Taniec z Gwiazdami 03

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2005, 01:46:28

podmark

No i trzecia edycja powoli zbliża się ku końcowi - na półfinał i finał został przygotowany zastraszający cennik dla reklamodawców.

Ale to to jeszcze nic - cena 30 sekundowego spotu w przerwie przed ostatecznymi wynikami jest chyba najdroższą reklamą w dziejach TVN-u !!! Sami popatrzcie !

Wg mnie to lekka przesada...

Luxis

Czemu przesada... na zachodzie jest jeszcze drożej... zresztą jesli TVN znajdzie reklamodawców, to i dobrze dla nich. Dla mnie to nierobi różnicy wiekszej.. :P

alexander

Racja i może dzięki reklamą z Tańca z gwiazdami dają 4 edycje lub Robisnona 2 :) Ale naprawde miedzy 1,2 a 3 róznica w reklamach przed programemm jest duża. Teraz jest wiecej sponsorow niz wczesniej.

joker

mam propozycję, żebysmy się złożyli i zareklamowali serwis showmag.info :P

Luxis

Jestem jak najbardziej za! ;) hasło typu: Największy, najlepszy i najrzetelniejszy serwis internetowy o RS w Polsce!!!
P.S.Może lepiej nie, bo znów jak bedzie dużo wchodzeń na strone, to się zawiesi czy cos... , a co z tą sprawą nowego serwera?? :hmm:

Showmag

Taniec z uczuciami
Aneta i Rafał wirowali na parkiecie jak natchnieni. Czy w "Tańcu z gwiazdami" narodziło się kolejne gorące uczucie?
Przebywanie ze sobą sprawia Anecie i Rafałowi dużo przyjemnosci. Widać to nawet na parkiecie.

On nie szczędzi jej komplementów. - Masz piękne oczy i usmiech. Cała jestes piękna - wychwalał Mroczek. Ona nie pozostaje mu dłużna. - Jestes rewelacyjny - wyznała Piotrowska.

Pierwsza "40"
Coraz częsciej plotkuje się, że podobnie jak Kasia Cichopek (24 l.) i Marcin Hakiel (22 l.) zostaną parą. Też młodzi, też piękni i też doskonale tańczą. Zresztą sami nie ukrywają, że jest między nimi jakas chemia. - Przebywanie ze sobą sprawia nam dużo przyjemnosci. Widać to na parkiecie - mówi Mroczek. Z pewnoscią dostrzegają to sędziowie. W niedzielę para za swojego walca zgarnęła maksymalną liczbę punktów! To pierwsza "czterdziestka" w tej edycji programu. Na dodatek Aneta tańczyła z zawiązanymi oczami. - Na pewno nic nie widziałas? Jestem pod ogromnym wrażeniem - chwaliła Iwona Pavlović.

Pierwsze dziesiątki w programie zdobyli Ola Kwasniewska (25 l.) i Rafał Maserak (23 l.). Ich tango maksymalnie ocenili Beata Tyszkiewicz i Zbigniew Wodecki. - Masz w genach aurę sympatii i luzu - podsumował Wodecki.

Odstrzeleni z programu
Sympatii telewidzów nie zyskali za to Renata Dancewicz (37 l.) i Marcin Olszewski (26 l.). Zgodnie z przewidywaniami Czytelników "Super Expressu" to własnie ich odstrzelili z programu.

Tajemniczy plasterek Oli
Na plecach Oli Kwasniewskiej pojawił się duży plaster. Czyżby po gwałtownych ruchach tanga prezydentównie przytrafiła się kontuzja? Sprawa owiana jest wielką tajemnicą, mamy jednak nadzieję, że Ola wróci do zdrowia.

[Super Express]

Pudelek

Prawie jak zawsze SE jest mało konkretny bo Renata Dancewicz i Marcin Olszewski w ostatnim głosowaniu zdobyli 3pkt od telewidzów. To punkty od jury przekresliły szanse tej pary na dalszy udział.

podmark

Jestem w wielkim szoooku, że Koroniewska nie odpadła...

fryz22

Szkoda mi Anny Glogowskiej bo tanczy najlepiej z zawodowych tancerek w programie, widac ze jej zalezy najbardziej na wygranej, ale nigdy nie moze doczekac finalu.

alexander

Panna Koroniewska doszła do półfinału to już jest dla mnie szok. Przez cały program tanczyła na krawędzi i neizbyt ładnie, nie byłem zachwycony, za to Jabłczyńska Asia przykładała się do tańca, robiła wiele trudnych figur i widać było jej zapał do tanca a tu niespodzianka. Pożegnalismy Asie... Teraz mam nadzieje nadejdzie czas na Koroniewska, i obstawiam final: Mroczek i Ola, wygrywa Ola, tak chce a wygra Mroczek poprostu to wiem :(:P

Luxis

kurcze, szkoda mi Jabłczyńskiej... Co za Koroniewska, pewnie przez te łzy została :/
A do fryza22: to Anna Głogowska była już w finale 1 edycji TZG.

Rosa

Obejrzałem sobie w niedzielę TzG i tak się zastanawiam za co własciwie Kwasniewska dostaje te punkty? O ile walc był jeszcze , jeszcze (ale nie na 39 pkt) to taniec szybki zatańczyła (nie pisze o partnerze a tylko o niej) jak dla mnie ZDECYDOWANIE najgorzej.

Showmag

Tournée z gwiazdami
Czwartek, 04.05.2006, 00:02

Najlepsze pary z programu "Taniec z Gwiazdami" wyruszą wkrótce w tournée po Polsce i zatańczą w halach największych miast. Organizatorzy trasy liczą na to, iż sprzedadzą około 80 tysięcy biletów. Kolejne odcinki tanecznego turnieju, emitowanego na żywo w niedzielne wieczory, przyciągają przed małe ekrany srednio ponad 6 milionów widzów. Impresariat ITI we współpracy z TVN postanowił wykorzystać popularnosć swojego programu, w którym gwiazdy zgłębiają tajniki tańca pod okiem profesjonalistów, i zorganizował trasę dla najbardziej utalentowanych uczestników. Na dzień dzisiejszy nie wiadomo jeszcze kto wystąpi. Nieoficjalnie mówi się, że w trasie wezmą udział gwiazdy ze wszystkich trzech edycji programu na czele z Katarzyną Cichopek w towarzystwie Marcina Hakiela, Małgorzatą Foremniak, Agnieszką Rylik i Aleksandrą Kwasniewską. Najprawdopodobniej pojawi się 8 par. Pierwszy show odbędzie się 28 maja w Gdańsku, a ostatni we Wrocławiu - 28 czerwca. Bilety mają kosztować od 50 do 150 złotych.

[Onet.pl]

Luxis

co do tournee, to szkoda , że będzie impreza w hali, a nie na swierzym powietrzu i to jeszcze nie za darmo...
w zeszłym roku latem na molo w Sopocie było cos takiego i tańczyli uczestnicy TZG, brali też do tańca zwykłych ludzi, fajnie było, tylko szkoda ,że mnie tam nie było :P

Pudelek

Podano miasta i terminy:
28 maja - Gdańsk - hala "Olivia" - godz. 16.00 i 19.00
30 maja - Bydgoszcz - hala "Łuczniczka" - godz. 18.00 i 20.30
1 czerwca - Łód - hala "MOSiR" - godz. 18.00 i 20.30
4 czerwca - Poznań - hala "Arena" - godz. 16.00 i 19.00
6 czerwca - Włocławek - hala Mistrzów - godz. 18.00 i 20.30
8 czerwca - Opole - hala "Okrąglak" - godz. 18.00 i 20.30
11 czerwca - Katowice - "Spodek" - godz. 16.00 i 19.00
13 czerwca - Warszawa - hala "Torwar" - godz. 18.00 i 20.30
21 czerwca - Rzeszów - hala ROSiR - godz. 18.00 i 20.30
24 czerwca - Bełchatów - Hala BOT - godz. 16.00 i 19.00
28 czerwca - Wrocław - "Hala Ludowa" - godz. 18.00 i 20.30

Dziwi mnie brak na tej liscie Krakowa, Szczecina i Lublina!

Podano również ceny biletów:
VIP - 150 zł (do kupienia od 4 maja)
Kat. 1 - 100 zł
Kat. 2 - 80  zł
Kat. 3 - 50  zł.
Podsumowując, show tylko dla zapalonych fanów "Tańca z gwiazdami".