Taniec z Gwiazdami 03

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2005, 01:46:28

podmark

Cytat: PikachuDziwi mnie brak na tej liscie Krakowa, Szczecina i Lublina!

Mnie też dziwi brak Krakowa, a także pojawienie się na liscie Bełchatowa - przecież to jest strasznie maleńkie miasteczko...

alexander

A mnie dziwi brak Kalisza!!

Ceny:

Kategoria3 - 50zł
Kategoria2 - 80zł
Kategoria1 - 100 zł
KategoriaVIP - 150zł

joker

ja nie rozumiem - to ma być tylko taka pokazówka, czy mają na tym tańca uczyć, czy jakas konferencja czy co??

Miatexs

To będzie cos w rodzaju cyrku. Jednego dnia ta wies, drugiego dnia inna ;P

FINAŁ Mroczek-Kwasniewska. Inny nie wchodzi w rachube. Choć lubie Koroniewską to jednak za dużo razy jej się pofuksiło.

World Idol

Cytat: MiatexsFINAŁ Mroczek-Kwasniewska. Inny nie wchodzi w rachube. Choć lubie Koroniewską to jednak za dużo razy jej się pofuksiło.
Zgadzam się w 100%. Trzeba przyznać, że III edycja cieszy się największą iloscią dobrych par. W dwóch poprzednich znalazły się pary, które tańczyły bardzo słabo, a przechodziły dalej dzięki swej popularnosci.

fryz22

Ja nie uwazam ze poprzednie edycje byly gorsze pod wzgledem poziomu tanca prezentowanego przez pary. W kazdej edycji sa pary bardzo dobre, przecietne i slabe oraz w kazdej edycji przechodza do kolejnych etapow czasem pary slabe, ale popularne.

alexander

uczestnicy z trzeciej edycji bardzo przykładają się do tańca, prob i występów.

Pudelek

Ale Robert Kochanek ma piegi  :szok:  :los: !

kuba234567

Moim zdaniem najlepsze są pierwsze i ostatnie edycje. ta jest fajna, druga i pierwsza też. :)

alexander

Jednak Koroniewska!!

A więc Olka i Rafałek w finale  :los:  :los: Będzie zacięta walka w finale i naprawde nie potrafie przepowiedzieć kto wygra choć zapewne fenomen braci Mroczek będzie dominować i Rafał wygra chociaż ostatnio się obija, Ola tańczy lepiej.

Pudelek

Rozmawiałem już ze znajomymi i wspólnie stwierdzilismy, że dzis nawet Koroniewska lepiej zatańczyła od Mroczka! Ale cóż, fenomen braci bliniaków aktualnie jest wyjątkowo modny w naszym kraju. Wygra niestety Mroczek. Na pocieszenie dla mnie, chociaż wygram sporo zakładów.

Pudelek

Boże  :plask: ! Jeszcze dojdzie do tego, że na żądanie telewidzów w czwartej edycji pojawią się sami aktorzy i statysci z "M jak miłosć"  :nie!: !
Jak dla mnie, najbardziej drażniącą rzeczą w tym programie jest udział prawie samych serialowych aktorów. A przecież gwiazdy w Polsce zajmują się też innymi profesjami!

joker

Jesli chodzi o gwiazdy filmowe to w polsce nie ma podziału na serialowe i filmowe :/ Wszyscy biorą takie role jakie im w ręce wpadną. A z muzycznych gwiazd to kogo mieli by wziąć? Chylińską? Dodę? Mandarynę? Inne raczej nie przyciągneły by większej uwagi.

Pudelek

Przykro mi, że masz takie zdanie. Są przecież choćby reżyserzy, sportowcy, politycy, dziennikarze i wielu swietnych muzyków, nie tylko Doda i Mandaryna.
To fakt, że w programie największą popularnoscią cieszą się aktorzy serialowi. Ale nie powinnismy zapominać o innych artystach i gwiazdach, którzy nie zajmują się graniem w serialach.

alexander

Masz troche racji bo zamiast aktorów z seriali mogliby wystąpić prezenterzy TV, sportowcy(jakis bokser jak np. w I edycji w USA Evander) czy jakis uczestnik z reality np. Kasia z Robinsona :)