Epizod 10,5 - A Closer Look: We Did it Guys

Zaczęty przez Showmag, Cz, 18 Lis 2010, 21:23:53

Showmag

Premiera: 24 listopada 2010

Odcinek podsumowujący dotychczasowe odcinki sezonu, zawierający również niewyemitowane dotąd sceny.

Meeg

Zazwyczaj nie cierpię recapów, ale ten był całkiem sensowny, bardzo dużo nowych scen! Praktycznie każdy został pokazany, nawet Purple Kelly, chociaż cały czas narzekała. Ten recap zmienił też moje zdanie na temat kilku uczestników np. Jane, jeszcze kilka odcinków temu była jedną z moich faworytek, a teraz jej akcje naprawdę gwałtowanie spadają. Poza tym jeszcze bardziej polubiłam Holly i Fabio, który naprawdę ma strategię i wcale nie jest takim outsiderem jakim mógł się wydawać. Oczywiście jak go pokazywali to tak mi się.. ryjek cieszył (hahahahaha), szczególnie na początku jak ciągle się o coś uderzał/spadał etc. No chłop jest po prostu genialny, uwielbiam go i teraz gdy pokazał strategię, szczerze życzę mu zwycięstwa :D.

slawek

Sławek

Thorvald

21x10.5

Bardzo ciekawy odcinek! Najlepszy z całego sezonu :D

Lool, to co zrobił Sash - ale to udowadnia, że w tym sezonie 90% to debile. Przecież bardzo łatwo mogłoby się to wydać... ale nie.

Fajna scenka z Jane, Chase'em i Fabio - szkoda tylko, że nie doszło do tego, że wywalili Sasha. To byłoby lepsze od eliminacji Brendy, pozbyliby się HII.

Fabio to niezła niezdara xD

No i w sumie ten odcinek i kłótnia Tyrone'a z Martym potwierdza dla mnie to co myślę o tym drugim. On jest takim megalomanem i ma tak wielkie ego... że on nie atakował Jane by zajść dalej, on atakował Jane z zemsty, że ta "miała czelność" się na niego wypiąć".