Za pięć dwunasta - rozmowy przed premierą programu

Zaczęty przez Showmag, So, 09 Mar 2010, 20:28:40

sloneczko107

bez przesady już... ileż można oglądać Russella...
niech dadzą świeża krew!

misiunio13

pomysl mi sie niezbyt podoba! ;< ja chce takie zwykle all-starsy jak w sezonie 16 , czy 20! To najlepsze sezony! Mysle, ze jak formula bedzie taka sama powtorza sukces najlepszych sezonow ;] a poza tym jest to bez sensu... to oznacza , ze russel i rob beda mieli jakis imunitet i nie bedzie ich mozna wyeliminowac? Czy oni beda mieli za zadanie podpowiadac tylko swojemu plemieniu... Nie, totalby bezsens. nie podoba mi sie zadna mozliwosc... Juz wole normalnego survivora.

Ciekavy

Zagrywka w stylu edycji 11 z Bobby Jonem i Stephanie? Tam wyszło to naprawdę dobrze, ale Rob i Russel to osoby zupełnie innego wymiaru. Nie zdziwiłbym się, gdyby pozostali szybko ich wyeliminowali, zwłaszcza Russela. Zbyt duże zagrożenie ;)

Tkk_Bolly

Jakie zagrożenie? Wystarczy, że znajdą się takie osoby jak Parvati i Natalie i owiną sobie Russella wokół palca i pójdą z nim do finału po pewne zwycięstwo.Russell ponownie będzie myślał, że jest świetny i że należy mu się zwycięstwo tymczasem kolejny raz będzie pionkiem.

Russell w edycjach 19, 20, 22 i pewnie 24 to przesada.Oby to była plotka

kokosanka

Ja bym Step i Bobiego chetnie jeszcze raz obejrzała ale Russelowi mówie zdecydowanie NIEEEEEE :kreci:

Rosa

Juz się boję nastepnego sezonu.
Nie dośc że mamy idiotyczny pomysł z tym Russel vs Rob który z założenia powoduje marginalizacje pozostałych uczestników to jeszcze teraz okazuje sie że będzie wyspa odkupienia ktora powstala oczywiscie w celu ratowania tej cennej łysej bezzębnej główki.
Owszem cos takiego funkcjonowało w S Izrael ALE tam jeden epizod skladal się 2 odcinków z których kazdy mial po ponad 1h czasu a nie glupie 40 minut.

Swietomir

Ludzie szybko sie pozbeda Russella, bo podejsc Russella Hantza byloby lepszym zagraniem niz wygranie Survivora :D

Sylvia2307

hehe dobre ;d w sumie nie tyle podejść, tylko znaleźć ludzi, którzy mu nie uwierzą ;p

slawek

Może być całkiem ciekawie, tylko jednego nie wyłapałem: a mianowicie czy ci którzy eliminują będą wiedzieć, że coś takiego dzieje się na tej Wyspie Odkupienia? Czy będą w szoku tak jak w Pearl Islands?
Tak na mój rozum wydaje mi się, że będą mieli jasność w tej kwestii ...
Sławek

Keradok

Ludzie czy ten zwiastun tej części który został zamieszczony na głównej stronie to jest oficjalny zawierający uczestników czy tylko taka "sklejka" ?
Hm bo widać tam na stop-klatkach ludzi którzy już brali udział w poprzednich edycjach :-)