansę poderwać jakiego młodego Vipa.  :los:

Tom Kruz

Skomentuję powyższego newsa krótko.
Aneta to piękna dziewczyna o wielkich umiejętnosciach tanecznych. To mi wystarczy. Nie widzę powodu, aby podniecać się jakimis dodatkowymi kilogramami.
Antyfan Pudelka.pl :)