Taniec z Gwiazdami 03

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Gru 2005, 01:46:28

joker

Ej! czy ja czegos nie dosłyszałem, czy jak już odpadli i dziękowali wszystkim po kolei to Pavlovic nie podziękowali??

alexander

No Marcin powiedział: Dziekujemy pani Beacie i panu Zbigniewowi za dobre słowa...... i jeszcze panu Piotrowi.

Luxis

tak, też to zauważyłem, ale ja bym tak tego niezrobił, albo całemu jury, albo nikomu, to było chamskie ze strony Marcina... i teraz go przestałem lubic przez to... niech sie postawi w miejsce tej Pavlovic, profesjonalistka, która sie zna na tańcu, takie jest jej zadanie, żeby oceniać surowo bąd łagodniej... a to nie przez nia oni odpadli, tylko za mało ludzi  głosowało, bo ona dała 7 razem z tym Piotrem, który też dał tyle punktów...
ale wogóle ja podejrzewam, że oni za soba nieprzepadają, bo pamiętam pewnego razu w drugiej edycji , jak on tańczyłz Ryli, to też on miał jakies bunty do nie... więc oni sie poprostu nielubią.
Inna sprawa to taka, że całkiem prawdopodobne może być to, że oni się znaja z jakiegos konkursu z przeszłosci, być może ona była w jury, i dała mu kiedys mało punktów, lub cos w tym stylu :P

Pudelek

Zauważyłem, że Galiński dawał Olszewskiemu i Dancewicz zawsze jeden punkt mniej niż Pavlovic. Więc  jak cos to Olszewski powinien "nie dziękować" własnie na Galińskiemu.
Nie uważam, żeby jego zachowanie było chamskie, poprostu to taki przekorny typ  :devil:
Co do domysłów Łukiego, to Marcin Olszewski napewno poznał Galińskiego wczesniej na deskach Teatru Komedia, na próbach do (mojego ulubionego) musicalu "Chicago", w którym Marcin grał, a Galiński był choreografem.

fryz22

Moim zdaniem powinni dyscyplinarnie zwolnic dwoje jurorow za bezsensowne punktowanie. Wszyscy chyba wiedza o co i kogo chodzi. Oni nigdy nie schodza w ocenie ponizej 8 punktow. To juz mnie nie smieszy tylko jest coraz bardziej zalosne :nie!:

alexander

Ale pan Zbigniew i pani Beata są potrzebni bo inaczej nie było by takiej miłej atmosfery w programie. A i dzięki nim moi faworyci pną się w górę :)

Pudelek

Uważam, że oceny Pavlovic i Galińskiego również nie są do końca obiektywne.
A wysokie noty od Tyszkiewicz i Wodeckiego działają jak balsam na tańczących. Jak by byli tylko negatywnie oceniani to większosć pewnie zrezygnowałaby w trakcie programu z dalszego uczestnictwa.

Luxis

No ale we wszystkich krajach gdzie jest Taniec z Gwiazdami, częsć jury nie zna sie zbytnio na tańcu, to gwiazdy danego kraju, są po to, aby troche punkty podniesć w górę... A druga częsć jury to prefesjonalisci, znający się na tańcu... Więc moim skromnym zdaniem, niech zostanie tak jak jest, bo jest dobrze ;) tylko niech w nastepnej edycji, troche studio odmłodzą :)

podmark

A ja muszę przyznać, że "Taniec z Gwiazdami" powoli zaczyna mneij nudzić - non stop te same tańce - to troszkę denerwujące. Poza tym nie podobają mi się pomysły typu: "Muzyka z musicali", czy -jeszcze gorsza- muzyka z seriali. Myslę nawet, że kolejnej edycji nie będzie sensu oglądać...

Luxis

Wszystko zależy od osobowosci gwiazd, ja bym na przykład z checią w nowej edycji zobaczył Dodę w Tańcu ;) (a jakby Doda wyleciała - to Fakt na pierwszej stronie: Doda wyleciała nieumie tańczyc! - hehe ;) :P

a co do tańców, to mnie nie nudzą, bo i tak prawie nierozróżniam jaki jest jaki, bo się nieznam, chyba że po rytmie i muzyce troche idzie poznać... Ja będą oglądał, do wtedy aż mnie przestanie ciekawic, a narazie mnie ciekawi, szczególnie na którym miejscu uplasuje się Ola Kwasniewska :P

Pudelek

Cytat: podmarkPoza tym nie podobają mi się pomysły typu: "Muzyka z musicali", czy -jeszcze gorsza- muzyka z seriali.

Masz rację. To zaczyna przypominać trochę Idola. Ale ogólnie podobają mi się aranżacje piosenek i cała oprawa (show).
W ostatnim odcinku powalił mnie cały numer Renaty Dancewicz (fryzura i ubór były boskie) i Marcina Olszewskiego. Gdyby ona jeszcze się nie pogubiła w tańcu... :P

alexander

Cytat: podmarkA ja muszę przyznać, że "Taniec z Gwiazdami" powoli zaczyna mneij nudzić - non stop te same tańce - to troszkę denerwujące. Poza tym nie podobają mi się pomysły typu: "Muzyka z musicali", czy -jeszcze gorsza- muzyka z seriali. Myslę nawet, że kolejnej edycji nie będzie sensu oglądać...

O a mnie nie nudzi taniec, lubie patrzeć na show i jak idzie gwiazdą a jak profesjonalistą. Co do muzyki to jest w tańcu jego najważniejszą czesćią (ok po tańcu) bo gdyby nie ona to dziwnie by się tańczyło. Ale powinny być tematy: Cha Cha czy Pasadoble a  nie muzyka z seriali czy muzyka z musicali.

sharkan

Pasodoble przy Metallice i Pink Floydach było dobre

Luxis

Evanescence też super zrobili Rylik i Olszewski ;) polski matriX ;) heh

fryz22

dobra muza, w dobrej aranzacji, plus sexi stroje dziewczyn i cale show dla mnie wypas